Sabah sabah komşu

Komşun dengesiz ve kıskanç olduğunu anlayıp onunla muhatap olmayacaktın , bence konuşmayı tümden kopar muhatap olma ama toplumun çoğunluğu öyle ,para uğruna daha doğrusu indirim uğruna mutlaka komşusunu yada yakının ismini söyler , keşke indirimden söz etmeseydin

ben olsam keyfine göre indirim yapan kreşe zaten çocuk vermezdim.kaldıki en yakının bile olsa herkese eşit davranılması gerektiği taraftarıyım.

Sorun komşumun benim haberim olmadan beni kullanması haklı marka değilim ama ona söylediğim ayrıntıyı kullanıp kendine kâr çıkarmak üstüne bide sen markamısın seni kullanayim demesi marka değilsem söyleme beni kendi işini kendin yap ben öyle olduğumdan bana yanlış geldi herkesin kendi haklısı haksızı var burada yazan haksızsın söylemeseydin diyenleri anlıyorum ve dememek lazımmis bende anladım ama bunu söylemem onun beni söyleyip ona yaptın bana da yap demesi hala bana normal gelmiyor

ama bakın şimdi sizinle konuştuk

kreşten memnunum dediniz

ne kadar diye sorunca da atıyorum 700 dediniz

ben de gittim; sizi de referans gösterdim; çok memnun vs vs ben de geldim dedim.

bana da 750 dediler; ben de komşum X'in çocuğuna 700 demişsiniz derim

size özel indirim ise siz ona genel miktarı yahut bana ikinci yıl diye indirim yapıyorlar diyecektiniz

benim oğlum 3. senesinde yıllık yeni başlayan ile aradaki fark 3000-4000 civarında bana sorana direkt yeni başlayan fiyatları farklı biz ilk başladığımızda da farklı idi diyorum

komşu sizi kullanmamış; sizden aldığı bilgiyi okul ile paylaşmış; okul da biz sana özel yaptık sen hemen etrafa söylemişsine getirmişler

siz de genel fiyatı söyleyin herkese yahut ikinci yıl gidene indirimli deyin

Ben de başlığa bakınca komşu sabah sabah evi bastı sanıp heycanla acmıştım. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası aradığım aksiyonu bulamamanın burukluğunu yaşıyorum .

Size de anlam veremedim yani normal fiyati söyleyin size indirim yapılmışsa neden bunu özellikle belirtiyorsunuz ki ?
Ahahaha :KK70:

ama bakın şimdi sizinle konuştuk

kreşten memnunum dediniz

ne kadar diye sorunca da atıyorum 700 dediniz

ben de gittim; sizi de referans gösterdim; çok memnun vs vs ben de geldim dedim.

bana da 750 dediler; ben de komşum X'in çocuğuna 700 demişsiniz derim

size özel indirim ise siz ona genel miktarı yahut bana ikinci yıl diye indirim yapıyorlar diyecektiniz

benim oğlum 3. senesinde yıllık yeni başlayan ile aradaki fark 3000-4000 civarında bana sorana direkt yeni başlayan fiyatları farklı biz ilk başladığımızda da farklı idi diyorum

komşu sizi kullanmamış; sizden aldığı bilgiyi okul ile paylaşmış; okul da biz sana özel yaptık sen hemen etrafa söylemişsine getirmişler

siz de genel fiyatı söyleyin herkese yahut ikinci yıl gidene indirimli deyin

Evet bu şekil denebilirdi hep dedim ben böyle bişey yapmicagimdan söyledim hataymis
Komşu gidip referans gostermemis öneri ile de geldim dememiş buraya vercem gezmiş fiyata gelince de indirim yapın kreş te olmaz diyince komşuma yapmışsın biliyorum yapiosunuz demiş bide üstüne gayet normal uslup ile ben,benim sizle ilgim yok ve benim haberim yok neden dediniz diyince hemen Car Car konuşup bide üstüne sen markamısın senin adınla indirim yapayim demesi beni çok sinirlendirdi yine kendimi bozmadim en son siz beni iyice yanlış anlicaksiniz neyse iyi günler dedim gittim hatta başka komşum bahçede bizi öyle görünce sorudu ne oldu oyle hararetli konuşuyordu sen kenarda durmussun dedi az önce yani dışarıdan bile durum bu sekilde gorunuo ben hala doğru bulmuyorum ve biz 1.5 senedir orda olduğumuz için böyle dediğim halde

Çok iyi tanımıyorum dediğiniz bir insana tüm ayrıntıları anlatmamalıydınız.Gerçek fiyatı ne kadarsa onu söylemeliydiniz,size yapılan indirimi neden karıştırıyorsunuz ki.Komşunuzuda haksız buldum,ona o kadar indirim yapılmış,bende istiyorum dememeliydi.50 lira için dönen muhabbetler ne kadar gereksiz yani.Böyle şeyleri insanın tahmin etmesi gerekli.Benim başıma böyle bir şey gelse,ben gidip komşuma yapmışsınız indirim bana da yapın demem,komşumuda zor durumda bırakmak istemem.Kreş gerçek fiyatı söylediyse belli ki indirim yapmayacak,bu durumda komşumun adını karıştırmam gereksiz bir şey.Size de bundan sonra ders olsun bu.Tanımadığınız insanlara herşeyi tüm ayrıntısıyla anlatmayın.Şimdi hem kreşi zor durumda bırakmış oldunuz,hem de komşuyla sorun yaşamış oldunuz.Mesela bu hareketten sonra ben kreş sahibi olsam,size yaptığım indirimi geri çekerdim,gerçek fiyatı ödetirdim size.Bu yaptığınızı tekrar başkasına yapsanız sizin yüzünüzden müşteri kaybederler yani.Her gelen morseker'e şu kadar indirim yapmışsınız bana da yapın der çünkü.

hem tanımam deyin hem de indiriminizi söyleyin kabahat siz de :KK12:
çok yakın arkadaşın/akraban olmadan yani yanında sen gidip yazdıracak kadar yakın olmalısınız indiriminizi söylemeniz için şimdi siz de sıradan olacaksınız artık
bence indirimi söyleyerek hele bir de daha tanımadağınız birine siz yanlış yapmışsınız.. huyunu suyunu bilmediğiniz biri ne bekliyordunuz ki
kadın kaba orası kesin

Komşunun yerinde olsam bende derdim, bu fiyat verilmiş diye.
Müdürün size söylemesi, sizin de komşuyu suçlamanız yanlış olmu.
Ya bu fiyat gizli söylemeyin diyecektiniz ya da hiç indirimi söylemeyecektiniz.
50 tl için yüz çevirmeye değmez.

Normalde kesinlikle indirim yapılmıyorken size yapıldıysa bunu söylememeniz gerekirdi.Şayet o hanım size indirim yapıldığını söylemişse bile buna kızmamanız gerekir çünkü bunu dile getirmesi gayet normal bence.Saklaması gerekenin siz olduğunu düşünüyorum ben.

Size uygulanan indirimi kimseyeye soylememeniz gerekti. Komsunuza değil yakın akrabana bile söyleyen o bile x şu fiyattan indirim yapmışsınız ben de isterim der.

Evet söylerken ben belirttim ama söyleyince ama biz 1.5 senedir oradayız bu yuzden dedim bu sekilde anlatılan bişeyde insanların ilk kez gittği yere bana da yap demesi sadece bana tuaf gelmiyo sanırım

hem tanımam deyin hem de indiriminizi söyleyin kabahat siz de :KK12:
çok yakın arkadaşın/akraban olmadan yani yanında sen gidip yazdıracak kadar yakın olmalısınız indiriminizi söylemeniz için şimdi siz de sıradan olacaksınız artık
bence indirimi söyleyerek hele bir de daha tanımadağınız birine siz yanlış yapmışsınız.. huyunu suyunu bilmediğiniz biri ne bekliyordunuz ki
kadın kaba orası kesin

Komşunun yerinde olsam bende derdim, bu fiyat verilmiş diye.
Müdürün size söylemesi, sizin de komşuyu suçlamanız yanlış olmu.
Ya bu fiyat gizli söylemeyin diyecektiniz ya da hiç indirimi söylemeyecektiniz.
50 tl için yüz çevirmeye değmez.

Normalde kesinlikle indirim yapılmıyorken size yapıldıysa bunu söylememeniz gerekirdi.Şayet o hanım size indirim yapıldığını söylemişse bile buna kızmamanız gerekir çünkü bunu dile getirmesi gayet normal bence.Saklaması gerekenin siz olduğunu düşünüyorum ben.

Size uygulanan indirimi kimseyeye soylememeniz gerekti. Komsunuza değil yakın akrabana bile söyleyen o bile x şu fiyattan indirim yapmışsınız ben de isterim der.

Evet söylerken ben belirttim ama söyleyince ama biz 1.5 senedir oradayız bu yuzden dedim bu sekilde anlatılan bişeyde insanların ilk kez gittği yere bana da yap demesi sadece bana tuaf gelmiyo sanırım

tuaflığına haklısınız kesinlikle ama insanların karakterleri bir değil hele ki çıkarları söz konusu ise

X