kafana taktigin seye bak...aman birak aramasinlar sormasinlar..
ya belki kizacaksiniz bana ama,bu kayinvalidesini gorumcesini gereginden fazla onemseyenlere kiziyorum.ne kadar mesafe varsa,o kadar iyidir...ben,beni cok fazla aramasinlar diye 3-4 gunde bir ararim ve her aramalarinda niye aramiyosun diye alinganlik yaparlar...bosver,fazla muhabbet tez ayrilik..[/QUO
yazdıklarının tümüne katılıyorum....
gerçi biz görüşmüyoruz ama çok güzel yazmışsın..
güzelim çoğu kişnin istediği bi şey aslında bu tamam sen iyilik olsun aranız iyi olsun istiyosun arasınlar istiyosun ama inan daimi gelip gidip seni huzursuz ediceklerse hiç gelmesinler..bence en güzeli mesafeli olmak ben böyle düşünüyorum..çünkü ne kadar sıkı fıkı olursan o kadar hak görüyolar üstünde..ama sende bir bireysin ve ayrı bi ailen var sen kocanla mutlu ol canım gerisi salla gitsin:sm_cool:arkadaslar sıze herseyı anlatamam ama sadece benı son zamanlarda sıkan seyı anlatcam ve napmalıyım dıom sıze ....kocamın aılesıyle ıyı deılız yazılarımı okuyanlar bılır bı kac mevzuyu..6 ay once dogum yaptım apar topar oldu kontrole dıye cıktık dogum yaptım neyse ben doguma gırınce esım herkeze haber vermıs annelerınıde aramıs ve kaynanam demıskı ee bız gelelımmı bakarmısınız ya...neyse cıktıgımda onlarda vardı ama hemen gıttıler yanımda annem kaldı 56 yasında sonra neyse eve geldık 3 gun sonra mısafır gıbı geldıler gıttıler gunduzlerı annem geldı gece kımse kalmadı ...1 haft sonra yıne geldı ve bebegımı 13 gunlukken gordu ve sonra bebek mevlutu okutucaktık tel actım bole bole vay efendım ben ona nıye sormamaısım ogun onun kuranı varmıs ben annemle plan yapmısım o gelmesın dıe hakaet hakaret ustune ...ama bu zaman ıcınde ne aramak nede bı yardım etmek ve sezeryanla dogum yaptım ve 19 yasın da toz kondurulmayan bır gorumcem var neyse buna kızım evımıze 3 ay gekmedıler kayın pederımde 20 gunlukken gordu en son sonra oda gelmedı ..ne bı tel nede gelmek ve bır aylıkken bebegım daha kırkı cıkmadan dayım oldu ve annemde gelmedı artık yapayalnız kaldım neyse sonra bı gun cıktı geldı gorm kayn bıraz oturup gıttıler ben gayet ıyı davran dım azımı acıp tek kelıme etmedım o hafta 2 3 kez geldıler ve yıne fınıs bayramda bız gıttık okadar he bu arada 5 ay sonra kızıma bır bılezık taktılar sankı camasır bulasık yıkıyomus gıbı kolunda kırıldı..kuyumcuya goturdm 30 ytl verdı.bole seylerın lafı edılmez ama torunu netıcede arkadasım altın takarken onların bole yapması zoruma gıdıyor...nyse ama bu arada dıger toruna 3 5 yasında yanı kaynımın onu kayntm hergun cukulatalr gofretler ve elınden tutup gezdırmeler...ama bızım kızımız noo ve esım 20 gun once cıne gıttı ve gıtmeden once onları aradı vedalasmak ıcın ama esım gttıgınden berı bu kız evde yalnız napıyo nedıyo demıyolar bır mama alıp gelemıyolar kayntm bırkere bıle aramadı kaynanam da 2 kez kendı babası amelıyat olmus onları ara dedı ben gerızekalıyımya akıl edememmm.....sonrada ardınmı dıye aradı bu arada bızıde sordu ve bende uyuyuuyuyuyyzzzzzzzzzzzzz oluyorum neden bana sahıp cıkmıyolar dıe gucume gıdıyo ya haksızmıyımmmm ben tel hep soguk konustum kasıtlı ne oldu dıe sorsunda bende hanı bır ıkı laf edım dedım ama hıc bısı sormadı bıle of fofofofofofofofofo daha ne kadar susucam yada nezaman patlarım bılmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?