Sabır taşı olsa çatlar!

Sizin kafaniz iyimi kimse sizi gunune cagirmak zorunda degil bunun icin agladiysaniz ya cok
Cahilsiniz yada cok sığ birisiniz ya bide kendinizi hakli saniyorsunuz

Kimse bizi sevmek zorunda değil,
Kimse bizi güne davet etmek zorunda değil,
Kimse bizi evine kabul etmek zorunda değil,
Kismenin evine gidip yemek yapmak zorunda değilsiniz,
Eğer çok kısır istiyorsanız çağırın kendi akrabalarınızı yapın kısır günü.

Halamla,teyzemle kısır günü yapsak gelini davet etmezdik büyük ihtimalle. KV öyle bir gün yapsa gitmezdim. Hoş kendi akrabalarım yapsa ona da gitmezdim

Burda otu b.ku taşlıyoruz. Sende biraz nasibini almışın boşver. Bizim olayımız bu :)

Valla kaynanamlar da gun yapıyor aralarında bi tane benim de hoslanmadigim kişi var kaynanam sırf kabul etmeyecegimi bildiği için bana teklif bile etmedi Allah razı olsun çünkü sevmediğim kişi o ortamda olursa ben gerilirim gerginlik çıkarırım hiç gerek yok. He sonradan kaynanam bana dedi sen istemezsin die demedim dedi valla anne iyi yapmışsın dedim hayatta alınmak aklıma gelmedi valla

Valla beni çağırsa da gitmem. Hele bide siz de geçmişten sorunluyduk diyorsunuz. Ben o samimiyetsiz ortamda kalacağıma evde ayağımı uzatır film izlerim. Yada camdan boş dışarı bakarım daha keyifli.
İçinizde fırtına kopacak durum bence olmamalı

Evde kendim yapar kendim yerim
Hatta onlar kısır mı yiyor ben mercimek köftesi yapar yerim

Nedir bu kaynana aşkı ya hu, uzak durun kafanız rahat etsin ...

Birmilyonuncu kez ayni konu. Borekler corekler yapiyorum kaynanama soyle hizmet ediyorum yaranamiyorum. Arkadas anlamadinizmi hala kimseye köle olmayin hele kv eş kişisine. Sizi insan yerine bile koymazlar boyle cagirmaya gerek duymazlar. Gel dediklerinde geliyor git dediklerinde gidiyorsunuz. Biraz agirdan satin kendinizi kiymetiniz olsun. Sen kv hizmetci olmak icinmi ewlendin. Kv mi bayramdan bayrama gorurum nerdeyse cogu organizasyona bile katilmam gelinimde gelinim ben onu cok seviyorum diye dolanir. Seveni s.kerler bu devirde. Kimseyi ne sev ne kotu davran nötr ol merhaba merhaba. En kiymetli sen olursun.

Kız deli misin , ne yapcan onların içinde. Bırak iyi ki çağırmamışlar seni. Bazı insanların beyni sürekli hamurişi yemekten hamur gibi oluyor.

Tam olarak sorun kim kaynana mı eş mi hala kızı mı çok mu boş vaktiniz var acaba spor yapsanız dışarıda gezseniz falan daha iyi sanki kaynana gelin günlere gitmekten daha güzel inanın

Siz kırgın ola bilirsiniz küs olup gorusmeye bilirsiniz k.v neden görüşmesin ki . İstenmediğim ortama dahil edilmedigim için evimin huzurunu kacirmam y sizin kendi çevreniz yokmu çok istiyorsaniz gün yapmayi arkadaşlarinizla yada kendi akrabalarinizla yapin gününüzü

Üzülüp ağlayacak daha güzel bir bahane bulsaydın keşke.

Sizi başta sevmeyen biri emin olun şu anda da içten sevmiyordur. Rol yapıyordur. Lütfen emek harcayıp yaranmaya ve sevilmeye çalışmayın, bu sadece zaman kaybı olur. Keşke çabalamasaydım diyen kaç kişi var çevremde. Siz olduğunuz gibi davranın, isteyen sever istemeyen uzak durur.

Çok fenasınızz çok

Sabır taşı bunda mi çatlar? İçinde sevmediğiniz insan da varmış. Onu kovup sizi mi alsın? Ya da sevmediğiniz insanlarla bir yerde kisir yiyin dolun mu?
Kadın sizi sevmiyor, günde eşine dostuna hakkınızda konuşmak rahatlamak istemiştir (aynı kk'da sizin yazmanız gibi).
Neden sizi de davet etsin ki?
Ne meraklisiniz sevmediğiniz insanlarla dipdibe olmaya

Bazıları gelin olmak için doğmuş ve yaşiyor sanki.
Güne katilamadim diye firtina kopmasi nedir ya. Kaynananiz ve en iyi gelin oolmak dişinda başka hayatiniz yok galiba, biraz başka şeylere bakin.
Yazik boş boş zaman geciyor. Belki başka mutlu olacaginiz keyif alacaginiz bir alan, baska seyler vardir kesfetmenizi bekleyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…