Sabah sabah ikinci konum Bu sefer sorularım annelere

Konu sahibinin eski konularını bildiğim için söyledim..

Merak ettim siz yazınca.İQ seviyesi nasıl etkiliyormus çocuğun davranislarini

Merak ettim siz yazınca.İQ seviyesi nasıl etkiliyormus çocuğun davranislarini
Yaşından farklı davranışları oluyor. Size verdiği cevaplar bir çocuktan değil bencil bir yetişkinden geliyor gibi oluyor. Sizin ona sunduğunuz çözümler onun için yetersiz oluyor karşılığında onu anlamadığınız için agresifleşiyor.

Hep TV izlemek istiyor asla ders çalışmak istemiyor
Bizimkiler böyle değil. Baba faktörü nerede? sizinle olan ilişkisi biraz fazla laçka olmuş. Belliki tutarsız bir aile modeli var ortada. Eğer bu yoksa çocuğunuzun gelişim düzeyi (biyolojik, mental, duygusal vb) ile alaklı olabilir. Bu nokta da sizin uyarınızda ,iyi yaklaşımınızla, bağırıp çağırmanızla olmaz, iyi bir çocuk ergen psikoloğundan destek aldırın kızınıza.

Haklısınız ben de aynı fikirdeyim. Benimki şu an küçük. Tvyi tableti vs açmazsak bilmiyor. Ama büyüdüğünde işler zorlaşacaktır eminim. Bi tık otoriter olmak lazım ama sağlamak çok zor. İnsan kıyamıyor çok güzel kandırıyo şimdiki çocuklar

Kızınız için destek alın bence. En azından biraz sakinleşir belki. Size ağzını eğdiği zaman siz ne yapıyorsunuz ?

Kızınız için destek alın bence. En azından biraz sakinleşir belki. Size ağzını eğdiği zaman siz ne yapıyorsunuz ?
Bir süre gormezden geldim düzelir diye.
Düzelmedi
Bir süre kızdım
Bir süre ceza verdim
Asla geri adım atmıyor hatta ben kizarmen yapma kızım derken bile aynı şekilde cvp veriyor

Hanfendi benden sana bir dost tavsiyesi.
Çocuklar habire birsey ogretilmeye calisilmasindan ve car car konuşulmasını sevmezler onunla eğlenin çocukla çocuk olma deyimi vae ya heh onu yapın gerekirse.
Habire niye birdey öğretmeye çalışıyorsunuz ki çok sıkıcı ben bile okurken bunaldım ay
Çocuğa arkadaş givi yaklaşıp ama arkadaş olmayın ebeveyn olduğunuzu bilsin sınırları çizin.yerj geldiğinde arkadaşı gibi eğlenin kaydıraktan kayın onunla falan neler neler bir sürü eğlenceli aktiviite var.

Kızım da sekiz yaşında ve aynısı hiçbir şey dememe izin vermiyor sadece baba ile iletişim kuruyor öğretmen hiç mutlu olmuyor deyip rehberlik öğretmenine yolladı oda yo bence bir sorun yok dedi yolladı eve

Bir süre gormezden geldim düzelir diye.
Düzelmedi
Bir süre kızdım
Bir süre ceza verdim
Asla geri adım atmıyor hatta ben kizarmen yapma kızım derken bile aynı şekilde cvp veriyor
Saygisiz davranisa asla tolerans gostermeyin. 5 yasindaki oglum benimle yanlis konustugunda saygili konusana, soyleyecegini duzgun soyleyene kadar seni duymuyorum, soyledigini dinlemiyorum diyorum. Sonra gelip ozur diliyor ve duzgun konusuyor.

Baktiniz olmadi, destek almakta fayda var. Bizim de bir ara cigrindan cikmisti. Psikolog ve ergoterapi destegi aldik, cok faydasini gorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…