günaydınlarrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
günaydın kıslarr nasılsınız
okudum canım..cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma...boşver yazma istersen yasak olup olmadığını bilmiyorum..ceza falan yersin hiç gerek yok..boşver..merakımdan sormuştum sadece...
günaydın yeterrrrrrrrr
günaydın eceeeeeeeeeeee
ya kızlar az önce buradan trampet çalan öğrenciler geçti 23 nisan bayramına hazırlık yapıyolar sanırım eski okul günlerime gittim bir an bende okuldayken trampet takımındaydım ne güzeldi o günler
heeee aşkolsun beğenemdinmi hıh
yok şekerim bende trampetçiydim de ona güldüm..ikimizde trampet çalşımız ilkokulda... herkes trampeti kapmak için uğraşıyordu ne kadar önemliydi bilirsin canım ya...
gunaydin kizlar nasilsiniz ....
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
iyim canim cok sukur .... seninde iyi olmana sevindim canim ....
günaydın ikizlerin anası..hg cadıcım..gunaydin kizlar nasilsiniz ....
sendemi trampet çaldınseninle bi ortak noktamız varmış bak
yok şekerim bende trampetçiydim de ona güldüm..ikimizde trampet çalşımız ilkokulda... herkes trampeti kapmak için uğraşıyordu ne kadar önemliydi bilirsin canım ya...
günaydın ikizlerin anası..hg cadıcım..
ama çok zevkliydi saracım ya..trampet çalmayı çok severdim ben..evet seninle ortak noktamız varmış canım..
leyla nasilsin canim Buse icin biraz uzumussun ama saranin dediyi dooru kabizda olucak isalda olucak bunlar hepsi normal ..
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
LeYLa_21, caadi+, sara_28+
bu aralar ziyaretçi sayımız arttı sanırım...hg ziyaretçiler..nikinizle gelin sohbet edek yav.
evet tatlımda işte anne yüreği...sende yaşayınca anlarsın cadıcım...hık dese niye acaba diyor insan...bilmiyorum benmi çok üstüne düşüyorum...
burada hava çok güzel bugün güneşli dışarı çıkıp gezesim var ama nerdeeeee işteyim malum of ya keşke bugün tatil olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?