Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg hatrescim...teşekkürler..sana dünde yazdım ama görmeden çıkmışsın sanırım...senide aramızda görmekten mutlu oldum canım..nasılsın?

Hoşbulduk canım evet görmemişim, dün yazıcaktım ben de kızım kucağımdaydı malum rahat vermez diye sonra yazarım dedim.İyiyim hamdolsun Allah'ın izniyle memleketten annem gelicek daha da iyi olacağım inşallah. Sen nasılsın canım iyisin inşallah?

evet canim ALLAH en kisa zamanda sanada yasatsin bu telasi ... cok saol canim canim arkadasim benim yapmis kadar oldun .... el isini bende cok seviyorum evde bos oturmayi hic sevmem .... bebek sormalara da gitiyimde mutlaka el orgusu birsey gotururum .....

Allah iyilik versin canım...ayyyyy ne güzel annenin gelmesi...senin için çok iyi olacak canım...Allah kavuştursun biran evvel inşallah...şükürler olsun bende iyiyim bitanem...seni burda görmek beni çok mutlu etti hatrescim...hep gel olurmu?

sağol canım ya doktorları anlamak çok zor cidden.

hııım sen leylanın arkadaşımısın leyloşun arkadaşı bizimde arkadaşımızdır canım sohbetlerimiz hep sıcak geçer senide bundan sonra aramızda görmek bizi mutlu eder.

ahhhhhhhh saracım yaaaa şu ultrasona alttan bakıyorlar ya sırf o yüzden doktora gitmek istemiyorum...

nerde canım gece 3 saat uyumuştum 4 ten beri ayaktaydım 2 saate yakın uyudum ama deliksiz uyuyamıyorum
tatlım senin oğlanın adı ne olcak?
babamız liseden beri MUS'AB ismini oğluma koycam diyormuş ben de seviyorum ..
iyim canim ... bu ayin 25 kismet olursa orencem canim burada kanunlar cok agir basiyor 5 aylik olmayinca soylemiyorlar .......... sen nasilsin basin ariyormus gecmis olsun canim bebis nasil seni cok zorluyormu ...

sağol tatlım hadi canım az kalmış
bebeğim ters olduğu için hem kasıklarıma baskı yapıyor
hem başıyla midemi sanlki bazen ciğerlerimi itiyor nefes alamıyorum
onun dışında şükür bir problem yok

İnşallah canım ben bu kulüp sayesinde evde artık sıkılmaz oldum, bebişim için işimi bırakmıştım o beni oyalıyordu ama burada sizlerin varlığı da ayrıca bir renk katıcak banaEvet canım annemi uzun zamandır bekliyordum inşallah cuma günü yanımda olacak.

ahhhhhhhh saracım yaaaa şu ultrasona alttan bakıyorlar ya sırf o yüzden doktora gitmek istemiyorum...

hiç sorma ya bende çok iğreniyorum ondan ama yapacak bişey yok malesef bide spekulumla baktı ayrıca aklım çıkacaktı ya canım nasıl acıdı anlatamam güzel başlayan günümü kabusa çevirdi doktor hanım sağolsun

ismi çok güzelmiş prensesim adıyla büyüsün canım menim doğuma az kaldıya ondan bu şikayetlerin dayan az kaldı annesi

ne güzel canım annen gelecek annelerin hakkı ödenmez inanki bende annemi çok özlüyorum daha 15 gün öçnce gidip gördüm geldim ama yetmiyorki keşke aynı şehirde olsaydık

leylacım 10 dakikaya takıldım malesef ama ilaç ismi hem özelden hem buradan yasak değilmi :26::26::26::26::26::26::26:

spekulum ne saracım..cahilliğime ver :26::26:
sağlıkla gelsin annen inşallah canım...hep aramızda ol..senin varlığında bizi çok mutlu edecek canım benim..

adıyla yaşasın prensesim..güzel isim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…