- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Güne katilmadiginiz için mi? Yapmayın bu sınır bünyeye zararMerhaba Kızlar,
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın.
Kayınvalidemle en başından beri sorunluyduk . Beni bir türlü kabullenmiyordu . Sonrasında bir şekilde düzeldik çok iyi olduk ( ben herşeyi unutmaya bize bi şans vermeye karar verdim.) Benim eşimin halası ve diğer akrabalarla bunlar gün ayarlamış . Kaynanamda katılmış bana söyleyen eden yok. Ben buna çok darıldım. İçlerinde geçinemediğim bir kız dahi var . Halasını gelini … Yıldızımız hiç barışmadı . Velhasıl kelam ben kaynanamdan şunu beklerdim benim de geline haber edeyim katılmak isterse katılsın falan . Ama yok nerde. Benim o kızdan hoşlanmadığımı biliyor büyük sorunlar yaşadık o konuyla alakalı da. Özellikle güne katılmak için 2 hafta da bir olsun demiş. Bide ben ameliyat oldum biliyorsunuz bunları bana anlatınca çok etkilendim sinir olmamak elde değil ağladım gittikten sonra . Ben en başından beri eşim için saygıda kusur etmezken böyle olması artık beni sinirlendirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya başladı . Eşimle de kavga ettik sonrasında özür diledi ama huzurumuz bozulmuş oldu bi kere ….. İnanın ki Ramazan arife günü evde sarma sardım börek yaptım revani tatlısı yaptım akşamdan gidip orda kaldım . Kendi ailemde böyle görüp olduğum için evlendiğimden beri böyle yaparım . Gelinlik konusunda kaynanamın tüm akrabaları beni met eder hatta geçmişi bilen yaşadıklarımı bilen bin kez met eder . Ben şimdi napmalıyım ? İnanın içimde fırtınalar kopuyor !!! Bıktım usandım artık ..
Anlaşamayan sizsiniz, niye arkanızda olsun?Giren tüm kişiler sözde bana ölüp biten beni çok sevdiğini söyleyen kişiler kimse ağzını açıp dememiş mi yani . Ya gerçekten dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum . Kayınvalidem sırf katılabilmek için direnmiş iki haftada bir olsun diye ben katılamam dememiş … neymiş amaç maksat görüşmekmiş kaynaşmakmış… yani anlaşamadığım gelinin kaynanasıyla biz mesafeliyiz ama kaynanamda bunu görmemek beni üzüyo arkamda olmaması
Yorumlarnız için teşekkürler , verilen cevaplara söylenen sözlere bakıyorum gerçekten üzülüyorum . Birşey demek istemiyorum . Ben buraya yazarken böyle kırıcı mesajlar alacağımı bilseydim yazmazdım . Kimseyle paylaşmadığım bir konuyu buraya yazmakla hata etmişim . Çünkü hiç tanımadığı insanı , neler yaşadığını bilmeden çok kolay şekilde kıracak kadar naifsiniz çok kibarsınız böyle devam edin kucak dolusu sevgiler
Belki de kısır değil batiriktiKısır gününde gelincilik oynayamadınız diye mi bu dram ya. Azıcık vizyonunuz olsun kendinizi geliştirin
Şehriyeli tavuklu salataya bende hayır demem günlerin vazgeçilmeziBelki de kısır değil batirikti
Bak şimdi ; olsa da yesek.
Kaos seviyorsunuz diye yorumladımMerhaba Kızlar,
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın.
Kayınvalidemle en başından beri sorunluyduk . Beni bir türlü kabullenmiyordu . Sonrasında bir şekilde düzeldik çok iyi olduk ( ben herşeyi unutmaya bize bi şans vermeye karar verdim.) Benim eşimin halası ve diğer akrabalarla bunlar gün ayarlamış . Kaynanamda katılmış bana söyleyen eden yok. Ben buna çok darıldım. İçlerinde geçinemediğim bir kız dahi var . Halasını gelini … Yıldızımız hiç barışmadı . Velhasıl kelam ben kaynanamdan şunu beklerdim benim de geline haber edeyim katılmak isterse katılsın falan . Ama yok nerde. Benim o kızdan hoşlanmadığımı biliyor büyük sorunlar yaşadık o konuyla alakalı da. Özellikle güne katılmak için 2 hafta da bir olsun demiş. Bide ben ameliyat oldum biliyorsunuz bunları bana anlatınca çok etkilendim sinir olmamak elde değil ağladım gittikten sonra . Ben en başından beri eşim için saygıda kusur etmezken böyle olması artık beni sinirlendirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya başladı . Eşimle de kavga ettik sonrasında özür diledi ama huzurumuz bozulmuş oldu bi kere ….. İnanın ki Ramazan arife günü evde sarma sardım börek yaptım revani tatlısı yaptım akşamdan gidip orda kaldım . Kendi ailemde böyle görüp olduğum için evlendiğimden beri böyle yaparım . Gelinlik konusunda kaynanamın tüm akrabaları beni met eder hatta geçmişi bilen yaşadıklarımı bilen bin kez met eder . Ben şimdi napmalıyım ? İnanın içimde fırtınalar kopuyor !!! Bıktım usandım artık ..
Evet . Ben buraya sonuçta tüm özelimi döküp anlatamam ama üstün körü bile anlatmak istediğimi anlayabilen , tatlı dille bana bunu aktaran bir sen varsın sanırımKv yle aran iyi oluncada demekki böyle seylere alınıyor insan. Ben olsam çağırmadı diye ikide göbek atarım. Beklentiye girilince çok üzülüyor insan. Hassasiyetin normal bence çünkü sen samimi oldugunuzu düşünüyorsun.
Ağlayarak okuduğum yorumlarda güldüren bir yorum oldu buAyyy tam bir minnoş gelinsinn . Kaynanam beni güne çağırsa sinirden deliye döner hastayım der gitmezdimmesafeeee me saa feee
Bu kadar kişi aynı şeyi yazıyorsa hatalı olduğunuz hiç aklınıza gelmiyor mu?Yorumlarnız için teşekkürler , verilen cevaplara söylenen sözlere bakıyorum gerçekten üzülüyorum . Birşey demek istemiyorum . Ben buraya yazarken böyle kırıcı mesajlar alacağımı bilseydim yazmazdım . Kimseyle paylaşmadığım bir konuyu buraya yazmakla hata etmişim . Çünkü hiç tanımadığı insanı , neler yaşadığını bilmeden çok kolay şekilde kıracak kadar naifsiniz çok kibarsınız böyle devam edin kucak dolusu sevgiler
Döndüm bir daha okudum incitici bir yorum göremedim tıpkı güne çağrılmamanıza kurulmanızı anlamadığım gibi. Alıngan bir yapınız var bence. Ufak şeyleri dağ yapıyorsunuzAğlayarak okuduğum yorumlarda güldüren bir yorum oldu bu
Kayınvalidelerin gözde gelin adayısin ama kendini yorma lütfen bırak herkes kendi kendine yetsin herkesin evi ayrı yolu sapa kötü niyetye yok zatenAğlayarak okuduğum yorumlarda güldüren bir yorum oldu bu
Ağlayarak okuduğum yorumlarda güldüren bir yorum oldu bu
Hassasiyetini normal buldugu icin mi anlattigini anlayabilen tek kisi oldu? İnsanlar size yardim etmeye calisiyor. Siz nankorluk yapiyorsunuz..Evet . Ben buraya sonuçta tüm özelimi döküp anlatamam ama üstün körü bile anlatmak istediğimi anlayabilen , tatlı dille bana bunu aktaran bir sen varsın sanırımteşekkür ediyorum yaklaşımın için benim kırıldığım nokta bu. Artık mesafeli olmaya karar verdim kendisinden bi beklentimde olmayacak . Tekrardan teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?