• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır taşı Dağılmak üzere :(((

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
nerden başlayacağımı bile inanınki bilmiyorum sadece kafam çok karışık. artık yeter demeye başladım. beş yıllık evliyim. ve ilk dört yıldan sonra hamileliğimle birlikte değişen ve her gün kötüye giden bi adamla buldum birden kendimi. bi adam demeye başladım çünkü artık nerdeyse tanıyamaz hale geldim.
ben severek değil mantığım evet dediği için eşimi seçtim önce beynim sevmişti onu. çünkü farklıydı anlayışı, yaklaşımı, herşeyiyle aradığım kişiydi.evlenmeyi düşünmeye başladığım dönemlerde artık ne istediğimi bilen bir insandım ve seçimimide bu doğrultuda yaptım. zaten birbirini ilkokuldan beri tanıyan insanlardık. ilk defa bana bu yönde açıldığında ne istediğimi nasıl bir eş ve hayat istediğimi tamamen biliyordu. ve ondan hiç bir şeyi gizlemedim açıkça karşımdakinden beklentilerimi sıraladım. kısa bir flört döneminden sonra evlenmeye karar verdik. ufak tefek şeyleri göz ardı ediyor ve kabulleniyordum. bazen iyice sabrım taşıyor yeter ama dediğimde oluyordu tabi ama saygı çerçevesindeydi hep. benimde muhakkak hatalarım oluyordu ama bir şekilde ırt pas ediyorduk. ilk dört yıl doğru düzgün, hatta beklentiminde ötesinde bir eş oldu hakkını yiyemem. ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydı. ama hamileliğimle herşey değişti. o adam gitti yerine duyarsız, umursamaz, laftan anlamaz bişey geldi. hatta acaba hamileliğimden kaynaklı bir duygusallıkmı diyede düşündüğüm zamanlar oldu. fakat son aylarda gerçekten değişmeye başladığını farkettim. sürtüşmelerimiz artmaya başladı. oğlumun doğumuylaysa sürekli özellikle iki konuda tartışır duruma geldik.ilk zamanlar alttan alarak derdimi anlatmaya çalışıyordum. ama zaman geçtikçe sabır taşım iyice çatladı.
iyide bu kadar dert ettiğin ne diyeceksiniz diymi. derdim zaten çalışma düzeninden dolayı adam gibi birlikte zaman geçiremediğimiz halde birde üzerine bağımlısı olduğu pc oyunları ve sürekli hortlayan balık tutma arzusu.
derdin bunlarmı yani diyebilirsiniz ama ufak bir örenek ne kadar bağımlı olduğunu anlatmaya yeticektir sanırım. işten eve geldiği gibi pc başına geçer ve sadece yemek yemek için oda 15 dakkayı geçmez kalkar başından onun dışındaysa uykusuzluktan gözleri kapandığında gelir yatağa. çocuk baba arar (artık yaşını geçti anlıyor) al şunu başımdan işim var olur tepkisi. çok bunaldım kalk bi yere gidelim dediğimdeyse yine cevap aynıdır işim var. hatta yakın zamanda aynen kurduğu cümle şu olmuştu. bir pazar günü arkadaşlarımıza gidiyoruz (aynlış anlamayın mecburiyetten rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsuna) bak bu gün doğru dürüst oyunda oynayamadım dedi iyide bu bu günde oynamayıver dediğimde ama bu gün benim tatil günüm tatil günümde oynamıcamda ne zaman oynuycam dedi.farkındamısın o tatil günleri aileyle zaman geçirmek ve dinlenmek içindir dediğimdeyse biz hiç birlikte zaman geçirmiyomuyuz sürekli evdeyim ya demezmi. sakın bunu okuyunca o pc yi kırarım atarım gibi yorumlar yazmayın çünkü emin olun çözüm değil. denedim kasayı kaldırıp camdan attım bir gün hırsıma ertesi gün yeni kasa geldi. toptan kaldırdım neti kestirdim. iki gün adam internet cafede yattı.
tabi birde balık kabusu eklendi son dönemde önceleri birlikte gidelimler vardı çünkü ben sürekli artık seninle hiç bir şey paylaşmıyoruz deyip duruyordum. sonraysa arkadaşlarla gidicemler başladı. taki çocuğum ateşler içindeyken izin alıp işten erken çıkıp balığa gidene kadar sustum. ama ben oğlum kucağımda babala hastahane köşelerindeyken o balık sefasına çıkınca yeter bundan sonra balık malık duymak istemiyorum oldum. çünkü başkalarına verdiği sözler ailesinin önüne geçiyordu.
ve bu gün yeter ben bu adamla ne yapıcam dediğim noktaya geldim. sabah ceviz kabuğunu bile dolmayacak bir şeyden dolayı biraz tartıştık. haklı olduğum halde belki aklı başına gelir yüzü kızarır diyerek ben özür diledim. oysa büyük bir pişkinlikle iyi affettim ama sabah sabah sus deyirek iyice beni çıldırttı. yinede sabır dedim. en nefret ettiğim şeydir işe dahi gidiyor olsa dargın ayrılmak. bunun üzerine bak saygımı yitirmeme sebep olma yada artık sen bana saygı duymuyorsan uzatmayalım çirkinleşmesin hiç bişey dedim. gülerek yooo yok öle bişey dedi. peki nasıl diyosan diyerek kapattım konuyu. ama öğlene doğru arayıp bu kezde pazar günü fabrikadakiler balığa gidecekmiş bende gitsemmi demezmi. artık dayanamadım sen benim ne düşündüğümü bilmiyormusun daha kaç kere konuşucaz bunu deyince tamam ben söyledim sende duymadım deyip yüzüme kapadı telefonu. bu kez ben onu aradım ve sakın bir daha yüzüme kapatma ancak eve geldiğinde artık doğru düzgün konuşmamız gerekiyor diyerek kapattım tlefonu.
biliyorum çok uzun oldu derdimi ancak anlatabildim. ve kafam çok karışık artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. ben bu adamla birlikte hayatı paylaşabildiğim, ortak noktalarımız olduğu için, gerektiğinde sığınacak dalım olduğu için evlenmiştim. ama şimdi ondan sakınacak dal aramaya başladım kendime. iş gittikçe kötüye sarmaya başladı ve ben saygımı yitirmeye başladım, sevgimi yitirmeye başladım. fakat oğlumun bir başkasına baba demesinide istemiyorum. napıcam bilmiyorum.:43:

En önemli şey saygı,saygının bittiği yerde malesef evliliği yürütmenin bir anlamı yok.
Önce biraz zaman verin eşinize,monotonluktan kurtulmak istiyor olabilir.pc oyunlarından bir süre sonra vazgeçecektir,balık tutma merakındanda.Bu bir hevestir,hevesini aldıktan sonra geçecektir emin olun.
Evliliklerde bu tip olumsuzluklar olabiliyor,birde bebeğiniz daha küçük.Sizinde sinirleriniz yıpranmış haklı olarak.
Sabır diyorum ve zamana bırakın ,çok önemli bir sorununuz yok.Olağan şeyler yani.

Haklısın ama bilemiyorum ki..Bunalmış galiba pc oyunuyla kendine yeni bir dünya kuruyor,balık ile kafasını dağıtıyor.
Oysa galiba canı sıkkın olan bunalmış olan sizsiniz.Kıymetinizi anlaması lazım oğluna özen göstermesi lazım.
Eş olarak sürtüşmeniz olabilir ama çocuğa şunu başımdan al diyecek kadar oyuna bağımlı olması bence büyük bir sorun.
Nedir nasıl çözülür bir destek alsanız.Çoğu sorunların üstü örtülüyor amnnn her ailede olur diye ama olan kadına oluyor.
bu böyle gitse birkaç sene sonra siz bu adamdan nefret etmiş olacaksınız ki o durum daha üzücü..
şimdiden çözmek lazım sorunu.

madamiks bende aynı şeyi savunanlardanım saygı bir evlilik için en önemli unsur. ve evet saygımı yitirmeye başladım malesef.
ayrıca heves olduğunu ilk zamanlar bende düşündüm ama eşim öle bir yıldır oyunlara saran biri değil. bekarlığında da oynuyordu ama gerektiğinde başından kalkabiliyodu.son zamanlardaysa bizi unutmuş durumda hatta nerdeyse maddi yönden bile maaşının 4/3 ünü bundan iki hafta öncesine kadar oyunlara yatırıyordu.iki hafta önceyse sadece oynadığı oyunu değiştirdi. o yüzden artık biraz daha az veriyor.
derinss yardım almayı bende düşündüm hatta kaç kez randevu aldım aile psikologlarından tahmin bile edemezsin ama her seferinde sonuç aynı oldu ilk seansa gitti ikincisinde se bizim bir sorunumuz yok deyip kestirip atma çabasına girdi.
ayrıca hevstir kafasını dağıtıyordur diyorsunuzda o kafasını dağıtırken ben kendimi dağıtmaya başladım farkında bile değil. usandım yani artık.

ay işin çok zor canım ya. okurken daraldım. bence psikiyatriye gitsin eşin, çünkü kendini bilgisayar kullanmaktan alıkoyamıyor. takıntı haline gelmiş resmen ve bunun kabulde etmiyor üstelik. valla ne diyeyim Allah kolaylık versin, yalnız eşin değişecem desede inanma böyle tipler kolay kolay değişmez. ancak sabırla yavaşa yavaş değiştireceksin yada sen yoluna ben yoluna diyeceksin. yani çocuğum hastanedeyken yanımda olmayan eşimle niye evli kalayımki? zaten bu hayatı tek omuzlayacaksa en azında sacede çocuğuma zamanımı ve emeğimi harcarım böyle bir sorumsuza değil.

Çocukla beraber herşeyin değişmesi ilginç.
Eşiniz çocuk istemiyor muydu, ya da çocukla alakası da yok,
çocuk gelince ,eşiniz iyice kendi hayatına çekilmiş heralde.
Halbuki çocuk eve ayrı bir sorumluluk ve ilgi gerektiriyor,
siz de tam tersi olmuş.
Konuşmak çözüm olmamış, neti kapatmışsınız çözüm olmamış,
saygıda bittikten sonra, eşinizin kafasına birşeyler de sizi kaybetmekten
dank etmeyecek heralde.
Allah akıl fikir versin eşinize.

canım benim de bir arkadaşımın nişanlısı böyle bağımlıydı,senin ki yine iyiymiş,üniversiteden arkadaştık biz,çocuk okulu bitirince işe bile girmedi,oyun oynayacağım diye,bu sigara alkol gibi bir bağımlılık resmen,bırakamıyorlar nasıl oluyorsa anlamadım gitti,emin ol farkında bile değildir yaptıklarının,yaşadığın zor bir durum biliyorum,sakin sakin konuşmalısın bence,üstlerine gidince daha çok oyuna veriyorlar kendilerini !derdini anlatmaya çalış,baktın olmuyorsa sen de sadece çocuğunla ilgilen,ne bileyim yemek bile yapma,onun hiç birşeyiyle ilgilenme,o yokmuş gibi davran!o zaman anlayabilir!

Son düzenleme:
atladğım konulardan biri olduğunu farkettim. acaba çocuk istemiyormuydu sorusunu görünce. oğlum bizim hayyatta ki tek evladımız ondan önce üç düşüğüm var. ve adeta mucizemiz oldu.bir tedavi sonucunda ilaçarın tamen vücuttan temzilenmesini beklemek zorunda kalmıştık çocuk için ki yinede ihtimal verilmiyrdu.rahatsızlığımla ilgili doktorlarım doğum yapmama karşıydılar. ama eşim çocuklara ölesine yaklaşıyor ve öyle gözümün içine bakıyordu ki ne olursa olsun en azından son bir deneme demiştim oğlum olmadan önce.

canım benim de bir arkadaşımın nişanlısı böyle bağımlıydı,senin ki yine iyiymiş,üniversiteden arkadaştık biz,çocuk okulu bitirince işe bile girmedi,oyun oynayacağım diye,bu sigara alkol gibi bir bağımlılık resmen,bırakamıyorlar nasıl oluyorsa anlamadım gitti,emin ol farkında bile değildir yaptıklarının,yaşadığın zor bir durum biliyorum,sakin sakin konuşmalısın bence,üstlerine gidince daha çok oyuna veriyorlar kendilerini !derdini anlatmaya çalış,baktın olmuyorsa sen de sadece çocuğunla ilgilen,o yokmuş gibi davran!ne bileyim yemek bile yapma gerekirse!o zaman anlayabilir!

canım laf anlayana antılır. ama diyorum ya ben anlatamadım sonunda yardım almayı denedim o bile kar etmedi. ayrıca evet yokmuş gibi davranabiliyorsun ama kaç gün nereye kadar. ayrıca hadi büyük bunu yapıyor ama çocuk. ilgi istiyor, sevilmek istiyor ama o onu adeta yavru bir kedi itiyor. nasıl gücüme gidiyor anlatamam. :43:
o yavrum baba diye ağladıkça ben kahroluyorum.

madamiks bende aynı şeyi savunanlardanım saygı bir evlilik için en önemli unsur. ve evet saygımı yitirmeye başladım malesef.
ayrıca heves olduğunu ilk zamanlar bende düşündüm ama eşim öle bir yıldır oyunlara saran biri değil. bekarlığında da oynuyordu ama gerektiğinde başından kalkabiliyodu.son zamanlardaysa bizi unutmuş durumda hatta nerdeyse maddi yönden bile maaşının 4/3 ünü bundan iki hafta öncesine kadar oyunlara yatırıyordu.iki hafta önceyse sadece oynadığı oyunu değiştirdi. o yüzden artık biraz daha az veriyor.
derinss yardım almayı bende düşündüm hatta kaç kez randevu aldım aile psikologlarından tahmin bile edemezsin ama her seferinde sonuç aynı oldu ilk seansa gitti ikincisinde se bizim bir sorunumuz yok deyip kestirip atma çabasına girdi.
ayrıca hevstir kafasını dağıtıyordur diyorsunuzda o kafasını dağıtırken ben kendimi dağıtmaya başladım farkında bile değil. usandım yani artık.

Ama anlattığınıza göre oyun oyun olmaktan çıkmış kumara dönüşmüş.Bu boyutlardaysa haklısınız,bağımlılık ve hırs birde para birlikte olunca sonuçlar vahim olabilir.
Üzüldüm açıkçası ama bir şekilde bu sorundan kurtulmanız gerekiyor.Aile büyüklerini veya sözünü dikkate alacağı birilerini devreye soksanız belki faydası olur.

Ama anlattığınıza göre oyun oyun olmaktan çıkmış kumara dönüşmüş.Bu boyutlardaysa haklısınız,bağımlılık ve hırs birde para birlikte olunca sonuçlar vahim olabilir.
Üzüldüm açıkçası ama bir şekilde bu sorundan kurtulmanız gerekiyor.Aile büyüklerini veya sözünü dikkate alacağı birilerini devreye soksanız belki faydası olur.

bunuda düşündüm canım. ancak eşimin dikkate alıp düneyeceği tek kişi babamki oda sadece kesin sonuçlu olarak konuşur. ve ya kendini topla yada işte kapı diyecek yapıda biridir. peki eşinin tarafı dersen işin tarafıda baya karışık ve onunla konuşabilecek kimse yok malesefki.
ve yazımın sonundaki cümledende anlamışsınızdırki niyetim yıkmak değil toparlamak ama çıkmaza girmiş durumdayım. bu gnlere gelebilmek için çok çabaladım çok fedakarlıklar yaptım ve bir kalemde silmek istemiyorum. hadi sildim diyelim ama ya sonrası ikimizde daha genciz hayat ikimiz içinde bir yerden sonra devam edicektir. ancak oğlumun başka birine baba demesine dayanabilecek biri değilim üstelik öz babası hayatta iken. zaten beni son zamanlarda en çok üzende bu artık baba baba demeye başladı çünkü dedesini babasından daha çok görüyor dedesi onunla daha fazla ilgileniyor.

Okuduğum kadarıyla eşiniz oğlundan ve sizden başka herşeyle ilgili.İnsan daha 1 yaşındaki oğlunu sevmek vakit geçirmek istemezmi?Bebeğiniz doğduğundan beri böyle mi?Hiç ilgi sevgi göstermiyormu bebeğinize??İsteyerekte olmuşş bunun altında yatan bir sebep olmalı.Hiç normal değil.Hani balık tutarsın pc de oyun oynarsın ama akşamları gelince 1 saat oğlunu sevmek içinden gelmiyor mu ya..
ÇOk üzüldüm açıkçası.Allah yardımcınız olsun.Eşinize akıl fikir versin.Umarım düzelir arkadaşım..
Seninde sinirlerin yıpranmış kolay değil...

oynadığı oyunu bana özelden söyler misin
pc de oynadığı oyunu biliyorsundur??

birde bu balığa çıkma ve sürekli pc başına gömülme takıntısının altında mutlaka birşey gizlidir sen hamile kalınca eşin hamilelik sendromuna girmiş olabilir sonuçta düzenli bir ilişkiniz vs vardı ama hamilelik döneminde senden uzaklaşınca pc ye takıldı ve bazı online oyunlar vs ler okadar bağımlılık yaparki bir tanıdığımız var oda öyle takıntılı oyun konusunda babasını bile satar yani okadar..

bilemiyorum bir şey onun bu uzaklaşmasını tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum
çok küçük bir ihtimalle sen hamile kaldığında acaba bir başkasından hoşlanmış falan olabilirmi
sonuçta mantık evliliğiydi
acaba aşık olabileceği birisi ?? yani yazarken bende ihtimal vermedim ama bir ihtimal olur ya hani??

yani birşeylerden kaçıyor gbi geld eşin evdeki baba rolünü üstlenmektense dışarda balık tutmak vs
1,2,3 ama hermzana olmaz ki bir gidersin br gitmezsin dengeyi kurarsın senin küçücük bir yavrun var..

brazda kendinizi sorgulayın acaba sizden soğuyacak hamilelik döneminde vs birşey olabilir mi
babalık rolü ile ilgili bir sorgulama??
işte senden baba olmaz
hamileyken falan hiç kızmışlığınız??

oğlum ilk doğduğu günlerde adeta kucağından bırakmıyordu. yapabileceği her şeyiyle kendisi ilgilendi.ama bu sadece bir hafta sürdü. sonraki herşeyinde buruk bir sevinci tek yaşadım hep.
Punchshe canım emin ol onuda düşündüm. ve karşısına geçip doğru düzgün sorduğum zamanlarda oldu kaç kez.benim evlilik anlayışım ya benimsin ya toprağın değil. eğer bişeyler yolunda gitmiyorsa yada başka biri varsa çift konuşarak ayrılabilir. ve bu düşüncede olduğumuda çok iyi biliyor.yada acaba çocuğu görememektenmi korktu diyeceksiniz ama oda değil çünkü diğer konuda ne kadar medeni düşünebiliyorsam çocuk konusunda da anıyım. sonuçta dünya yerinden de oynasa o ikimizin evladı. her zaman görmeye hakkı var.ayrıca ne zaman gitse bana bu numaradan ulaşamazsan bunlardan ulaşırsın diyerek tüm arkadaşlarının vs. cep numaralarınıda bırakırdı.yada daha ötesi zaman zaman hatları bile değiştirmeden birbirimizin telefonları kullanırız. mail adresimizse zaten tektir. yni alatabiliyormuyum güven konusunda hiç bir sorun olmadı, olmuyor halen aramızda.
ayrıca ben iç yüzümde çok sinirli olmama rağmen eşimle tartışmalarımızda hep belli sınırları korumuşuzdur. hiç bir zaman yargılayıcı olmadık yada psiklojideki tanımıyla hep ben diliyle konuşan insanlardık. zaten böle olmasak bu sorunlar beni bu kadar zedelemezdi büyük ihtimalle. zaten tomruğun önde gideni diyebilirdim. ama malesefki değil. üstelik büyük ihtimal aklınıza hamileliğiyle birlikte kendini salan bir kadın geliyor gözünüzün önüne ama oda hiç bir zaman olmadı. 43 kiloyla hamile kaldım ben ve 52 kiloyla doğum yaptım son kontrollerimde bile doktorum dalga geçiyordu hala minilerle geziyor doğumada böle süslü gelicek bu diye. doğumdan kısa bir süre snraysa kalıcı değişikliklere gittim. saç rengim gardolabım gibi. yani offf be kadın ben seni aldığımda böylemiydin diyemedi yada çocuğuyla kıskançlık gibi bir durumuda olamadı çünkü yeri geldiğinde çocuğumu annemlerle baş başa bırakıp onunla ilgileniyordum.
hatta burda dile getirmediğim pek çok şey ve bu akşam işimle alakalı olarak mecbur bir kaç saat dışarıdaydım beraber gittik ve açıkça zihnimdekileride döktüm ve aldığım tek yanıt bana sizinle alakalı hiç bir şey ağır gelmiyor oldu.sen her erkeği sahip olmak isteyeceği bir kadınsın ve çok şanslıyımda diyor. peki o zaman ne bu yaşadıklarımızın sebebi ne diyorum ses yok. yani dediğiniz gibi bir sebep olsa en azından bişeyler söylemesi gerekmezmi.

hangi oyunu oynuyor diye sormuştum
pcde oynanan bir kaç tane bağımlılık yapan oyun var biliyorum acaba onlardan birine mi kaptırdı kendisini??

cnm durumdan bahsederdin ama bukadarını bilmiyordum çok üzüldüm
ben eşinin pc başında vakit geçirmesini birazda sizin yalnız olmamnıza bağlıyorum cnm anne babnın sizinle yaşıyor olmanızın etkisi olduğunu düşünüyorum nasıl olsa vakit geçiricek birileri olduğunu biliyor yanınızda yalnız olsanız sizinle vakit geçirmeye mecbur kalıcak şimdi öylebir zorunluluğu yok çünkü annen veya baban sürekli sen ve oğlunun yanında bence onlara güvendiğindende salıyor olabilir

cnm durumdan bahsederdin ama bukadarını bilmiyordum çok üzüldüm
ben eşinin pc başında vakit geçirmesini birazda sizin yalnız olmamnıza bağlıyorum cnm anne babnın sizinle yaşıyor olmanızın etkisi olduğunu düşünüyorum nasıl olsa vakit geçiricek birileri olduğunu biliyor yanınızda yalnız olsanız sizinle vakit geçirmeye mecbur kalıcak şimdi öylebir zorunluluğu yok çünkü annen veya baban sürekli sen ve oğlunun yanında bence onlara güvendiğindende salıyor olabilir

az çok biliyosunuz zaten güzelim ama dün yeter dediğim nokta oldu işte. doğru diyosunda güzelim. biliyorsun pc lerin biri yatak odamızda ve genelde onda takılıyo. yani hadi annemlerin yanında sevmekten falan çekiniyo diycem ama odaya geldimide resmen kovalıyo çocuğu.sizde başbaşa kalamıyorsunuz desen biliyorsunuz gerektiğinde annemler alıyo, zaten geceleri onlarla yatıyo Devrim (bu arada bıcırımın adı devrim ) gerçekten çok kafam karışık güzelim iyice bunalmış durumdayım.
diyorum ya herşeyine çok iyi ama şu bağımlılığı. sizzde görüyorsunuz hepiniz kilolardan şikayet ederken ben iyice kurudum. 39 kiloya indim yaaa :43:
bu sabah tutmuş bi oyunum var onuda çok görüyorsun diyor dedim sorun oyun oynman değil kendini kaybetmen. bunun üzerine tamam zaten dünden canında sıkkın biraz sakinleşelim öyle konuşuruz dedi bende peki dedim. ama bir daha bu konuyu taki ben sinirlenip kalk şunun başında diyene kadar açmıycak biliyorum.

benim eşimde oyun oynar ama öyle maddi olarak yıkacak şekilde değil. eşinin tedavi olması gerekiyor. benimki oyun oynarken bende aynı odada oturur tv seyrederim arada konuşur yinede benimle konuşmazsada kızmadan laf atarım gelir yanıma öper sarılır ama yine gider oturur oraya çocuk gibi. kafasını dağıttığını söyler hep ama. kahve alışklanlığı o lmasında o olsun yanımda olsun derim hep. ama seninki aşırıymış çocuğuyla bile ilgilenmediğine göre ciddi boyutlarda. çocuk gibi belli saatlerde oynamasına izin ver şu kadar çocukla ilgilen şu kadarda benimle de bakalım ne yapacak

Sen çok sabırlı,ılımlı ve anlayışlısın.Eşine ne kadar kızsanda tepkini yumuşak bir dille dile getiriyorsun anladığım kadarıyla.Eşinde evde anne ve babanızda olduğu için bir arkadaşında dediği gibi pek önemsemiyor çocuğu.Ne de olsa ilgileniyorlar diye.Ama hiçmi tahammülü yok çocuğa??İşten gelince hiçmi kucağına alıp sevmiyor?*Oyuna yine devam edebilir.Yani çocuk yok gibi mi davranıyor??
Bir an önce psikoloğa gitmeli bence.Ya da artık siz biraz sert yüzünüzü göstermeli tavır almalısınız.Yoksa bu böyle devam eder gider.Eşiniz şu halinizden çok memnun görünüyor.Öyle b,işey yapmalı ki eşiniz çocuğunun ve sizin kıymetinizi anlamalı. Ama ne yapmalı nasıl farkına varmasını sağlamalı bunu bilemiyorum..

az çok biliyosunuz zaten güzelim ama dün yeter dediğim nokta oldu işte. doğru diyosunda güzelim. biliyorsun pc lerin biri yatak odamızda ve genelde onda takılıyo. yani hadi annemlerin yanında sevmekten falan çekiniyo diycem ama odaya geldimide resmen kovalıyo çocuğu.sizde başbaşa kalamıyorsunuz desen biliyorsunuz gerektiğinde annemler alıyo, zaten geceleri onlarla yatıyo Devrim (bu arada bıcırımın adı devrim ) gerçekten çok kafam karışık güzelim iyice bunalmış durumdayım.
diyorum ya herşeyine çok iyi ama şu bağımlılığı. sizzde görüyorsunuz hepiniz kilolardan şikayet ederken ben iyice kurudum. 39 kiloya indim yaaa :43:
bu sabah tutmuş bi oyunum var onuda çok görüyorsun diyor dedim sorun oyun oynman değil kendini kaybetmen. bunun üzerine tamam zaten dünden canında sıkkın biraz sakinleşelim öyle konuşuruz dedi bende peki dedim. ama bir daha bu konuyu taki ben sinirlenip kalk şunun başında diyene kadar açmıycak biliyorum.

ailenle yaşıyosunuz anladığım kadarı ile ve cocuğa ve sana bişey oldumu onlar var nasıl olsa
diye düşünüyor kendi sorumluluklşarını üstlenen biri çıktımı erkekler hemen çocuk gibi sorumluluğu atıveriyolar üstlerinden
ayrı eve çıkıp kendi düzenini kurma ihtimalin yokmu

Back