- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Eşit uzaklıktayız ikisine de. Onun ailesi 7 ay izmirde zaten. Bebeğim olacak ama çalışmak için daha çok zamanım var. Bebek bi şekilde bakılır. Ne olursa olsun uzak olmak istiyorum.Bence de sakinleşince bi oturup konuşun. Ne senin tarafına ne onun tarafına oturmanız doğru olmaz. Ama şunu söyleyebilirim eğer çalışacaksınız ve çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuk olunca birinden birine yakın olmanız çok iyi olur rahat rahat işinize gider gelirsiniz bakacak olan kısı de bakar bebege. O açıdan iyi yani
Canım kira parasını vermek zorunda değil.En basinda kp kira parasini size verseydi o zamam siz baska yerde kiraya gitseydiniz. Madem destek oluyorlar ve semtin insanlarini o zaman da biliyordunuz sonucta.
Her iki tarafa da esit mesafede olunmali.
Simdiden doldurup ve esegin aklina da karpuz sokmayin.
Aynı sorun bizde de oldu. Baştan eşimin annesi bakarım ben dedi eşim bana söyledi bende olabilir evet demiştim doğmadan sonra işler değişti ve kendi annem baksa daha rahat ederim diye düşündüm ve bunu eşime de söyledim. Baya ciddi tartıştık. En son ne annemmlerin ne annesinin tarafına taşındık kaldık evimizde. Eşinizle orta noktada bulusabilirsiniz başka bi yerden bakmayı teklif edinEşit uzaklıktayız ikisine de. Onun ailesi 7 ay izmirde zaten. Bebeğim olacak ama çalışmak için daha çok zamanım var. Bebek bi şekilde bakılır. Ne olursa olsun uzak olmak istiyorum.
Bence de kararlılığınızı gösterin. Yakın oturanların sıkıntıları ortada. Babasının evi satmanın izin vermesi de güzel bir davranış. Umarım bu semtten olsun diye tutturmazlar.Kızlar merhaba.
Biz evlenirken eşimin babası bize kirada olan evini oturmamız için verdi sağolsun.
2 senedir burda oturuyoruz.
Ancak mahalleyi sevmiyoruz, gürültü çok ve köy mantığından çıkamamış insanlar yüzünden hergün tartışma yaşıyor eşim mahalledeki çocuk ve kadınlarla.
Neyse evi satmaya karar verdik. Üzerine biraz kendimiz ekleyip bir ev alalım dedik.
Bir müşteri almak istiyor. Yarın netleşicek.
Eşime dedim ki sonuçta ailenin evi olduğu için annenler kendi oturdukları semtten alın evi derler mi dedim. Yoksa ben şu semtten istiyorum.
O da öyle derlerse oraya gideriz dedi. İyi de oturacak olan biziz dedim. Ozaman çıkmam bu evden dedim.
Kızlar annem gelini ile yanyana oturuyor mutsuz. Biz yıllarca babannemle karşılıklı oturduk annem sinir hastası.
Dedim ben yakın olmak istemem.
Annem sana napıyor kaynanalık mı etti sanki ne istiyon sen bu insanlardan diye bağırmaya başladı. Dedim benim annene lafım yok. Ama iyiyken kötü olayım istemem.
Ayrıca biz nişanlı iken annemler ev arıyordu bizim bu evin yakınlarında bir ev bakmaya geldiler diye eşim, annenlerin bukadar yakın olması çok yanlış bize demişti. Sen dedim böyle söyledin. Annem bizi rahatsız mı etçekti dedim, bilemem dedi. İyi ben de annenin rahatsız edeceğini etmeyeceğini bilemem dedim. Çay içiyodu elindeki bardağı lavaboya fırlattı. Üstünü giyindi çıktı. Nereye gitti bilmiyorum.
Ev satıldıktan sonra bana böyle bişeyle gelirlerse diye sadece fikrimi söyledim.
Kesinlikle o semti istemiyorum. Hem semti sevmediğimden hem onlara yakın olmak istemediğimden.
Size soruyorum.. Benim hatam var mı varsa nerde? Bu insanlık dışı tepkisi aşırı canımı sıktı. Gittiğinden beridir ağlıyorum. Sinirlerimi yıprattı.
Ne kadar abartmışsınız. Sanki ayni evde oturacaksınız.Eşit uzaklıktayız ikisine de. Onun ailesi 7 ay izmirde zaten. Bebeğim olacak ama çalışmak için daha çok zamanım var. Bebek bi şekilde bakılır. Ne olursa olsun uzak olmak istiyorum.
Eşinizin mahalledeki kadin ve çocuklarla kavga etmesinden belli normal biri olmadigi zatenKızlar merhaba.
Biz evlenirken eşimin babası bize kirada olan evini oturmamız için verdi sağolsun.
Ancak mahalleyi sevmiyoruz, gürültü çok ve köy mantığından çıkamamış insanlar yüzünden hergün tartışma yaşıyor eşim mahalledeki çocuk ve kadınlarla.
Neyse evi satmaya karar verdik. Üzerine biraz kendimiz ekleyip bir ev alalım dedik.
Eşime dedim ki sonuçta ailenin evi olduğu için annenler kendi oturdukları semtten alın evi derler mi dedim. Yoksa ben şu semtten istiyorum.
O da öyle derlerse oraya gideriz dedi. İyi de oturacak olan biziz dedim. Ozaman çıkmam bu evden dedim.
Kızlar annem gelini ile yanyana oturuyor mutsuz. Biz yıllarca babannemle karşılıklı oturduk annem sinir hastası.
Annem sana napıyor kaynanalık mı etti sanki ne istiyon sen bu insanlardan diye bağırmaya başladı. Dedim benim annene lafım yok. Ama iyiyken kötü olayım istemem.
Ayrıca biz nişanlı iken annemler ev arıyordu bizim bu evin yakınlarında bir ev bakmaya geldiler diye eşim, annenlerin bukadar yakın olması çok yanlış bize demişti. Sen dedim böyle söyledin. Annem bizi rahatsız mı etçekti dedim, bilemem dedi. İyi ben de annenin rahatsız edeceğini etmeyeceğini bilemem dedim. Çay içiyodu elindeki bardağı lavaboya fırlattı. Üstünü giyindi çıktı. Nereye gitti bilmiyorum.
Ev satıldıktan sonra bana böyle bişeyle gelirlerse diye sadece fikrimi söyledim.
Kesinlikle o semti istemiyorum. Hem semti sevmediğimden hem onlara yakın olmak istemediğimden.
Size soruyorum.. Benim hatam var mı varsa nerde? Bu insanlık dışı tepkisi aşırı canımı sıktı. Gittiğinden beridir ağlıyorum. Sinirlerimi yıprattı.
Sizinki biraz dereyi görmeden pacayi sıvamak olmuş keşke bı olayları izleseydiniz belki babası böyle bı teklifte bulunmayacaktiKızlar merhaba.
İyide ortada sorun yokken yaratmissiniz kimse dememiski oturduğumuz yerden evi alın diye derlerse o zaman ciddi konusurdunuz yanı yok yere canın sıkılmışKiraya çıksam ozaman daha mantıklı.
Şimdi benim evim var oğlum ve gelinimë gelin kira vermeyin burada oturun dedim
2 yıl oturdular sonra satıp üstüne para koyup istedikleri yerden ev alacaklarmis ( bunu ben mi dedim kendilerimi karar verdiler bana danistilar mi evi nereden almak istiyorlar valla bilmek isterim ) ev oğlumun ya da gelinimin üzerine mı olacak tek çocuksa neyse ama kardeşi varsa benim.üzerime olsun isterim sonuçta ikisine eşit dussun
Yok yaaa üstüne para koycam ama kv ya kp üzerine mı olacak diyorsanız da sattirmam Evimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?