geçmiş olsun canım ya..geldim kızlar kusura bakmayın eşim arayınca hemen çıkmak zorunda kaldım doktordan randevu almış doktora gittim ama sinir olup geri geldim.jinekoloğa gittim idrar yollarımı üşütmüşüm diye doktor şikayetlerimi dinleyince oda hak verdi belirtiler aynı onu gösteriyo dedi ama tahlil istedi gelin görünki tahlişlde idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.ultrasonla muayene etti baktı vajinit olmuşsun içerisi bayağı iltihaplı dedi oda yapar bu şikayetleri dedi ilaç yazdı buraya kadar herşey normal.geldik ilaçları aldık ilaçlarının içini okumak gibi bi huyum var nedir ne değildir diye bi baktım tek dozluık yazdığı bi antibiyotikte nadirde olsa ani ölüme sebep olabilir diyo.korktum aradım doktoru bozuldu ve cevabı ben bu ilacı yüzlerce kez reçete ettim kimse ölmedi ama sen ölebilirsin içme peki yerine başka bi ilaç yazmayacakmısınız dedim hayır dedi fitil vermiş bide suda eriyen bi ilaç bunlarla yetineceksin zaten bünyen alerjik vereceğim diğer ilaçlarıda kullanamayacaksın o yüzden başka ilaç yazmayacam dedi ya şimdi ben sinir olmıyım kim olsun sormak benim hakkım değilmi bana böyle tavır yapması normal mi
hoş geldin canım aramıza.....Hoşbulduk canım evet görmemişim, dün yazıcaktım ben de kızım kucağımdaydı malum rahat vermez diye sonra yazarım dedim.İyiyim hamdolsun Allah'ın izniyle memleketten annem gelicek daha da iyi olacağım inşallah.Sen nasılsın canım iyisin inşallah?
beğenmene sevindim canımismi çok güzelmiş prensesim adıyla büyüsün canım menim doğuma az kaldıya ondan bu şikayetlerin dayan az kaldı annesi
Hayırlı akşamlar hepinize yemek yapmam lazım
KIZLAR YA BU İDRAR ENFEKSİYONU BENDEDE VAR NE İLET BİR ŞEY BUNE KADAR DİKKAT EDERSEN ET GEÇMİYOR BEN BİR SÜRÜ TETKİK YAPTIRDIMM :26::26 R İLAÇ VERDİ BOL SU İÇ DEDİİ:26::26::26: (su içmek haricinde her şeyi yaptım ) AMA BANAMISIN DEMİYORRR:18::18::18::18::18: BEN YAZIN BİLE ÇORAP GİYERİM AYAĞIMA YAZIN O SICAĞINDA GECELERİ MUTLAKA PİKE ÖPRTÜNÜRÜM (HATTA BATANİYE ) AMA YİNEDE SENE BİR KAÇ DEFA DR GİDERİM BU SORUNDAN :18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım bu hastalık tamamiyle geçmiyor maalesef, sessizce avını bekleyen hayvanlar gibi tetikte bekliyor en ufak açıkta hemen yakalıyor bedenimizi. Bence senin de atlatamamanın nedeni su içmemen. Su içmeyi yapsan sadece diğer yöntemlere ihtiyacın bile kalmaz inan ki...Kendini üşütmesen de eğer bolca su içmiyorsan yine yakalanırsın. Bol bol su içelim inşallah.
güle güle tatlım..yine bekleriz...kolay gelsin sana...ne yemek var akşama bakalım?
spekulum ne saracım..cahilliğime ver:26::26:
sağlıkla gelsin annen inşallah canım...hep aramızda ol..senin varlığında bizi çok mutlu edecek canım benim..
adıyla yaşasın prensesim..güzel isim valla...
Hayırlı akşamlar hepinize yemek yapmam lazım
geçmiş olsun canım ya..
bazı doktorları öldürmeli yanlarında bilmiş olmıycan sessiz sedasız dinliycen
sıkma canını verdiği ilacı kullanmazsın olur biter
istersen başka br dr a daha görün
hoş geldin canım aramıza.....
beğenmene sevindim canım
dayancam başka çare yok
hoş o kadar beklediktn sonra insan her şeye katlanır
ya hiç sorma ben haftada 5 bardak su ancak içerim (çayı çok içiyorum )ama bir türlü kendimialıştıramadım bu su işine
bende çıkıyorum..hayırlı akşamlar..saracım o spekulum ne olduğunu araştırdım...vallaha gözüm korktu..doktora gidesim filan kalmadı yani...
tam anlatacaktım ama sanırım görmüşsün netten
hayırlı akşamlar canım yine gel
sağol canım menim kullanmayacam zaten o ilacı
çay suyun yerini tutmuyo yetercim malesef
iyi akşamlar leylacım korktun dimi sen daha önce görmemişmiydin hiç alttan muayene olmadınmı kız herkadının tanışıp hiç sevmediği bi alettir o:18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE
kız saracım ben hamileyken doktor alttan elle muayene etti..o aletle hiç tanışmadım..Allah tanışmayı nasip etmesin inşallah...
Arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz ya
saol bitanem o senin şekerliğin hatrescim....
Arkadaşlar hepiniz çok şekersiniz ya
[/B] [/I] kız saracım ben hamileyken doktor alttan elle muayene etti..o aletle hiç tanışmadım..Allah tanışmayı nasip etmesin inşallah...
saol bitanem o senin şekerliğin hatrescim....[/B][/I]
kızlarrr çok yoğunumm.ev siliyorum bi yandan bi arkadaşımın sorunu varrr onu hallediyrm kermese örgü yetiştiriyorum onun için nete giremiyrm.beni merak etmeyin iyiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?