- 10 Ağustos 2009
- 26.119
- 18.277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun komşumun benim haberim olmadan beni kullanması haklı marka değilim ama ona söylediğim ayrıntıyı kullanıp kendine kâr çıkarmak üstüne bide sen markamısın seni kullanayim demesi marka değilsem söyleme beni kendi işini kendin yap ben öyle olduğumdan bana yanlış geldi herkesin kendi haklısı haksızı var burada yazan haksızsın söylemeseydin diyenleri anlıyorum ve dememek lazımmis bende anladım ama bunu söylemem onun beni söyleyip ona yaptın bana da yap demesi hala bana normal gelmiyor
AhahahaBen de başlığa bakınca komşu sabah sabah evi bastı sanıp heycanla acmıştım. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası aradığım aksiyonu bulamamanın burukluğunu yaşıyorum .
Size de anlam veremedim yani normal fiyati söyleyin size indirim yapılmışsa neden bunu özellikle belirtiyorsunuz ki ?
ama bakın şimdi sizinle konuştuk
kreşten memnunum dediniz
ne kadar diye sorunca da atıyorum 700 dediniz
ben de gittim; sizi de referans gösterdim; çok memnun vs vs ben de geldim dedim.
bana da 750 dediler; ben de komşum X'in çocuğuna 700 demişsiniz derim
size özel indirim ise siz ona genel miktarı yahut bana ikinci yıl diye indirim yapıyorlar diyecektiniz
benim oğlum 3. senesinde yıllık yeni başlayan ile aradaki fark 3000-4000 civarında bana sorana direkt yeni başlayan fiyatları farklı biz ilk başladığımızda da farklı idi diyorum
komşu sizi kullanmamış; sizden aldığı bilgiyi okul ile paylaşmış; okul da biz sana özel yaptık sen hemen etrafa söylemişsine getirmişler
siz de genel fiyatı söyleyin herkese yahut ikinci yıl gidene indirimli deyin
hem tanımam deyin hem de indiriminizi söyleyin kabahat siz de
çok yakın arkadaşın/akraban olmadan yani yanında sen gidip yazdıracak kadar yakın olmalısınız indiriminizi söylemeniz için şimdi siz de sıradan olacaksınız artık
bence indirimi söyleyerek hele bir de daha tanımadağınız birine siz yanlış yapmışsınız.. huyunu suyunu bilmediğiniz biri ne bekliyordunuz ki
kadın kaba orası kesin
Komşunun yerinde olsam bende derdim, bu fiyat verilmiş diye.
Müdürün size söylemesi, sizin de komşuyu suçlamanız yanlış olmu.
Ya bu fiyat gizli söylemeyin diyecektiniz ya da hiç indirimi söylemeyecektiniz.
50 tl için yüz çevirmeye değmez.
Normalde kesinlikle indirim yapılmıyorken size yapıldıysa bunu söylememeniz gerekirdi.Şayet o hanım size indirim yapıldığını söylemişse bile buna kızmamanız gerekir çünkü bunu dile getirmesi gayet normal bence.Saklaması gerekenin siz olduğunu düşünüyorum ben.
Size uygulanan indirimi kimseyeye soylememeniz gerekti. Komsunuza değil yakın akrabana bile söyleyen o bile x şu fiyattan indirim yapmışsınız ben de isterim der.
Evet söylerken ben belirttim ama söyleyince ama biz 1.5 senedir oradayız bu yuzden dedim bu sekilde anlatılan bişeyde insanların ilk kez gittği yere bana da yap demesi sadece bana tuaf gelmiyo sanırım