bendeeeeeeeeeeeacıktıııııııııııııım
mutlaka oyledir canim bende yasayinca orenicam ... demeki annelik boyle bir sey canim
bendeeeeeeeeeee
evet canım..insan yaşaya yaşaya öğreniyor herşeyi cadıcım..umarım bebişlerimiz hiç hasta olmaz..hep güzel günlerini görelim inşallah tatlım...
canım yanında annen falan gelmeyecek mi?tek başına zor olur ya..ikisi birden..gelin size birseyler hazlim beraber yiyeliminsalla canim bebekler hastalansa bazen bende onu dusunuyorum ben tek basima ne yapicam ... bakmadan okadar korkmuyorum hasta olduklarinda ikiside birden hangisina kosucam gangisini kucama alicam AllAH kolaylini verir insalla .....
bende yavaş yavaş bahr temizliğine başlayacam giyilmeyecek olan kışlıklaı falan kaldıracam cam kapı silecem perdeler yıkanacak halılar toplanacak ama halılar için daha erken mayıs ayı gelsin önce çok işim var çooooook
gelin size birseyler hazlim beraber yiyeliminsalla canim bebekler hastalansa bazen bende onu dusunuyorum ben tek basima ne yapicam ... bakmadan okadar korkmuyorum hasta olduklarinda ikiside birden hangisina kosucam gangisini kucama alicam AllAH kolaylini verir insalla .....
canım yanında annen falan gelmeyecek mi?tek başına zor olur ya..ikisi birden..
kolay gelsin sana saracım...
kızlar ben çıkıyorum..busem bekler...görüşürük...
sağol cadıcım gelirim valla çok acıktım sabahlar doğru düzgün kahvaltı yapmıyorum ondan oluyo sanırım.
cadıcım Allah kolaylık verir merak etme analık içgüdüsüyle her ikisinede yetişirsin hiç korkma canım
selam kızlar nasılsınız...
selam pelin.sen nasılsın
iyiyim canım sagol sen nasılsın...
gel canim sana patates kizartim menemen yapim sen gel ben sana neler neler yaparim............insalla canim burada benim kimsem yok zaten tek basima ALLAHIN izniyle yetisirim insalla her ikisinede .....
selam kızlar nasılsınız...
ben geldimm..
saracım nasıl anladığımı sormuşsun.önden bakıldığında kürek kemiği azcık öndeydi çok hafif.
evet erken farketmemiz iyi oldu.sağolun iyi dilekleriniz için.
slm saracımm...seni takip edip kaynana topicine gittim..slm verdim sadece bir kişi beğen butonuna basmış..slm alan olmadı tek kişi dışında....
leylaaaaaaaaaaaa huuuu ordamısın ordaysan üç defa tık tık tık de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?