Sabır taşı olsa çatlar!

Kırılma ama yer yüzüne düşen ilk kayınvalideci gelin tanesi misin sen kuzum Kv beni akraba gününe çağırsa gerim gerim gerilirim, 937639373837 tane kadın daha bayram gelmeden gitmenin stresini yaşarken sen bir de bir gün önceden sarmalar sarıp börekler yapıp hevesle gidiyormuşsun, çok şaşırtıcı, incelenmesi gereken bir vaka

Güne katilmadiginiz için mi? Yapmayın bu sınır bünyeye zarar

Drama queenlik yapıyosun bence. Belki sevmediğin kız var diye sana söylememiştir ?? Beni de öyle ortama çağırmasınlar diye dua ederim hep kocanla yap kısır kek keyfisi ben öyle yapıyorum

Eğer böyle şeylere önem veriyorsanız size nasıl davranılyorsa siz de öyle davranın fazla ödün vermeyin ayrıca hiiiçç gerek yok

Anlaşamayan sizsiniz, niye arkanızda olsun?

Kv yle aran iyi oluncada demekki böyle seylere alınıyor insan. Ben olsam çağırmadı diye ikide göbek atarım. Beklentiye girilince çok üzülüyor insan. Hassasiyetin normal bence çünkü sen samimi oldugunuzu düşünüyorsun.

ne yaşamış olabilirsiniz allasen kv ile?
ikide bir ne yaşadığımı bilmiyorsunuz diyorsunuz.
kv güne çağırmadı diye oturup ağlayacak eşinizle kavga edecek kadar kabul görme arzusuyla neden dolusunuz onu bir oturup düşünün bence.

Kaos seviyorsunuz diye yorumladım

Evet . Ben buraya sonuçta tüm özelimi döküp anlatamam ama üstün körü bile anlatmak istediğimi anlayabilen , tatlı dille bana bunu aktaran bir sen varsın sanırım teşekkür ediyorum yaklaşımın için benim kırıldığım nokta bu. Artık mesafeli olmaya karar verdim kendisinden bi beklentimde olmayacak . Tekrardan teşekkür ediyorum

Bu kadar kişi aynı şeyi yazıyorsa hatalı olduğunuz hiç aklınıza gelmiyor mu?

Kırıcı değil gerçekçi mesajlar bunlar. Çağırılmadığınız davet edilmediğiniz bir ortama gidemediğiniz için hop oturup hop kalkmışsınız. Zamana ayak uydurmak gerek. Anneler kayınvalideler gün yapsın gitsin gelsin, çoğu için zamanında tek aktivite buymuş. Çalışmamışlar arkadaşlarıyla dışarıda buluşup çay kahve içememişler. Siz gençsiniz kendi arkadaş grubunuz olmalı. Bir de eşinizle bunun için kavga etmişsiniz. Sakin kafa bir oturun, acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşünün.

Ağlayarak okuduğum yorumlarda güldüren bir yorum oldu bu
Döndüm bir daha okudum incitici bir yorum göremedim tıpkı güne çağrılmamanıza kurulmanızı anlamadığım gibi. Alıngan bir yapınız var bence. Ufak şeyleri dağ yapıyorsunuz

Hassasiyetini normal buldugu icin mi anlattigini anlayabilen tek kisi oldu? İnsanlar size yardim etmeye calisiyor. Siz nankorluk yapiyorsunuz..

Burda bile gereksiz aliniyorsunuz, haksizca baska konuya da alinip esinizden ozur falan diletiyorsunuz.

Surekli onaylanma ihtiyaci duyuyorsunuz. Burda yada kaynanada. Yazin google a bu nedir sebepleri nedir. Ogrenin, kisir gunlerini bosverin kendinizi gelistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…