Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]

günaydın yetercim nasılsın canım

günaydın kıslarr nasılsınız

günaydın ececim nasılsın canım

tamam canım bende tam bilmiyorum bu sitenin kurallarını o yüzden tereddütte kaldım

ya kızlar az önce buradan trampet çalan öğrenciler geçti 23 nisan bayramına hazırlık yapıyolar sanırım eski okul günlerime gittim bir an bende okuldayken trampet takımındaydım ne güzeldi o günler

trampetçi saraaaaaaaaaaa

yok şekerim bende trampetçiydim de ona güldüm..ikimizde trampet çalşımız ilkokulda... herkes trampeti kapmak için uğraşıyordu ne kadar önemliydi bilirsin canım ya...

sendemi trampet çaldın seninle bi ortak noktamız varmış bak

yok şekerim bende trampetçiydim de ona güldüm..ikimizde trampet çalşımız ilkokulda... herkes trampeti kapmak için uğraşıyordu ne kadar önemliydi bilirsin canım ya...

leyla nasilsin canim Buse icin biraz uzumussun ama saranin dediyi dooru kabizda olucak isalda olucak bunlar hepsi normal ..

leyla nasilsin canim Buse icin biraz uzumussun ama saranin dediyi dooru kabizda olucak isalda olucak bunlar hepsi normal ..

evet tatlımda işte anne yüreği...sende yaşayınca anlarsın cadıcım...hık dese niye acaba diyor insan...bilmiyorum benmi çok üstüne düşüyorum...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+, sara_28+

bu aralar ziyaretçi sayımız arttı sanırım...hg ziyaretçiler..nikinizle gelin sohbet edek yav.

hatrescim gelmedi daha..nerde acaba...kızıylamı ilgileniyor...hatresssssssss canım senin sirke formulunü akşam denedim ama elma sirkesi değil üzüm sirkesi içtim...bilmem olurmu?:26::26::26::26:

burada hava çok güzel bugün güneşli dışarı çıkıp gezesim var ama nerdeeeee işteyim malum of ya keşke bugün tatil olsaydı

buradada tam tersi hava kapali her an yagmur yacak gibi bende bugun evdeyim biraz kisliklari toplim diyorum fazlaliklar var onlari ayirip bir yere gonderim .... artik havalar isiniyor canim simdiden sonra sok guzel havalar olucak ozaman bol bol gezersin ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…