Sabah sabah ciddi tartıştık.

Bence de sakinleşince bi oturup konuşun. Ne senin tarafına ne onun tarafına oturmanız doğru olmaz. Ama şunu söyleyebilirim eğer çalışacaksınız ve çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuk olunca birinden birine yakın olmanız çok iyi olur rahat rahat işinize gider gelirsiniz bakacak olan kısı de bakar bebege. O açıdan iyi yani

Eşit uzaklıktayız ikisine de. Onun ailesi 7 ay izmirde zaten. Bebeğim olacak ama çalışmak için daha çok zamanım var. Bebek bi şekilde bakılır. Ne olursa olsun uzak olmak istiyorum.

En basinda kp kira parasini size verseydi o zamam siz baska yerde kiraya gitseydiniz. Madem destek oluyorlar ve semtin insanlarini o zaman da biliyordunuz sonucta.

Her iki tarafa da esit mesafede olunmali.
Simdiden doldurup ve esegin aklina da karpuz sokmayin.

Canım kira parasını vermek zorunda değil.
Ev boştaydı neden kira veresiniz oturun dedi. O konuda çok minnettarım. Ailesini severim. Annem babam gibiler. Ancak ev benim diye bizim istediğimiz yerde oturun demeleri yanlış olur. Ben bunu istemem. Semtin insanlarını nerden bilelim. Ben kışın evlendim. Yazın ortaya 40 tane çocuk çıktı. Gürültüden film izlemek, muhabbet etmek, misafir ağırlamak imkansız. Onlar da bilmiyordu bu denli rahatsız edici bi sokak olduğunu.

Eşit uzaklıktayız ikisine de. Onun ailesi 7 ay izmirde zaten. Bebeğim olacak ama çalışmak için daha çok zamanım var. Bebek bi şekilde bakılır. Ne olursa olsun uzak olmak istiyorum.
Aynı sorun bizde de oldu. Baştan eşimin annesi bakarım ben dedi eşim bana söyledi bende olabilir evet demiştim doğmadan sonra işler değişti ve kendi annem baksa daha rahat ederim diye düşündüm ve bunu eşime de söyledim. Baya ciddi tartıştık. En son ne annemmlerin ne annesinin tarafına taşındık kaldık evimizde. Eşinizle orta noktada bulusabilirsiniz başka bi yerden bakmayı teklif edin

Bence de kararlılığınızı gösterin. Yakın oturanların sıkıntıları ortada. Babasının evi satmanın izin vermesi de güzel bir davranış. Umarım bu semtten olsun diye tutturmazlar.

Konu sahibi simdi ev kp e ait oldugu icin elbette tekrar kendi istedigi semtten almak istemesi dogal hakki.

Sizde yakin oturmak istemiyorsaniz ya kendinize ait bir ev alin ya da kiraya cikin. Boylece kimsenin soz hakki kalmaz.

Kim yardımcı olacak bebeğe bakarken
Tek basınıza mı bakcaksınız ?
İnsanlara en çok ihtiyaç duyacagınız döneme girerken neden insanlardan kaçıyorsunuz ?

Ne kadar abartmışsınız. Sanki ayni evde oturacaksınız.
Aynı semtte olmasının ne gibi bir zararı var üstelik 7 ay yoklar...
su ana kadar bir kötülüklerini görmemişsiniz.
Üstüne evinizi de size onlar vermiş...
Bebeginiz henüz doğmadığı için anlamıyorsunuz çok, ama yakında birilerinin olması sizin için iyi olacak. öyle bir şekilde bakılmıyor yani...

Eşinizin mahalledeki kadin ve çocuklarla kavga etmesinden belli normal biri olmadigi zaten

Valla yakin oturma taraftarı degilim ama kendin ailemde dahil kimseden de ev almazdim. Bi taraf ev alacak olsa ona yakin oturmali diye dusunyorum. Benim fikrim bu. Ayrica esinizin annenize olan tepkiside cok yanlis.

Sizinki biraz dereyi görmeden pacayi sıvamak olmuş keşke bı olayları izleseydiniz belki babası böyle bı teklifte bulunmayacakti

Bence siz bile bile lades demissiniz.
Kimse size ordan ev alin dememisken bir nevi esegin aklina karpuz kabugu sokmussunuz.
Belki esinizin hic böyle bir dusuncesi bile yoktu.

Şimdi benim evim var oğlum ve gelinimë gelin kira vermeyin burada oturun dedim

2 yıl oturdular sonra satıp üstüne para koyup istedikleri yerden ev alacaklarmis ( bunu ben mi dedim kendilerimi karar verdiler bana danistilar mi evi nereden almak istiyorlar valla bilmek isterim ) ev oğlumun ya da gelinimin üzerine mı olacak tek çocuksa neyse ama kardeşi varsa benim.üzerime olsun isterim sonuçta ikisine eşit dussun

Yok yaaa üstüne para koycam ama kv ya kp üzerine mı olacak diyorsanız da sattirmam Evimi.

+1

adamın evini satıp istediginiz yerden alma fikri hakkında kp ne diyor
önemli olan bu
bide şu ev yakın olsa şöyle olur böyle olur işini geçin
benim kv le aramda bir bina var bayramdan bayrama görürüm
aradıklarında işim var agrım var dışardayım vs diyerek alıştırırsınızz
aranıza mesafe koymak önemli yakınlık degil

Bence aile muhabbetini hiç açmayın bile.
Semt olayına girin o şekilde ikna edin esinizi .
Cougumuz şöyle rahat buyur böyle olur vs.şeklinde konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…