Sabah sabah komşu

kadın haklı kreşin öyle kişiye göre inidirm yapması çok yanlış.1,5 senedir gidilmesi avantaj değil 4 sene aynı kreşe gidenler var.
siz inidirimi söylediyseniz kadının pazarlıkta sizin adınızı vermesi çok yanlış.kızılacak kişi komşu değil kreş.başkasına 100 tl indirim yapmadığını nerden bileceksiniz.komşuyla tartışmaya değecek bi durum yokmuş aslında.(komşu da iyi cevap vermiş yalnız)

Ahaha evet bencede iyi cevap

Ben bunu hep derim başkasına daha fazla indirim yapmış olabilir ben gider kendi adıma konuşur kendi indirimi mi kendim yaparım başkası daha fazla yapsın duysam da alınmam ben o fiyata razı olmuşum sonuçta

dedi naber dedim iyidir dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir dedim ne dedin dedi ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi.

komşu haklı.. söylemeseydiniz.. zira kreşler çok pahalı insanlar indirim yapmak için baya uğraşıyorlar.. sizin de iyi bir örneğiniz varken demiş..

işte bir arkadaşım kendi çocuğunun kreşi önerdi bize.
neyse biz kreşe gittik fiyat öğrendik. onun 5 gün yolladığı parayı bize 3 güne istedi nerdeyse.. ben de söyledim onun 5 gün fiyatı bu karken neden bize 3 güne bu fiyatı çıkardınız diye.. kreş sahibi sizin çocuk ona göre küçük dedi.. al sana saçmalık. ne itti beni kreş sahibi. daha pahalı bir kreşe yazdırdım ama ona gitmedim..

Sizinki de bayaa tuaf olmuş gerçekten buz günlük hesap verirken daha pahali veriyorduk günlük hesap daha pahali oluyor ondan mı ki

Sizin cicugunuz daha kucuk yani daha cok ugras gerektirr demeye mi getirdi acaba..allah allah daha neler duyacagiz

ewt kesinlikle öyle demek istedi.. sanki kendi bakıyor :KK70: öğretmenleri vardı grup grup yaşlara göre ilgileniyordu ama işte bana etik gelmedi.. bütün çocukların aynı ücretle gittikleri kreşe verdim pişman da olmadım çok şükür..

Sizinki de bayaa tuaf olmuş gerçekten buz günlük hesap verirken daha pahali veriyorduk günlük hesap daha pahali oluyor ondan mı ki

yok yok sanmam ondan değildi... paraya doymuştu belli ki ister gelsin ister gelmesin tavrı vardı bize güvende vermedi.. ergenler gibi telefon alından düşmüyordu. güya bize kreşi tanıtıyor am biz konuştuk o telefonla oynadı..
bu arada arkadaşım da aldığı çocuğu ordan. çocuk mutsuz gitmek istemiyor demek ki sorun varmış da ben görememişim dedi..

Para işin içine girince isim verilmedik ne sen kalırsın ne önemli tanıdıklar.
Şu konuda haklısın biz olsak söylemeyiz sadece arkadaşıma işte bu kadar demişsiniz falan denir isim vermeden ama herkes öyle yapmaz.
Aklınızda bulunsun indirim yapılırsa ne kadar olduğunu söylemeyin, para için insanlar her şeyi yapıyor.

yok yok sanmam ondan değildi... paraya doymuştu belli ki ister gelsin ister gelmesin tavrı vardı bize güvende vermedi.. ergenler gibi telefon alından düşmüyordu. güya bize kreşi tanıtıyor am biz konuştuk o telefonla oynadı..
bu arada arkadaşım da aldığı çocuğu ordan. çocuk mutsuz gitmek istemiyor demek ki sorun varmış da ben görememişim dedi..

Hayırlı olmuş demek ki

Para işin içine girince isim verilmedik ne sen kalırsın ne önemli tanıdıklar.
Şu konuda haklısın biz olsak söylemeyiz sadece arkadaşıma işte bu kadar demişsiniz falan denir isim vermeden ama herkes öyle yapmaz.
Aklınızda bulunsun indirim yapılırsa ne kadar olduğunu söylemeyin, para için insanlar her şeyi yapıyor.

Evet hatam oldu o konuda kabul ettim yani herkes benim gibi düşünmuyor anladım ben biraz fazla hassasım bu konularda yanlış dersem insanları kandirmis olabilirim die çekinirim ama öyle olmuyormuş gerçekten bazen farklı demek lazımmış ama farklı diyemezsem bilmiyorum dicem daha kolay

Kızlar merhabalar

Oğlum bi kreşe gidiyor 1 seneye yakındır ama daha yeni hergün gitmeye başladı ondan önce gurbette yanlız diye kış memleketi yanlız kalmasın felan haftada 2 gün gidiyordu bu sene artık hergün yarım gün gidiyor her neyse komşunun kızı da baska kreşe gidio bende her zaman kreşi mi söylerim memnunum diye sen memnunsun ne kadar felan dedi bende söyledim normal fiyatından 50 tl eksik ama bizim oğlan 1 buçuk senedir orda tanıorum artık dedim.. kreşinden memnun değilmiş bizimki nin gittiği kreşe gitmiş yazdırmış (çok önce bi arkadaş daha yazdirdi önermiştim) kreş müdürü ile karşılaştık aramiz iyi arada sohbete giderim hem kameradan izlerim yani dedi ben sana indirim yaptım komsun geldi kızı yazdircam dedi bende fiyat verdim indirim yapın dedi bende yapmıyorum fiyatımız bu (kresimiz fiyatımız bu herzman tutumu bu dur bize zor indirim yaptı) o da komşum buraya veriyormuş ona indirim yapmışsiniz bizde yapın demiş kadın bana anlattı haberim yok kaldım oyle

bugün komsuyu gorudm dedim mahçup oldum kreşe ben size böyle böyle dedim dedim hayır o ayrıntıyı demedin diyo ben dedim diyorum beni soyleyeceksiniz benim haberim yok ben yokum hemde indirim isterken dedim ben herzaman kendi indirimi mi kendim yaptırırım kime ne yaptığını sormam karşılaştırmam dedim komşu bana siz bi marka değilsiniz ki neden sizi kullanım diyo sinir oldum dedim ben marka olduğumu idda etmedim siz beni orada söylemişsiniz ben sizin gideceğinizi bile bilmiyorum onu diyorum dedim illa sen markamısın seni kullanım dio dedim siz yanlış anlicaksiniz hadi iyi günler bide tanımam yani öyle çocuklar yaşları yakın kapıda denk geldik kreş konuştuk

Uzun oldu kusura bakmayın ben yanlış mı anlattım acabao_O:KK51:
Demiş belli ki demese nereden bilipte sana söyleyecekler

şimdi inkara baş vuruyor

böyle insanlara uyuzum başkalarını öne sürerek indirim öncelik çalışanlara

ahh falancaya şu kadara vermişsiniz bana da illa aynından

indirim isteyeceksen doğru dürüst iste başkasını ne işin içerisine katıyorsun yani

keşke indirimi söylemeseydiniz, gerek de yokmuş. size fiyat sorduğunda herkese uygulanan fiyat diye geçiştirseydiniz.
aslında size indirim yapıyorum diyen yerlere güvenemiyorum.

Kızlar merhabalar

Oğlum bi kreşe gidiyor 1 seneye yakındır ama daha yeni hergün gitmeye başladı ondan önce gurbette yanlız diye kış memleketi yanlız kalmasın felan haftada 2 gün gidiyordu bu sene artık hergün yarım gün gidiyor her neyse komşunun kızı da baska kreşe gidio bende her zaman kreşi mi söylerim memnunum diye sen memnunsun ne kadar felan dedi bende söyledim normal fiyatından 50 tl eksik ama bizim oğlan 1 buçuk senedir orda tanıorum artık dedim.. kreşinden memnun değilmiş bizimki nin gittiği kreşe gitmiş yazdırmış (çok önce bi arkadaş daha yazdirdi önermiştim) kreş müdürü ile karşılaştık aramiz iyi arada sohbete giderim hem kameradan izlerim yani dedi ben sana indirim yaptım komsun geldi kızı yazdircam dedi bende fiyat verdim indirim yapın dedi bende yapmıyorum fiyatımız bu (kresimiz fiyatımız bu herzman tutumu bu dur bize zor indirim yaptı) o da komşum buraya veriyormuş ona indirim yapmışsiniz bizde yapın demiş kadın bana anlattı haberim yok kaldım oyle

bugün komsuyu gorudm dedim mahçup oldum kreşe ben size böyle böyle dedim dedim hayır o ayrıntıyı demedin diyo ben dedim diyorum beni soyleyeceksiniz benim haberim yok ben yokum hemde indirim isterken dedim ben herzaman kendi indirimi mi kendim yaptırırım kime ne yaptığını sormam karşılaştırmam dedim komşu bana siz bi marka değilsiniz ki neden sizi kullanım diyo sinir oldum dedim ben marka olduğumu idda etmedim siz beni orada söylemişsiniz ben sizin gideceğinizi bile bilmiyorum onu diyorum dedim illa sen markamısın seni kullanım dio dedim siz yanlış anlicaksiniz hadi iyi günler bide tanımam yani öyle çocuklar yaşları yakın kapıda denk geldik kreş konuştuk

Uzun oldu kusura bakmayın ben yanlış mı anlattım acabao_O:KK51:
Ayy kreste muhasebecilerin yada para isi ile ugrasanlarinen sinir oldugu tip insan komşunuz.

Demiş belli ki demese nereden bilipte sana söyleyecekler

şimdi inkara baş vuruyor

böyle insanlara uyuzum başkalarını öne sürerek indirim öncelik çalışanlara

ahh falancaya şu kadara vermişsiniz bana da illa aynından

indirim isteyeceksen doğru dürüst iste başkasını ne işin içerisine katıyorsun yani

Ayy duygularıma çok güzel tercüman oldun teşekkür ederim... başkasını kullanarak indirim yapan öne geçen insanları anlamam anlamak istemem aslında bunu anlamak için başka çerçeveden bakmak lazım indirim yapacak tanıdık olmayan kişi napsın haksızlık herkesin açısından düşünmek lazım ben bu yüzden sinirlendim kendim işimi kendim hallederim kimseye gerek yok

Sorun komşumun benim haberim olmadan beni kullanması haklı marka değilim ama ona söylediğim ayrıntıyı kullanıp kendine kâr çıkarmak üstüne bide sen markamısın seni kullanayim demesi marka değilsem söyleme beni kendi işini kendin yap ben öyle olduğumdan bana yanlış geldi herkesin kendi haklısı haksızı var burada yazan haksızsın söylemeseydin diyenleri anlıyorum ve dememek lazımmis bende anladım ama bunu söylemem onun beni söyleyip ona yaptın bana da yap demesi hala bana normal gelmiyor

Sizin bu durumu söylememeniz gerekiyordu bencede... Ama tek suç sizde değil ,siz deseniz bile gidiptr komşuma yapmışsınız banada yapacaksınız denilmez... 50 tl için başka bir insanı mahçup etmeye değmez doğrusu

50 tl için bu kadar tantana yapması komşunuzun ayıbı, size yapılan indirimi de anlatmanız sizin ayıbınız. Ha kreş sahibi akrabanızdır ya da tanıdığınız, anlatırsınız, normal bir insan da bundan kendine de pay çıkarmaya çalışmaz, ama yüzsüz biriyse böyle arada kalırsınız işte.

X