- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kiraya çıksam ozaman daha mantıklı.Sanırım ev babasının adına olduğu için, onlar ne derse o olur mantığında hareket ediyor.
Sakince konuşup, orta yolu bulun ya da vazgeçin.
Öyle yapıcam zaten ama bu sıkıntıları şu halimde çekmek istemiyorum. Uğraşmak da istemiyorum kimseyle. Normalde okadar sakinim mi geriliyorum ev konusu açılınca.Bu adamların bencilliği beni benden alıyor. Senin annene aynını derken iyiydi, şimdi onun annesine sıra gelince noldu?
Haklısınız bence konu sahibi. Annenle bi alıp veremediğim yok ama yakın olup kötü olmaktansa uzak ve iyi olmayı tercih ederim diyin arkasında durun laflarınızın.
Karar ona kalıcaksa canım ozaman çıkmam burdan. Merkezi biyer ancak insanlarını sevmiyorum. Çok eski bina ve içini çok güzel yaptırdık kendi istediğimiz gibi. Zaten ailesi ilerde çok zor satar etrafımızda sıfır bina çok. Satılması onların da işine gelir. Belki de nerden alacağımıza karışmazlar bile. Bi ihtimal üzerine tartıştık. Ama karışsalar demekki eşim onların dediği olsun diyecek. O yüzden hevesim kırıldı. Bebek olcak diye 3 odalı olsun istiyordum.ev kayınpederinizin üzerineyse ve yine onun adına alınacaksa evet karar hakkı onun, aksi halde sizin.
ama ne olursa olsun eşinizin verdiği tepki çok çirkin ve aşırı.
Bunu ben de isterim ama eşim ev almaya cesaret edemiyor malesef.Daha ev satilmamis ben ailenin yakınında ev istemem meselesi nedir? Sabah sabah adamın burnundan getirmissiniz içtiği çayı. Kusura bakma da o zaman milletin evini satmayı n siz kazanın ev parası ancak o zaman söz hakkı sizin olur
Şuan evim onlara gitmek için 2 araç değiştirmem gerek. Bu halde beni devamlı çağırıyor. Geçen hafta halılarımı yıkamaya vericektim. Gelemem dedim diye. Laf soktu. Çağırdım gelmedin dedi. Yakın olsam siz düşünün. Sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.Ya bak inanin evin yakinligindan uzakligindan alakasi yok tamamen kv. Ben esimle evlendigimde esimin evi vardi ve kv ile.mesafe 10dk en fazla oda yurume mesafesi. Ama ben hic sorun etmedim esim hep derdi keske uzaktan ev alsaymisiz diye ben hic sorun yapmadim mesafe kisa olmasina ragmen 2 haftada 1 gorusuruz yada haftada 1. Ya o aslinda kvnin ogluna asilamis oldugu bir durum diye dusunuyorum
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Ve eşimde bu mantıktaydı ama ne oldu anlamıyorum.Hem kız tarafına hemde erkek tarafına yakın olmaması taraftarıyım. Birsey olmaz belki ama yinede mesafe iyidir. Birbirinize tahammülünüzü arttırır.
Of ciddimisin yaaaaa cok zormus e cok yakin olsaniz demekki yemege caya ne varsa cagiracak yada gelecek. Sen kendinden taviz vermez istemiyorsan istemiyorum de burda kalalim o zaman kapat konuyu senin rizan olmadan evi satip kv yakinlarindan bi ev almaz heralde yapmaz bu kadariniŞuan evim onlara gitmek için 2 araç değiştirmem gerek. Bu halde beni devamlı çağırıyor. Geçen hafta halılarımı yıkamaya vericektim. Gelemem dedim diye. Laf soktu. Çağırdım gelmedin dedi. Yakın olsam siz düşünün. Sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.
Ama ben de üstüne ekliyorum ki istediğim gibi alayım diye. Eklemesem o meblaya bir ev almak çok zor zaten.Ev onlarındır zamanında o yüzden eşin ailesine karşı ezilmek İstemiyor sanırım uzağa taşınırsanız yani evimizi verdik hem sattılar hem de uzağa taşındılar derler diye.
Yok canım o satayım derdine girmez. Biz burayı sevmediğimiz için onlar satmamızı destekledi. Ve dediğim gibi de olur bundan eminim.Of ciddimisin yaaaaa cok zormus e cok yakin olsaniz demekki yemege caya ne varsa cagiracak yada gelecek. Sen kendinden taviz vermez istemiyorsan istemiyorum de burda kalalim o zaman kapat konuyu senin rizan olmadan evi satip kv yakinlarindan bi ev almaz heralde yapmaz bu kadarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?