Sabah sabah ciddi tartıştık.

Şu erkeklerden yemin ediyorm iğreniyorm artık.Hareketleri,sözleri,yanlış anlamaları,hakaretleri.

Aklı olan evlenmez...Hele ki maddi imkanı yoksa bir kadının aslaaaa evlenmesin.Şimdi aklım olsa ne çekicem anasını danasını.Sülalesinin dedikodusunu.Dertsiz başa dert almak başka birşey değil.

sakın üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin.sen en doğrusunu yapmışsın insan eşiylede içindekini konuşamayacaksa napsın.bu erkekler niye böyle bende anlamıyorum sen kırıldığını fazlası ile belli et sus pus ol konuşma bile bişey sordugunda ettıgınde hıhı tmm de ev satılmadn sana sormadan gider bi ev alır gelir mi?

b
boşver soksun dursun lafını alt katında oldugunu düşünsene her gün seni görmeyi hergün bi işini yaptrmayı isticek hayatına çomak sokacağına arada laf sokması iyidir boşver hitsin sen kendin eminsin ihtıyacı oldgnda zaten yaparsın ama seninde kendine göre bi hayatın var

Boşver canım takma hiç
Sen haklısın bu konuda
Benimki de dışarı çıktı nereye gitti bilmiyorum bile sormadım ilgilenmedim naparsa yapsın

Bu erkekler neden hep böyle ya kendi annesi olunca ne olacak Kv si olunca olmaz öyke şey hem sadece fikir söylemişsiniz ne var yani
Çok Saçma tepki vermiş

Ailesi ev bizim bizim dediğimiz olacak deseler evet öyle yorum yapabilirdiniz
Ancak anladığim daha fikir söylememişler

Eşinizin sinirlenmesi bi yere kadar normal
Onlar düz mantik.
Siz mesafe iyidir dersiniz o annemler kötü sevmiyorsun anlar

Onun yerine kp kv adı geçirmeden;aşkım canim vs şu şu semtler çok güzel.işine yakın insanları şöyle.ne dersin deseydiniz

Durup dururken aklına sokmuşsunuz.

Ne aceleci davranıyor kadınlar böyle. Hele olsaydı da o zaman tepkinizi koysaydınız.
Şimdi olacağı yoksa da eşiniz inat eder.

Evi hibe ettilerse haklisiniz.
Belinizi doğrultun boşa kira vermeyin diye verdilerse haksızsiniz.
Belki ilerde kiraya verip geçimlerine katkıda bulunmak isteyecekler.

Ev yine onların canım kv üzerine ev. Yine öyle kalacak.

Hayr canım yapmaz öyle bişey tabiki.

Eşinizin mahalledeki kadin ve çocuklarla kavga etmesinden belli normal biri olmadigi zaten
Onlardan ben de rahatsızım çingene gibi penceremin dibinde çığlık atıyolar. Şiddete karşı olmasam bir güzel pataklarım. İnsanı çileden çıkarıyolar. Eşime bu konuda hak veriyorum. Asıl mevzu ev.

Çingene kelimesini hakaret olarak kullananlara çok sinirleniyorum.
Asıl mevzu ev olabilir ancak detaylarda önemli.
Evet bencede bir erkeğin mahalledeki kadın ve çocuklara dalaşa girmesi normal değil.
Dışarıda öfke kontrolü olmayan erkekler evde de aynıdır.

Rahatsız olduğunu dile getirmesinin nesi yanlış? Eşim hamile diyor uyyamıyor sayenizde ki kaç sefer uyandım geri uyyamadım,izlediğim filmi anlamıyorum, telefonda konuşulanı duyamıyorum ve kafa dinleyemiyorum diyor adam. Aynı rahatsızlığı yaşamadığınız için anlayamıyor olabilirsiniz normal karşılarım. Hakaret değil de anlayabilmeniz için en yakın sıfatı kullandım diyelim. Halen neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.

Eşinizin tepkisi çok yersiz ve yanlış

Ama ev kayinpederinizin ve kayınpederiniz nereden derse orfan almalısınız sonuçta onların evi

Bu sebeplerden dolayı kirada olsa en başta kendi evinizde oturun işte ...

Anlamam için , " çok gürültücü ve bağırıyorlar " demeniz yeter.
Bir erkeğin kadın ve çocuklarla tartışmaya girmesi bence rahatsız edici.
Herneyse , eve çözüm bulursunuz umarım.

Eşiniz haksız olduğu için sinirlenerek üste çıkmaya çalışmış..
Öncelikle davranışları hoşunuza gitmeyebilir o insanların ama köy mantığı demek hoş değil
Onlar madem evi size veriyorlar karışmamalılar
Yada siz kendi evinizi alıp çıkın oradan en güzeli

Canım kapının önünde dizilip çekirdek çitlemek dedikodu yapmak çöpe atılan koltuk kanepelere dizilip yine çekirdek çitlemek, insanları rahatsız edecek biçimde konuşmak, bağırmak, bisikletlerle ferdi müslüm dinleyerek gezmek bunlar artık kalmadı eskidendi kimsenin rahatsız olmadığı zamanlar. İnsanların rahatı düşünülmeli, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok, işten gelince kafa dinlemek lüks oldu halbuki bu doğal bi hak. Kimseyi küçümsemiyorum onlar kendini küçük gösteriyor. Yapacak hiçbişeyi kalmamış işsiz insanlar. Halbuki hanımlar evlerinde de ağırlayabilirler birbirlerini. Ya da çocuklarını alıp parklara gidebilirler. Huzur bozamazlar. Bu konuda cidden çok doluyum. Çok rahatsızız burda.

Anlamam için , " çok gürültücü ve bağırıyorlar " demeniz yeter.
Bir erkeğin kadın ve çocuklarla tartışmaya girmesi bence rahatsız edici.
Herneyse , eve çözüm bulursunuz umarım.
Peki hanımefendi burdan taşınmamız dışında gürültücü ve bağıran insanlara ne yapmamızı önerirsiniz? Ama 2 senedir yetmiş, çığrınızdan çıkmışsınız, huzurunuz kalmamış, ne yaparsınız merak ediyorum?? Hoş olmamış diyip durmak dışında bişey önerin?

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…