Sabır da bitti sonunda, saygı da

sersev79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
841
48
96
45
Bursa
merhaba arkadaşlar daha önce açtığım topiği biliyosunuz az çok kaynana mağduruyum ikizlerime hamileyim dün akşam az kalsın bebeklerimi kaybediyordum sebebi sizce ne kaynanam kaç gündür hiç bi sorun yoktu eşim biraz daha anlayışlı davranıyor geçinmeye çalışıyorduk taki dün kaynanam arayasıya kadar ağlamaklar sızlamaklar evler çok pahalıymış bi maaşla nasıl geçinecekmiş yanlış olmasın evde 27 yaşında bekar kaynım var çalışmıyor o değilde ben düşünmek zorundayım herşeyi neyse olan oldu akşam koptu yine kıyametler ya annesiyle oturcakmışım ya boşanıcakmışız tamam boşanalım dedim tonlarca hakareti yağdırıp ben gidiyorum dedi gece ne halin varsa gör dedi bende dayanamayıp küfür babında gitmesini söyledim döndü suratımın ortasına avcunun içiyle bir geçirdi ki ağzım burnum kan içinde kaldı sonra eline ne geçerse kırmaya başladı odadan kaçmaya çalışırken antrede yığılıp kaldım sancıdan ölüyordum düşürüyorum dedim bebekleri kalktı beni yatağıma yatırdı ilaçlarımı verdi ama hakaretlere küfürlere davem etti boşanmaya karar verdim sonunda ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum ve sürekli bebeklerimi almakla tehdit ediyo onlar için katlanıyordum zaten şimdi onlar doğunca benden alırsa kaçırırsa ben yaşayamam ölürüm bebeklerim olmadan 1 saniye bile düşünemiyorum bana diyoki ozaman çalış bak çocuklarına patronu 2 aydır maaş vermiyo onun suçlusu bile ben oldum inanamıyorum artık aklımı zorlamaya başladı bu durum

canım ailenin yanına git.onların kızısın sana bakarlar hamileyken bile küfürlere,hakaretlere mahruz kalıyorsan ilerisini düşünemiyorum bile ama bebeklerini kaçırırsa feci olur çok zor işin.

bu kadar olmaz pes diyorum git boşan bebeklerini garanti 6. yaşına kadar anneye veriyorlar onun haricinde zaten küçük oldukları için yine sende kalır haftasonu görebilir yada alabilir bu nasıl bi mantık ya.. sen ne hissediyorsan onlar etkileniyor benim bebeğimde ben ağlayınca hiç kıpırdamıyordu asla çaresiz değilsin iki evladın olucak güçlü ol ki şaırsınlar böyle terbiyesizlik ne gördüm ne duydum sana vurabilmiş üstelik ağzım urnum kan içindeydi yazmışın böyle insanlardan nefret ediyorum kendini ezdirme ezilirsen devam edip tepene çıkarlar kendini düşünmüyorsan bu sağlıksız ortamda bebeklerini büyütme derim

ben çok üzüldümm:çok üzgünüm:ben bebekle ilgili konulara hiç dayanamıyorum
bebeği babasız büyütmek çok zordur ama senin içinde bulunduğun ortamda büyütmek sanırım hem daha zor hem bebekler içinde çok kötü olacak bir avukatla konuş haklarının ne olduğunu öğren eşinin neler yapıp yapamayacağını falan ailenin yanında kalırsın bebekler biraz büyüyüncede bir işe girer çalışırsın onların iyiliği için en iyisi bu olur sanırım bebeklerini senden alabileceğini hiç sanmıyorum

Kansiz......

Hamile bir kadina el kaldiran agzini burnunu kan icinde birakan bir serefsize pabuc birakma arkadasim...

Derhal aileni ara ve yardim iste...bebeklerin icin hic üzülme...bir b...yapamaz..cocuklarini alamaz elinden...:teselli:

Suraya bak ya kaynana ile oturacakmisin. yada bosanacakmisin..
Allah böylelerini bildigi gibi etsin...sana acimiyor bari karnindaki cocuklarina aci be serefsiz

6 aylık hamilesin ve ikiz bebek taşıyorsun eşine küfür babında evden gitmesini söylüyorsun keşke biraz alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın bundan sonraki hayatında başarılar dilerim

inananmıyorummmm ciddimisinnnnn
Tartışmanız çok kötü olmuş ama
hamile bir kadına bir kadın nasıl vurabilir
Eşin nerdeydiii
Arkadaşım Allah yardımcın olsun
ben 1 saniye bile orda durmazdım.
Ayrıca güçlü ol sen annesin
ALAMAZLAR KAÇIRAMAZLAR
ailen destek degilse sana polise git savcılıga git
İnanamıyorum yaa

24 haftalık hamilesin ve adam sana vuruyor mu
ailenle paylaştın mı bu konuyu
çocukları alması hiç de kolay değil

Off... İçim acıdı gerçekten (

Can dediklerimiz, ömrümüzü verdiğimiz en değerlilerimiz nasıl oluyoda bu kadar basit insanlıktan çıkıp, bir canavara dönüşebiliyor ! Nasıl !??

bende çok üsüldüm ya bebek sahibi olmak istiorum bende ama böle şeeleri okuyunca mahvaoluorum yaa..

6 aylık hamilesin ve ikiz bebek taşıyorsun eşine küfür babında evden gitmesini söylüyorsun keşke biraz alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın bundan sonraki hayatında başarılar dilerim

senin yaptığın erkeğin bu kadarınada tükürde yalayayım demek arkadaşım sen nerde yetiştinde alttan al diyorsun yanlış okudun galiba olayı

canım afalladım,gerçekten olamaz,hamileyken bide :1shok:
kaynın neden çalışmıyor,herkes gücü yetene
canım ailenin yanına sığınamazmısın?çalışmıyorsun değil mi?

evet inanması zor çok zor bi durum benimkisi bide onu dinleseniz ben suçlu ben geçimsiz bi tanecik anneciği var onu öldürmeye çalışıyorum allahım ne diyeyim herkesin mükafatınıda belasınıda verir elbet rabbim ona sığınmaktan başka çarem yok hep bebeklerim babasız yada annesiz kalmasın diye dayanmak istedim eşimin ne bana ne bebeklerine acıması yok akşam sende bir gram allah korkusu olsaydı böyle yapmazdın sen allahtanda korkmuyosun dedim asıl ben korkmuyormuşum bi tane annesi varmış çok geliyormuş vallahi kaynanam geçinilebilir biri olsa ömrümün sonuna kadar bakıcam 50 tane kaynanaya bedel 5 senedir hep kavgalarımız onun yüzünden oldu şimid boşanıcam yinede tek düşündüğüm bebeklerim 6 yaşına kadar değil 60 yaşınada gelseler saniye ayrılamam ben kuzularımdan annemlerin ne evleri ne durumları müsait değil zaten olsada pek önemsemiyorlar ya kadın sığınma evine başvurucam pazartesi günü bugün çıkamıcam rahatsızım ordanda mahkemeye vericem hayırlısı neyse o olur inşallah

insan sinirli anlarında duygularına hakim olamıor...kendimden biliorum yaniii..bu arkadaşın yaşadıkları söylediği lafın yanında az bile kalmışş..ama ne olursa olsun bi erkeğin hamile bi bayan üstelik ikiz annesi hamile bi bayan vurması nedemektir yaa....burda alltan alması gereken kişi kocasıdır bence...ya analamıorumki bu çocugu o kadı tek başınamı yapıo...

sağol canım alttan almakmı ben 5 senedir hep alttan aldım zaten sen bana ettiği küfürleri hakaretleri bi duysan sadece onu söylemekle kalmaz eminim kafasını yarmadan göndermezdin

burdan bize haberlerini ver kimseye boyun eğme yoksa iyice eziklemeye kalkarlar benim avukat arkadaşım var istersen senin adına konuşup herşeyi öğreneyim

ah canım benim yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm: okadar üsüldümki şu durumuna allahım keşke elimden birşeyler gelebilseydi:çok üzgünüm:

canım hakkında hayırlısı olsun,sığınma evlerine başvur.eşin nasıl olsa gidecek yeri yok,her istediğimi yaptırırım diyerek seni korkutkaya,yıldırmaya çalışıyor,çocuklarını almakla tehdit ediyor,ne iğrenç bir durum.ya kahretsin bayan olmak ne kadar zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…