Belki tepki gösterilecek ama ben inatla söylemeye devam edeceğim.Lütfen birazcık olsun düzgün ve Türkçemize sadık kalarak yazılarımızı yazalım.
Şimdi geleyim arkadaşın konusuna, öncelikle eşinizin ailesiyle doğumdan önce aranız nasıldı bilemiyorum, ama size bu yapılanlar yıllar önce banada yapılmıştı, kayınvalidem (hemde ilk torunu olmasına rağmen) doğum yaptığım gün gelmişti, birde 4 gün sonra ziyaret saatinde geldi.
Eve çıktığımdada eşim iki gün sonra telefon açıp söylenince geldiler. Açıkcası ben pek sorun etmedim ama benim yapım farklı olduğu için takmıyorum, sen bilezik hediye ettiklerinden şikayet etmişsin, kayınvalidem ve kaynım kızımın doğumunda sadece bir maşallah takmışlardı.
Mühim olanın maddi bir şey olması değil, önemli olan huzur olsun gönüller hoş olsun.
Demekki eşinizin ailesi pek sıcakkanlı değiller. Siz evinizde huzurluysanız gerisinin pek de bir önemi yok.
Bakın burada bir çok arkadaş kayınvalidesi işine karışıyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar, sizde ilgilenmiyor diye üzülüyorsunuz. Bence siz kendi huzurunuza bakın.
esımın aılesıyle kımse gorusmez cunku onlar kımseyı ıstemez ve sevmezler..herkez kabahatlıdır onların gozunde ..canlarım ben demek ıstedıklerımı anlatamadım heralde..benım bahsettıgım bılezık yada ucuzlugu deıl ..bıze verılen deger..hıc almasalardı daha ıyıydı ..ben ordan bızı onemsemedıklerını cıkardım ..vay efendım nıyee pahalı bısey takmadılar deıl...hepınız saolun
[/I][/B]
Anladim ben arkadasim :teselli:
evlenmeden once iliskileriniz nasildi bilemiyorum hani nisanlilik devri falan...
hani bende esimin ailesinden sogukluk gordugum için, biliyorum ki bebisim olsa, ayni sana yaptiklarini banada yapacaklar.
o kadar çok hatalari olduki, isterdim ki deger verdigimin karsiliginda gelsin kayinvalidem gonlumu alsin, konussun benimle ama inan tikinda bile degil kafamçokkarıştı
senin gozun altinda bilezikte degil bunu anladik biz...hani diyoruz ya, ailesi oyle ya, bosver salla, degistiremezsin o insanlari, uzulme arkadasim, huzurun yerinde olsunda varsin gelmesinler yanina demek istedim ben :teselli:
keske ailemizle, esimizin ailesiyle hep guzel gunler geçirebilsek, hep mutlu olabilsek ama olmuyor iste
ama sahsen, bana yaptiklarini bildigim için onlardan hiç bir beklentim kalmadi
sende salla gitsin. bigun pisman olurlar belki :1hug:[/QUOT
saol canım haklısın :asigim:
seni anlayabiliyorum gerçekten sorun bileziğin ne kadar olduğu değil ne niyetle taktıkları"kızım daha iyi bi şey takmak isterdik ama elimizdeki bu"deyip bi özür beyaz etselerdi sanmıyorumki sende bunun peşine düşesin.bencede hiç almasa daha iyi..biyerde demişssin herşeyi bizden bekliyolar diye,kimse kusura bakmasın ama bu işler tek taraflı olmaz.sanırım büyük oldukları için kendilerinde böyle bi ego var.canım niye biz arıcaz gelinimiz değilmi o arasın.saçma sapan bi şey işte.takma kafana,çünkü çoğu ailede yaşanan şeyler o yüzden diyorum.:1closedeyes:esımın aılesıyle kımse gorusmez cunku onlar kımseyı ıstemez ve sevmezler..herkez kabahatlıdır onların gozunde ..canlarım ben demek ıstedıklerımı anlatamadım heralde..benım bahsettıgım bılezık yada ucuzlugu deıl ..bıze verılen deger..hıc almasalardı daha ıyıydı ..ben ordan bızı onemsemedıklerını cıkardım ..vay efendım nıyee pahalı bısey takmadılar deıl...hepınız saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?