• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları böyle olan var mı

Bir Eylul Aksami

Guru
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.290
24.429
348
28
Sabah alarm sesine uyanıyorum. İşe gitmek için 8 civarı kalkıyorum. Havanın karanlığından mıdır kış olduğundan mıdır nedir bilmiyorum uyandığımda içimi inanılmaz bir keder kaplıyor. Neden hayattayım, niye yaşıyorum gibi değişik düşünceler içerisine giriyorum. Sevdiklerimin ölümünü düşünüyorum saçma bir şekilde, hayat çok anlamsız geliyor, iş hayatı çok yorucu geliyor. Sonra hazırlanmaya başlıyorum - giyiniyorum - işe gidiyorum falan derken o his geçiyor. Ama o his geçene kadarki duygularımı tarif edemem size, adeta depresyona giriyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı, normal miyim, bundan dolayı terapi alınmalı mı sizce düşüncelerinizi merak ediyorum

Sabah bizim evde çok daha erken uyanılır. Ancak uyandırma seromonisi eğlenceli bir koşturma içinde olunca boş kalamıyoruz.

Kafada kurmaya vakit kalmıyor yani.

Infrared bir lamba alabilirsiniz. Bizim burada kışları çok karanlık ve kasvetli oluyor. Sabahları bi 5 dakika eğlenceli bir şarkı eşliğinde bu ışık karşısında güneşleniyorum. Bana iyi geliyor, araştırabilirsiniz.
Şunun gibi bir şey.
Screenshot_20250122_191746_Samsung Internet.jpg

Millet o saatte iş başi yapiyor. 😄 Bu kadar geç kalkip hayati sorgulamaya vaktiniz kaliyorsa aylakliktan olabilir. 🫢
Calismayi sevmiyorsaniz calisan koca bulun. 😬
Kahvaltı yapmıyorum direkt hazırlanıp çıkıyorum 09.00-18.00 çalışıyorum yeterli bir saat bence

Çalışmayı seviyorum da bilmiyorum sabah neden böyle oluyorum

Sabah alarm sesine uyanıyorum. İşe gitmek için 8 civarı kalkıyorum. Havanın karanlığından mıdır kış olduğundan mıdır nedir bilmiyorum uyandığımda içimi inanılmaz bir keder kaplıyor. Neden hayattayım, niye yaşıyorum gibi değişik düşünceler içerisine giriyorum. Sevdiklerimin ölümünü düşünüyorum saçma bir şekilde, hayat çok anlamsız geliyor, iş hayatı çok yorucu geliyor. Sonra hazırlanmaya başlıyorum - giyiniyorum - işe gidiyorum falan derken o his geçiyor. Ama o his geçene kadarki duygularımı tarif edemem size, adeta depresyona giriyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı, normal miyim, bundan dolayı terapi alınmalı mı sizce düşüncelerinizi merak ediyorum
Yani bi doktor görüşü almaktan zarar gelmez. Çok da normal düşünceler gibi gelmedi bana. Zaten siz de farkındasınız belli ki arayışa girmişsiniz bile. Aklınıza bi bilene danışmak geldiğinde hiiç durmayın.

Sabah bizim evde çok daha erken uyanılır. Ancak uyandırma seromonisi eğlenceli bir koşturma içinde olunca boş kalamıyoruz.

Kafada kurmaya vakit kalmıyor yani.
Ben de direkt hazırlanıp çıkıyorum aslında 09.00-18.00 çalışıyorum boşluktan değil ama nasıl desem uyanır uyanmaz içimde o kötü his oluyor engelleyemiyorum

Infrared bir lamba alabilirsiniz. Bizim burada kışları çok karanlık ve kasvetli oluyor. Sabahları bi 5 dakika eğlenceli bir şarkı eşliğinde bu ışık karşısında güneşleniyorum. Bana iyi geliyor, araştırabilirsiniz.
Şunun gibi bir şey.
Eki Görüntüle 3541436
Aa bakayım şimdi çok teşekkür ederim belki de modumu yükseltir

Yani bi doktor görüşü almaktan zarar gelmez. Çok da normal düşünceler gibi gelmedi bana. Zaten siz de farkındasınız belli ki arayışa girmişsiniz bile. Aklınıza bi bilene danışmak geldiğinde hiiç durmayın.
Haklısınız normal değil demek ki kaç yorum geldi kimsede olmuyormuş. Bir psikolog bulup yardım alayım belki altında daha büyük sorunlar yatıyor olabilir. Teşekkür ederim

O sırada sabah 8’de çoktan işbaşı yapmış olan ben 😂😂 kış olması çok büyük etken tabi karanlıkta uyanıyoruz
Sizin işiniz çok daha zormuş 🥹 benim de 09.00-18.00 yazın bu kadar kötü olmuyordum belki bulanık hava iyice depresif yapıyodur beni bir de soğuk kasvetli trafikli bir şehirdeyim illa ki modu etkiliyor

Haklısınız normal değil demek ki kaç yorum geldi kimsede olmuyormuş. Bir psikolog bulup yardım alayım belki altında daha büyük sorunlar yatıyor olabilir. Teşekkür ederim
Yani altında yatan sebep tembellik olabilir 😂 büyük bir sebep olduğunu sanmıyorum yazdıklarınıza bakarsak. Daha da erken kalkıp spor ya da 1 bölüm dizi izleseniz nasıl olur acaba? İş psikolojisine giriyor olabilirsiniz.

Yani altında yatan sebep tembellik olabilir 😂 büyük bir sebep olduğunu sanmıyorum yazdıklarınıza bakarsak. Daha da erken kalkıp spor ya da 1 bölüm dizi izleseniz nasıl olur acaba? İş psikolojisine giriyor olabilirsiniz.
Spor iyi gelebilir aslında, havalar bir tık daha aydınlanırsa yürüyüş de çok mantıklı olur. Açık hava iyi gelebilir. Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Yazları ve ilkbaharda bu kadar gözlemlemiyorum kışları resmen zirve yapıyor aslında kış mevsimini severim ama bilmiyorum ilk uyandığımda berbat hissediyorum
Bende de oluyordu bu dönemsel ve geçici olarak gözlemledim kendimde. Şehir, kirli hava, değişiklik isteği var ama yapacak imkan yok, dinlenme isteği gibi sebepler çok tetikliyor böyle şeyleri. İşinizi sevmiyorsanız, yaşadığınız bölgeden hoşlanmıyorsanız vs zihin böyle şeylerle kendi oyalıyor, ama başka tür bir depresifliğe sürüklüyor. Kendinizi mutlu edecek aktiviteler, yürüyüş ya da bir süre sadece tembellik edebilirsiniz. İnançlıysanız dua edin kendinize. En kısa zamanda kalbiniz genişler inşallah, sekinete ulaşırsınız ❤️

Karanlıkta uyanmaktan olabilir. Bıkkınlık da normal, robot değiliz ya. Hergün aynı şeyleri bıkmadan yapmak mümkün mü? Belki kısa bir tatile ihtiyacın vardır.

Back