Indirimi soylememeniz gerekirdi kim olsa kullanirdi bunu .Bir de tum bu tantana 50 lira icin dogru mu anladim
Noktalama isaretleri kullanmadigindan zor okudum..bence sizin bir hataniz yok hatta o kendi hatasini kapatmaya calismis..samimi degilseniz boyle seylerde oneride bulunmayin yarin en ufak seyde sen onerdin bilemem ne deyip caninizi daha da sikar..mesafe herzmn en iyisi
Niye paylaşıyorsunuz ki bu ayrıntıyı siz? Kreş size gecmişe binaen indirim yapmış siz de hava atıcam diye bunu komşuya anlatmışsınız sonra da elinizde patlamış.
Gecmiş olsun
Bana yapti die ona da yapacak gibi bi zorunlulugu yok kresin.sizi tanidigini dile getirmesi yeterli.sonucta adam yaparsa yapardi..kimseye iyiylik yapmayacaksin ben bunu anladim
Evet 50 lirane kadar diye sorunca yanlış söyleyemedim söyleyip açıklamasını da yaptim bi daha bana soran olursa bilmiyorum dicem bunu anladım ama sorun 50 lira da değil ona yaptın bize de yap olayı ben yapmam hatta dedim bi başkası %50 indirim olsun beni ilgilendirmez ona yapması bana yapma zorunluluğu vermez herkesin kendine göre bi hukuku vardır ben tanırım indirim yapar diğeri samimidir yapar diğeri bi durumdan etkilenir yapar beni bağlamaz çok daha uygun yerler var ben eğitim ve güven açısından oraya verdim dedim
Kadının sen markamısın seni kullanım demesi sinir etti sanki öyle dedim deme ozaman beni
Sizin cicugunuz daha kucuk yani daha cok ugras gerektirr demeye mi getirdi acaba..allah allah daha neler duyacagizkomşu haklı.. söylemeseydiniz.. zira kreşler çok pahalı insanlar indirim yapmak için baya uğraşıyorlar.. sizin de iyi bir örneğiniz varken demiş..
işte bir arkadaşım kendi çocuğunun kreşi önerdi bize.
neyse biz kreşe gittik fiyat öğrendik. onun 5 gün yolladığı parayı bize 3 güne istedi nerdeyse.. ben de söyledim onun 5 gün fiyatı bu karken neden bize 3 güne bu fiyatı çıkardınız diye.. kreş sahibi sizin çocuk ona göre küçük dedi.. al sana saçmalık. ne itti beni kreş sahibi. daha pahalı bir kreşe yazdırdım ama ona gitmedim..