Kızlar merhabalar
Oğlum bi kreşe gidiyor 1 seneye yakındır ama daha yeni hergün gitmeye başladı ondan önce gurbette yanlız diye kış memleketi yanlız kalmasın felan haftada 2 gün gidiyordu bu sene artık hergün yarım gün gidiyor her neyse komşunun kızı da baska kreşe gidio bende her zaman kreşi mi söylerim memnunum diye sen memnunsun ne kadar felan dedi bende söyledim normal fiyatından 50 tl eksik ama bizim oğlan 1 buçuk senedir orda tanıorum artık dedim.. kreşinden memnun değilmiş bizimki nin gittiği kreşe gitmiş yazdırmış (çok önce bi arkadaş daha yazdirdi önermiştim) kreş müdürü ile karşılaştık aramiz iyi arada sohbete giderim hem kameradan izlerim yani dedi ben sana indirim yaptım komsun geldi kızı yazdircam dedi bende fiyat verdim indirim yapın dedi bende yapmıyorum fiyatımız bu (kresimiz fiyatımız bu herzman tutumu bu dur bize zor indirim yaptı) o da komşum buraya veriyormuş ona indirim yapmışsiniz bizde yapın demiş kadın bana anlattı haberim yok kaldım oyle
bugün komsuyu gorudm dedim mahçup oldum kreşe ben size böyle böyle dedim dedim hayır o ayrıntıyı demedin diyo ben dedim diyorum beni soyleyeceksiniz benim haberim yok ben yokum hemde indirim isterken dedim ben herzaman kendi indirimi mi kendim yaptırırım kime ne yaptığını sormam karşılaştırmam dedim komşu bana siz bi marka değilsiniz ki neden sizi kullanım diyo sinir oldum dedim ben marka olduğumu idda etmedim siz beni orada söylemişsiniz ben sizin gideceğinizi bile bilmiyorum onu diyorum dedim illa sen markamısın seni kullanım dio dedim siz yanlış anlicaksiniz hadi iyi günler bide tanımam yani öyle çocuklar yaşları yakın kapıda denk geldik kreş konuştuk
Uzun oldu kusura bakmayın ben yanlış mı anlattım acaba