- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 34
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
sakın üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin.sen en doğrusunu yapmışsın insan eşiylede içindekini konuşamayacaksa napsın.bu erkekler niye böyle bende anlamıyorum sen kırıldığını fazlası ile belli et sus pus ol konuşma bile bişey sordugunda ettıgınde hıhı tmm de ev satılmadn sana sormadan gider bi ev alır gelir mi?Kızlar merhaba.
Biz evlenirken eşimin babası bize kirada olan evini oturmamız için verdi sağolsun.
2 senedir burda oturuyoruz.
Ancak mahalleyi sevmiyoruz, gürültü çok ve köy mantığından çıkamamış insanlar yüzünden hergün tartışma yaşıyor eşim mahalledeki çocuk ve kadınlarla.
Neyse evi satmaya karar verdik. Üzerine biraz kendimiz ekleyip bir ev alalım dedik.
Bir müşteri almak istiyor. Yarın netleşicek.
Eşime dedim ki sonuçta ailenin evi olduğu için annenler kendi oturdukları semtten alın evi derler mi dedim. Yoksa ben şu semtten istiyorum.
O da öyle derlerse oraya gideriz dedi. İyi de oturacak olan biziz dedim. Ozaman çıkmam bu evden dedim.
Kızlar annem gelini ile yanyana oturuyor mutsuz. Biz yıllarca babannemle karşılıklı oturduk annem sinir hastası.
Dedim ben yakın olmak istemem.
Annem sana napıyor kaynanalık mı etti sanki ne istiyon sen bu insanlardan diye bağırmaya başladı. Dedim benim annene lafım yok. Ama iyiyken kötü olayım istemem.
Ayrıca biz nişanlı iken annemler ev arıyordu bizim bu evin yakınlarında bir ev bakmaya geldiler diye eşim, annenlerin bukadar yakın olması çok yanlış bize demişti. Sen dedim böyle söyledin. Annem bizi rahatsız mı etçekti dedim, bilemem dedi. İyi ben de annenin rahatsız edeceğini etmeyeceğini bilemem dedim. Çay içiyodu elindeki bardağı lavaboya fırlattı. Üstünü giyindi çıktı. Nereye gitti bilmiyorum.
Ev satıldıktan sonra bana böyle bişeyle gelirlerse diye sadece fikrimi söyledim.
Kesinlikle o semti istemiyorum. Hem semti sevmediğimden hem onlara yakın olmak istemediğimden.
Size soruyorum.. Benim hatam var mı varsa nerde? Bu insanlık dışı tepkisi aşırı canımı sıktı. Gittiğinden beridir ağlıyorum. Sinirlerimi yıprattı.
boşver soksun dursun lafını alt katında oldugunu düşünsene her gün seni görmeyi hergün bi işini yaptrmayı isticek hayatına çomak sokacağına arada laf sokması iyidir boşver hitsin sen kendin eminsin ihtıyacı oldgnda zaten yaparsın ama seninde kendine göre bi hayatın varŞuan evim onlara gitmek için 2 araç değiştirmem gerek. Bu halde beni devamlı çağırıyor. Geçen hafta halılarımı yıkamaya vericektim. Gelemem dedim diye. Laf soktu. Çağırdım gelmedin dedi. Yakın olsam siz düşünün. Sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.
Ev yine onların canım kv üzerine ev. Yine öyle kalacak.Şimdi benim evim var oğlum ve gelinimë gelin kira vermeyin burada oturun dedim
2 yıl oturdular sonra satıp üstüne para koyup istedikleri yerden ev alacaklarmis ( bunu ben mi dedim kendilerimi karar verdiler bana danistilar mi evi nereden almak istiyorlar valla bilmek isterim ) ev oğlumun ya da gelinimin üzerine mı olacak tek çocuksa neyse ama kardeşi varsa benim.üzerime olsun isterim sonuçta ikisine eşit dussun
Yok yaaa üstüne para koycam ama kv ya kp üzerine mı olacak diyorsanız da sattirmam Evimi.
Hayr canım yapmaz öyle bişey tabiki.sakın üzülme canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin.sen en doğrusunu yapmışsın insan eşiylede içindekini konuşamayacaksa napsın.bu erkekler niye böyle bende anlamıyorum sen kırıldığını fazlası ile belli et sus pus ol konuşma bile bişey sordugunda ettıgınde hıhı tmm de ev satılmadn sana sormadan gider bi ev alır gelir mi?
Onlardan ben de rahatsızım çingene gibi penceremin dibinde çığlık atıyolar. Şiddete karşı olmasam bir güzel pataklarım. İnsanı çileden çıkarıyolar. Eşime bu konuda hak veriyorum. Asıl mevzu ev.Eşinizin mahalledeki kadin ve çocuklarla kavga etmesinden belli normal biri olmadigi zaten
Onlardan ben de rahatsızım çingene gibi penceremin dibinde çığlık atıyolar. Şiddete karşı olmasam bir güzel pataklarım. İnsanı çileden çıkarıyolar. Eşime bu konuda hak veriyorum. Asıl mevzu ev.
Rahatsız olduğunu dile getirmesinin nesi yanlış? Eşim hamile diyor uyyamıyor sayenizde ki kaç sefer uyandım geri uyyamadım,izlediğim filmi anlamıyorum, telefonda konuşulanı duyamıyorum ve kafa dinleyemiyorum diyor adam. Aynı rahatsızlığı yaşamadığınız için anlayamıyor olabilirsiniz normal karşılarım. Hakaret değil de anlayabilmeniz için en yakın sıfatı kullandım diyelim. Halen neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.Çingene kelimesini hakaret olarak kullananlara çok sinirleniyorum.
Asıl mevzu ev olabilir ancak detaylarda önemli.
Evet bencede bir erkeğin mahalledeki kadın ve çocuklara dalaşa girmesi normal değil.
Dışarıda öfke kontrolü olmayan erkekler evde de aynıdır.
Rahatsız olduğunu dile getirmesinin nesi yanlış? Eşim hamile diyor uyyamıyor sayenizde ki kaç sefer uyandım geri uyyamadım,izlediğim filmi anlamıyorum, telefonda konuşulanı duyamıyorum ve kafa dinleyemiyorum diyor adam. Aynı rahatsızlığı yaşamadığınız için anlayamıyor olabilirsiniz normal karşılarım. Hakaret değil de anlayabilmeniz için en yakın sıfatı kullandım diyelim. Halen neyi savunuyorsunuz anlamış değilim.
Canım kapının önünde dizilip çekirdek çitlemek dedikodu yapmak çöpe atılan koltuk kanepelere dizilip yine çekirdek çitlemek, insanları rahatsız edecek biçimde konuşmak, bağırmak, bisikletlerle ferdi müslüm dinleyerek gezmek bunlar artık kalmadı eskidendi kimsenin rahatsız olmadığı zamanlar. İnsanların rahatı düşünülmeli, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok, işten gelince kafa dinlemek lüks oldu halbuki bu doğal bi hak. Kimseyi küçümsemiyorum onlar kendini küçük gösteriyor. Yapacak hiçbişeyi kalmamış işsiz insanlar. Halbuki hanımlar evlerinde de ağırlayabilirler birbirlerini. Ya da çocuklarını alıp parklara gidebilirler. Huzur bozamazlar. Bu konuda cidden çok doluyum. Çok rahatsızız burda.Eşiniz haksız olduğu için sinirlenerek üste çıkmaya çalışmış..
Öncelikle davranışları hoşunuza gitmeyebilir o insanların ama köy mantığı demek hoş değil
Onlar madem evi size veriyorlar karışmamalılar
Yada siz kendi evinizi alıp çıkın oradan en güzeli
Peki hanımefendi burdan taşınmamız dışında gürültücü ve bağıran insanlara ne yapmamızı önerirsiniz? Ama 2 senedir yetmiş, çığrınızdan çıkmışsınız, huzurunuz kalmamış, ne yaparsınız merak ediyorum?? Hoş olmamış diyip durmak dışında bişey önerin?Anlamam için , " çok gürültücü ve bağırıyorlar " demeniz yeter.
Bir erkeğin kadın ve çocuklarla tartışmaya girmesi bence rahatsız edici.
Herneyse , eve çözüm bulursunuz umarım.
Daha ev satilmamis ben ailenin yakınında ev istemem meselesi nedir? Sabah sabah adamın burnundan getirmissiniz içtiği çayı. Kusura bakma da o zaman milletin evini satmayı n siz kazanın ev parası ancak o zaman söz hakkı sizin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?