betülcüm merhaba nasılsın canım![]()
günaydın canım iyiyim çok şükür.geçmişi okuyodum şimdi gördüm mesjını.
sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betülcüm merhaba nasılsın canım![]()
günaydın kızlar![]()
günaydın canım iyiyim çok şükür.geçmişi okuyodum şimdi gördüm mesjını.
sen nasılsın
günaydınnnnnnnn saracımmmmm...bugün erkencisin![]()
günaydın canım evet bugün erken geleyim dedim topiğe nasılsın leyloşum
iyi etmişsin canım...valla biraz moralim bozuk canım..sabah buse kakasını zeytin çekirdeği kadar yapmış bakalım öğleye kadar yapacakmı...dün muz falan yemişti kabızmı oldu acaba..korkmaya başladım...ona biraz canım sıkıldı...dün gece ara ara uyanıp ağladı...inşallah öğleye kadar yapar kakasını...sen nasılsın canım?
[/QUO
günaydın leylacım.buseye takma kafanı çocuklar ara ara olur öyle.süt veya devam sütü içiyorsa biraz saf zeytinyağı katabilirsin .
melikede kabız olurdu.hatta 'anneeee bana yardım et'diye ağlardı.
iyi etmişsin canım...valla biraz moralim bozuk canım..sabah buse kakasını zeytin çekirdeği kadar yapmış bakalım öğleye kadar yapacakmı...dün muz falan yemişti kabızmı oldu acaba..korkmaya başladım...ona biraz canım sıkıldı...dün gece ara ara uyanıp ağladı...inşallah öğleye kadar yapar kakasını...sen nasılsın canım?
![]()
dünkü karışımına zaten zeytinyağı damlatmıştım betülcüm...öğleye kadar yapar inşallah...devam sütüde içir dedim anneme...oda çişini güzel yaptırıyor yani...dur bakalım...bu arada günaydın betülcüm...
[/QUO
günaydın leylacım.buseye takma kafanı çocuklar ara ara olur öyle.süt veya devam sütü içiyorsa biraz saf zeytinyağı katabilirsin .
melikede kabız olurdu.hatta 'anneeee bana yardım et'diye ağlardı.
ahhhhhh saracım onun hasta olmasına dayanamıyorum...hele ağlamasına hiç..elimde olsa hiç ağlamasını istemem ama çocuk işte dediğin gibi ağlarda kabızda olur öyle böyle büyüyecek inşallah...kız leyloş sen napik birisin bebk bu kabızda olur ishalde olur hastada olur böyle böyle büyüyecek sakin ol canım menim muz yedirmişsin muz büyükleri bile klabız eder çocuğuda kabız etmiş büyük ihtimalle herşeyi bu kadar takma kafana rahat ol accık buse iyi annesi![]()
![]()
dünkü karışımına zaten zeytinyağı damlatmıştım betülcüm...öğleye kadar yapar inşallah...devam sütüde içir dedim anneme...oda çişini güzel yaptırıyor yani...dur bakalım...bu arada günaydın betülcüm...
ahhhhhh saracım onun hasta olmasına dayanamıyorum...hele ağlamasına hiç..elimde olsa hiç ağlamasını istemem ama çocuk işte dediğin gibi ağlarda kabızda olur öyle böyle büyüyecek inşallah...![]()
annelik işte kıyamam sana belki bende anne olsam senin gibi olacam bilemiyorum ama annem hep çocuk bu düşe kalka büyür der hep ona dayanarak bende seni rahatlatmaya çalışıyorum işte
saracımmmmmmmm ilacın adını özelden yaz demiştim ama yazmadın?doktorun sana verdiği ilacı yani...![]()
ahhhhhh saracım onun hasta olmasına dayanamıyorum...hele ağlamasına hiç..elimde olsa hiç ağlamasını istemem ama çocuk işte dediğin gibi ağlarda kabızda olur öyle böyle büyüyecek inşallah...![]()
geçer canım inşallah.evlat ne kadar zor ona hiçbişey olmasın ona gelen bana gelsin diyo insan.bizimde bu yaz önümüzde bi ameliyatımız var kızımın yani.insan gerçekten çaresiz kalıyo.yinede hamdetmekten başka yapacak bişey yok ALLAH beterinden korusun derim hep.![]()
geçer canım inşallah.evlat ne kadar zor ona hiçbişey olmasın ona gelen bana gelsin diyo insan.bizimde bu yaz önümüzde bi ameliyatımız var kızımın yani.insan gerçekten çaresiz kalıyo.yinede hamdetmekten başka yapacak bişey yok ALLAH beterinden korusun derim hep.![]()
geçmiş olsun canım ne ameliyatı olacak kızın:26::26::26::26::26::26:
skolyoz yani omurga eğriliği.dışarıdan hiç anlaşılmıyor bile biz küçücük bişeyden şüphelenip götürdük doktora.kaburga kemiğinde 2tanesi yarımmış.ameliyat olucak platin takılacak.okadar hareketli okadar sağlıklı bi çocukki kıyamıyorum.kısıtlanıcak bi süre.
yinede şükür daha ne dertler var.canlarım ben kahvaltı edip geleyim.öpüyorum sizleri.
okudum canım..cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma...boşver yazma istersen yasak olup olmadığını bilmiyorum..ceza falan yersin hiç gerek yok..boşver..merakımdan sormuştum sadece...leyla ilaç konusunda yazdığımı okudunmu:26::26::26::26::26::26:
günaydın yeterrrrrrrrrgünaydınlarrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
günaydın kıslarr nasılsınız