Sabırla Bebeğini Bekleyenler

KIZLAR YA BU İDRAR ENFEKSİYONU BENDEDE VAR NE İLET BİR ŞEY BU NE KADAR DİKKAT EDERSEN ET GEÇMİYOR BEN BİR SÜRÜ TETKİK YAPTIRDIMM :26::26R İLAÇ VERDİ BOL SU İÇ DEDİİ:26::26::26: (su içmek haricinde her şeyi yaptım ) AMA BANAMISIN DEMİYORRR:18::18::18::18::18: BEN YAZIN BİLE ÇORAP GİYERİM AYAĞIMA YAZIN O SICAĞINDA GECELERİ MUTLAKA PİKE ÖPRTÜNÜRÜM (HATTA BATANİYE ) AMA YİNEDE SENE BİR KAÇ DEFA DR GİDERİM BU SORUNDAN :18::18::18::18::18::18::18::18:

geçmiş olsun canım ya..
bazı doktorları öldürmeli yanlarında bilmiş olmıycan sessiz sedasız dinliycen
sıkma canını verdiği ilacı kullanmazsın olur biter
istersen başka br dr a daha görün
hoş geldin canım aramıza.....
ismi çok güzelmiş prensesim adıyla büyüsün canım menim doğuma az kaldıya ondan bu şikayetlerin dayan az kaldı annesi
beğenmene sevindim canım
dayancam başka çare yok
hoş o kadar beklediktn sonra insan her şeye katlanır

Canım bu hastalık tamamiyle geçmiyor maalesef, sessizce avını bekleyen hayvanlar gibi tetikte bekliyor en ufak açıkta hemen yakalıyor bedenimizi. Bence senin de atlatamamanın nedeni su içmemen. Su içmeyi yapsan sadece diğer yöntemlere ihtiyacın bile kalmaz inan ki...Kendini üşütmesen de eğer bolca su içmiyorsan yine yakalanırsın. Bol bol su içelim inşallah.

bende çıkıyorum..hayırlı akşamlar..saracım o spekulum ne olduğunu araştırdım...vallaha gözüm korktu..doktora gidesim filan kalmadı yani...

ya hiç sorma ben haftada 5 bardak su ancak içerim (çayı çok içiyorum )ama bir türlü kendimialıştıramadım bu su işine

kızlar ben kaçtım [sıze=3][/sıze][ındent][/ındent]

tam anlatacaktım ama sanırım görmüşsün netten

Hayırlı akşamlar hepinize yemek yapmam lazım

hayırlı akşamlar canım yine gel

sağol canım menim kullanmayacam zaten o ilacı

ya hiç sorma ben haftada 5 bardak su ancak içerim (çayı çok içiyorum )ama bir türlü kendimialıştıramadım bu su işine

çay suyun yerini tutmuyo yetercim malesef

bende çıkıyorum..hayırlı akşamlar..saracım o spekulum ne olduğunu araştırdım...vallaha gözüm korktu..doktora gidesim filan kalmadı yani...

iyi akşamlar leylacım korktun dimi sen daha önce görmemişmiydin hiç alttan muayene olmadınmı kız herkadının tanışıp hiç sevmediği bi alettir o:18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlarrr çok yoğunumm.ev siliyorum bi yandan bi arkadaşımın sorunu varrr onu hallediyrm kermese örgü yetiştiriyorum onun için nete giremiyrm.beni merak etmeyin iyiyim yani

Arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz ya

sende çok tatlısın ve sıcakkanlısın canım

[/B] [/I] kız saracım ben hamileyken doktor alttan elle muayene etti..o aletle hiç tanışmadım..Allah tanışmayı nasip etmesin inşallah...

saol bitanem o senin şekerliğin hatrescim....[/B][/I]

hıııııı inşallah hiç tanışma leyloşum çok gıcık ve iğrenç bişey çünkü

kızlarrr çok yoğunumm.ev siliyorum bi yandan bi arkadaşımın sorunu varrr onu hallediyrm kermese örgü yetiştiriyorum onun için nete giremiyrm.beni merak etmeyin iyiyim yani

iyi olda canım önemli olan o işlerini hallet gel özleriz seni biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…