Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar,
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın.
Kayınvalidemle en başından beri sorunluyduk . Beni bir türlü kabullenmiyordu . Sonrasında bir şekilde düzeldik çok iyi olduk ( ben herşeyi unutmaya bize bi şans vermeye karar verdim.) Benim eşimin halası ve diğer akrabalarla bunlar gün ayarlamış . Kaynanamda katılmış bana söyleyen eden yok. Ben buna çok darıldım. İçlerinde geçinemediğim bir kız dahi var . Halasını gelini … Yıldızımız hiç barışmadı . Velhasıl kelam ben kaynanamdan şunu beklerdim benim de geline haber edeyim katılmak isterse katılsın falan . Ama yok nerde. Benim o kızdan hoşlanmadığımı biliyor büyük sorunlar yaşadık o konuyla alakalı da. Özellikle güne katılmak için 2 hafta da bir olsun demiş. Bide ben ameliyat oldum biliyorsunuz bunları bana anlatınca çok etkilendim sinir olmamak elde değil ağladım gittikten sonra . Ben en başından beri eşim için saygıda kusur etmezken böyle olması artık beni sinirlendirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya başladı . Eşimle de kavga ettik sonrasında özür diledi ama huzurumuz bozulmuş oldu bi kere ….. İnanın ki Ramazan arife günü evde sarma sardım börek yaptım revani tatlısı yaptım akşamdan gidip orda kaldım . Kendi ailemde böyle görüp olduğum için evlendiğimden beri böyle yaparım . Gelinlik konusunda kaynanamın tüm akrabaları beni met eder hatta geçmişi bilen yaşadıklarımı bilen bin kez met eder . Ben şimdi napmalıyım ? İnanın içimde fırtınalar kopuyor !!! Bıktım usandım artık ..
Aynen teşekkür ederim canımSamimi olacaksada olsun kendi bilceği iş sizde ona göre tavrınızı mesafenizi koyarsınız kayinvidenize
Ama yapamayacaksınız değil mi, tavır mesafe vs koyamayacaksınız. Kim gelmiş kim gitmiş sorup soruşturacaksınız. Biz o kadar tavsiye verelim, boşver ilgilenme kendine başka uğraşlar bul, kahve içmeye yemek yemeye git falan diyoruz ama siz yine de dertleneceksiniz.Aynen teşekkür ederim canım
Canlarım bu yorumum böyle sert bir tavırla bana dönüş yapan hepinize olsun . Cidden içimde kötü bir niyetle yazmadım ben bu yazdıklarımı . Sadece acaba bende hassas olduğum için mi bu kadar celallendim bunu da düşündüm zaten . Bu kadar kırıcı konuşmanızın manası nedir . Hepinize teşekkür ediyorum iyi günler …Ama yapamayacaksınız değil mi, tavır mesafe vs koyamayacaksınız. Kim gelmiş kim gitmiş sorup soruşturacaksınız. Biz o kadar tavsiye verelim, boşver ilgilenme kendine başka uğraşlar bul, kahve içmeye yemek yemeye git falan diyoruz ama siz yine de dertleneceksiniz.
Beni güne çağırmıyorlar almıyorlar diye kavga ettiğiniz kocanıza acıdım. Adam da ne yapacağını şaşırmıştır. Hani annesi kötü laf etmemiş kötü davranmamış, sadece çağrıldığı yere gelini için emrivaki yapmamış. Kayınvalideniz kendi kurmamış, davet edilmiş güne. Kuyruğun kuyruğu yapmak zorunda mı kadın? Gelinim yoksa ben de yokum mu desin ailesine?
Gözümün önüne Avrupa yakası-Makbule geldi yeminle.
İçlerinde gelinler var bir tanesiyle anlaşamıyoruz ezelden ben lakayit hareketlerinden dolayı büyük rahatsızlık duyuyorum . O sebebten .Güne diğer eltiler katılıyor olsa idi size teklif edilmemesine üzülmenizi biraz anlayabilirdim ama kayınvalidenin akrabalarıyla yaptığı günde ne işiniz var? Akrabalardan çevre yapmaya çalışıyorsunuz sanırım yapmayın. Kendi çevrenizi oluşturun.
Gelinlerden kastınız eşinizin kardeşinin eşi mi? Zaten anlaşamıyorsanız bilerek çağırmamıştır kayınvalide. O kadar akrabacılık oynamayın. Gerçekten anlattıklarınız 1990lar gibi.İçlerinde gelinler var bir tanesiyle anlaşamıyoruz ezelden ben lakayit hareketlerinden dolayı büyük rahatsızlık duyuyorum . O sebebten .
Ben cidden sizlerin bu sivri konuşmalarına anlam veremiyorum neyse uzatmak gibi bi düşüncem yok teşekkür ederim yorumun içinGelinlerden kastınız eşinizin kardeşinin eşi mi? Zaten anlaşamıyorsanız bilerek çağırmamıştır kayınvalide. O kadar akrabacılık oynamayın. Gerçekten anlattıklarınız 1990lar gibi.
Kısır gününde gelincilik oynayamadınız diye mi bu dram ya. Azıcık vizyonunuz olsun kendinizi geliştirinMerhaba Kızlar,
Kayınvalidemle en başından beri sorunluyduk . Beni bir türlü kabullenmiyordu . Sonrasında bir şekilde düzeldik çok iyi olduk ( ben herşeyi unutmaya bize bi şans vermeye karar verdim.) Benim eşimin halası ve diğer akrabalarla bunlar gün ayarlamış . Kaynanamda katılmış bana söyleyen eden yok. Ben buna çok darıldım. İçlerinde geçinemediğim bir kız dahi var . Halasını gelini … Yıldızımız hiç barışmadı . Velhasıl kelam ben kaynanamdan şunu beklerdim benim de geline haber edeyim katılmak isterse katılsın falan . Ama yok nerde. Benim o kızdan hoşlanmadığımı biliyor büyük sorunlar yaşadık o konuyla alakalı da. Özellikle güne katılmak için 2 hafta da bir olsun demiş. Bide ben ameliyat oldum biliyorsunuz bunları bana anlatınca çok etkilendim sinir olmamak elde değil ağladım gittikten sonra . Ben en başından beri eşim için saygıda kusur etmezken böyle olması artık beni sinirlendirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya başladı . Eşimle de kavga ettik sonrasında özür diledi ama huzurumuz bozulmuş oldu bi kere ….. İnanın ki Ramazan arife günü evde sarma sardım börek yaptım revani tatlısı yaptım akşamdan gidip orda kaldım . Kendi ailemde böyle görüp olduğum için evlendiğimden beri böyle yaparım . Gelinlik konusunda kaynanamın tüm akrabaları beni met eder hatta geçmişi bilen yaşadıklarımı bilen bin kez met eder . Ben şimdi napmalıyım ? İnanın içimde fırtınalar kopuyor !!! Bıktım usandım artık ..
Sizi üzmek istemdim ama gerçekten anlamadım. Kayınvalidemle daha akraba gezmesine gitmişliğim yok. Eşimin yA da kendi ailesinden de anlaştığım sevdiğim akrabalarım var ise eşimle birlikteyken görüşürüm. Kendi çevrenizi yapmazsanız gerçekten üzülürsünüz. Herkes hayat koşturmacasında kimse akrabacılık oynamıyor. Sizi akrabalar içine soktular diyelim zaten gerginlik varmış aranızda niye yapılsın ki bu?Ben cidden sizlerin bu sivri konuşmalarına anlam veremiyorum neyse uzatmak gibi bi düşüncem yok teşekkür ederim yorumun için
Olan da arada garibim eşe olmuş,bir de özür dilemek zorunda kalmış,bence siz de problemMerhaba Kızlar,
Ne zaman gelecek diye beklediğim yorum dejavu görüyorumŞu hayattaki tek amacınız, tek uğraşınız kaynananızla kısır yemek mi?
Yorumlarnız için teşekkürler , verilen cevaplara söylenen sözlere bakıyorum gerçekten üzülüyorum . Birşey demek istemiyorum . Ben buraya yazarken böyle kırıcı mesajlar alacağımı bilseydim yazmazdım . Kimseyle paylaşmadığım bir konuyu buraya yazmakla hata etmişim . Çünkü hiç tanımadığı insanı , neler yaşadığını bilmeden çok kolay şekilde kıracak kadar naifsiniz çok kibarsınız böyle devam edin kucak dolusu sevgiler