Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bendeeeeeeeeeee

evet canım..insan yaşaya yaşaya öğreniyor herşeyi cadıcım..umarım bebişlerimiz hiç hasta olmaz..hep güzel günlerini görelim inşallah tatlım...

gelin size birseyler hazlim beraber yiyelim insalla canim bebekler hastalansa bazen bende onu dusunuyorum ben tek basima ne yapicam ... bakmadan okadar korkmuyorum hasta olduklarinda ikiside birden hangisina kosucam gangisini kucama alicam AllAH kolaylini verir insalla .....

bende yavaş yavaş bahr temizliğine başlayacam giyilmeyecek olan kışlıklaı falan kaldıracam cam kapı silecem perdeler yıkanacak halılar toplanacak ama halılar için daha erken mayıs ayı gelsin önce çok işim var çooooook

canım yanında annen falan gelmeyecek mi?tek başına zor olur ya..ikisi birden..

kolay gelsin sana saracım...

kızlar ben çıkıyorum..busem bekler...görüşürük...

sağol cadıcım gelirim valla çok acıktım sabahlar doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum ondan oluyo sanırım.

cadıcım Allah kolaylık verir merak etme analık içgüdüsüyle her ikisinede yetişirsin hiç korkma canım

canım yanında annen falan gelmeyecek mi?tek başına zor olur ya..ikisi birden..

kolay gelsin sana saracım...

kızlar ben çıkıyorum..busem bekler...görüşürük...

annem gelmeyi cok istiyo ama babam tek basina kaliyor .... gelsede anca iki ay kalir ,ama oda yeter ....tamam canim Buseyi bekletme

gel canim sana patates kizartim menemen yapim sen gel ben sana neler neler yaparim ............insalla canim burada benim kimsem yok zaten tek basima ALLAHIN izniyle yetisirim insalla her ikisinede .....

ben geldimm..
saracım nasıl anladığımı sormuşsun.önden bakıldığında kürek kemiği azcık öndeydi çok hafif.
evet erken farketmemiz iyi oldu.sağolun iyi dilekleriniz için.

gel canim sana patates kizartim menemen yapim sen gel ben sana neler neler yaparim ............insalla canim burada benim kimsem yok zaten tek basima ALLAHIN izniyle yetisirim insalla her ikisinede .....

sağol canım menim yapmış kadar oldun ben sana kıyarmıyım hamile halinle geliyim ben yapayım yemekleri beraber yiyelim canım

ben geldimm..
saracım nasıl anladığımı sormuşsun.önden bakıldığında kürek kemiği azcık öndeydi çok hafif.
evet erken farketmemiz iyi oldu.sağolun iyi dilekleriniz için.

hıııı anladım canım iyiki farketmişsiniz Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah

slm saracımm...seni takip edip kaynana topicine gittim..slm verdim sadece bir kişi beğen butonuna basmış..slm alan olmadı tek kişi dışında....

slm saracımm...seni takip edip kaynana topicine gittim..slm verdim sadece bir kişi beğen butonuna basmış..slm alan olmadı tek kişi dışında....

hani şu kaynanasıyla sorun yaşayanların topiğimi sevincin topiğinemi gittin bende oraya baktım dolunaydan haber varmı diye ama görmedim seni :44::44::44::44::44::44::44::44:

birde ne konular varya okudukça insanın midesi kalkıyo resmen nedir bu gelin kaynana sorunları abooooooov neler var dünyada :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…