Sabah sabah ciddi tartıştık.

Siz istediğiniz yerde yaşama özgürlüğüne elbet sahipsiniz. Kimse bir şey diyemez. Ama kendi paranızla. Insanlara evlerini saptırıp şuradan alalım demek büyük yüzsüzlük olur.

Siz istediğiniz yerde yaşama özgürlüğüne elbet sahipsiniz. Kimse bir şey diyemez. Ama kendi paranızla. Insanlara evlerini saptırıp şuradan alalım demek büyük yüzsüzlük olur.
Bu evleri zaten 30 senelik bir binada biz satmasak bu ev hiçbir Zaman satılmaz. Ayrıca evlerini satıp üzerimize yapmıyoruz, onlar da rahatsız olduğumuz yerde durmamızdan razı değiller. Yeni binadan almamız onlar için de iyi olacak, değerlenecek, biz insanları evlerinden atıp da satmaya kalkmadık evi. Evinizi bize verin diye de yalvarmadık. Sağolsunlar oturun dediler diye nerde oturacağımıza da karar veremezler. Kiraya çıkarım kafam rahat olur.

Ev onların ama
Daha önce de onlarindi ve evin olduğu yere razı gelip oturdunuz

Şimdi yine onların evi ve istedikleri yerden yine alabilirler razı gelip oturursaniz oturursunuz yoksa başka eve çıkarsiniz evlerini isterlerse uzaydan alırlar.

Biz satmazsak başka türlü satılmaz da yanlış... Evin satılması isteniyorsa oğlu anne babasına bu konuda destek olmak yardımcı olmak zorunda evlat olduğu için ... Çocuğu yoksa emlakçı var. Her evin alıcısı vardır.

Siz oturmazsaniz kiraya verirler gelirleri olur ...

Ev mevzusu karışık değinmek istemiyorum...Ister oturun ister çıkın hallolur bir şekilde...

Ama şu hamile karısına,duygularına,düşüncelerine, hassasiyetine vss hiç saygı duymayan erkekler yok mu onlar ne diye evlenir bilmiyorum...Ne demek bardağı lavaboya fırlatmak kesinlikle öfke kontrolü yok yardım almalı..Daha bir de çocuğu olacak bu sabırla, Allah önce size sonra ona yardım etsin...

Konu sahibi esinizin kardesi falan var mi ? Yoksa tek cocuk mu esin ?

Siz konuşabilirsiniz mesela .. Ya da şikayet edebilirsiniz .
Ben sadece kadınlarla ağız dalaşına giren erkeklerden haz almıyorum . Ne yaşadığınızı bilemem tabi .

Peki eşiniz bu kadar bağırıp cagirdiktan sonra çözüm oldu mu ?

Anlık oluyor o an dağılıyorlar. 2 gün ses yok. 3. Gün yine başlıyolar. Sabır noktasını zorluyolar. Bişey deme pencereyi kapatalım diyorum çoğu zaman. Kabahat çocuklarda da değil onları sorumsuzca akşamın kör vakti dışarı yollayan ailelerinde. Ben her akşam müdahale etsem stres olurum. Zaten stresten uzak durmaya çalışıyorum.

Onlarında o evde söz hakları var ozaman

Ailesi onlara da ev verdi mi otursunlar diye ...
Hayır gelir düzeyleri yüksek evleri de var onlar da sağolsun sıkıntı yapmadılar. Söz hakları şuanda yok. Şu sebeple yok. Orda oturmalarını istemiyoruz diyebilirler ozaman elbette oturmayız. Ama razı olduktan sonra karışmaları çok ters olur gerçekten.

Şikayet edelim dedik insan gürültüsüne biz müdahale edemeyiz dediler. Ne diyelim bıraktık.

Yok kesinlikle o bardak bana da gelebilirdi. Böyle yapıyosun dediğimde sana zarar vermiyorum asla yapmam diyor ama manevi olarak veriyor.

Kendileri bilir tabi istedikleri gibi değerlendirirler ama buna razı olmuşken karışıp da cılkını çıkarmazlar sanırım.

Evini sattırıp parasını yemiyorum değeri duruyor semti değişecek sadece. Neden yüzsüzlük olsun. Asıl onların sırf ev verdik diye onların istediği yerde oturmamızı istemeleri zorla güzellik gibi olur. İstemeyerek yapmış olurum ki istemiyorum ayrıca yarın bebeğim olduğunda okulu vs hepsini düşünmek zorundayım onların istediği yer çok saçma olur.

Kardesleri varsa onlarinda soz hakki vardir. Gerci gelirleri yuksekmis su an karismiyorlarmis. Fakat ilerde haklarini isteyedebilirler.

Yok kesinlikle o bardak bana da gelebilirdi. Böyle yapıyosun dediğimde sana zarar vermiyorum asla yapmam diyor ama manevi olarak veriyor.
Valla şahsen ha lavaboya ha benim kafama atıp kırmış bişey farketmez !!!
Yok bir de size zarar verseydi karninizda ondan bir parça taşırken hay Allahim yarabbim...Sabır çekin bol bol, çok da yüz vermeyin tekrarlamasın...

Onların evi istedikleri yer olmalı diyenleri anlamıyorum.
Eğer ev satılıp değerinden düşük bir ev alınsa evet olabilir ancak değerini yukseltecekler anladığım kadarıyla ve mutlaka üstüne ödeme yapılacaktır.
Neden hakları olsun ki ..
..

Konu sahibinin hatası daha hiçbir şey belli değilken karpuz kabuğuyla oynamış :)
Şu şu yerler çok iyi elit ve okul açısından güzel v.s diye siyaset yapılmalı.

Eşim özür dilemek bir kenara dursun yatağını ayırdı gece kanepede yattı. Davranışı normal değil. Normalde özür dilerdi. İnanın evde durmak istemiyorum. Şeytan çık git diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…