Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinin düzelmesine sevindim canm ihsallah kalicidir sanırım bütün erkekler evlenince değişiyor evlilikten bıkıyorlar ama bunu kendilerine bile itiraf edemiyorlar olan bize oluyorbende bir konu acmıştım biliyorum ama başka biryere taşınmış ordusta Cvp yazamiyorum kartım olmadıgı için tavsiyelerin için sagol ama ben her yolu denedim erkeklerin doğasına evlilik uymuyor bence kadınlar bir yuva cocuk ilgi sevgiyle mutlu olabiliyorlar ama onlara bunlar çok sıradan ve sıkıcı geliyor ve bizimde yasam enerjimizi tüketiyorlar ben esimle kavga etsem 2 gün düzelir sonra yine eskiye doner anneme faln anlatınca aman sakın sakın huzursuzluk çıkarma otur der iyice beni sınır eder o yüzden biz evli kadınlar da acayip bir yalnızlığa itiliriz erkekler kesinlikle çok bencil