• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Kilimi falan anlarım da başka koltuk alacak parası yoksa ve dediğiniz gibi kayınvalidenizin durumu kötü değilse neden vermek istiyor ki. Şöyle olabilir beğenmiyor belki de yenisini almak istiyor onları da atacak değil annesine vermek istiyor yoksa hiç mantıklı değil ki yerde oturacak hali yok yani koltukları verip. Sonuçta kilimi beğenmiyorsa vermek isteyebilir izne bir şeymiş zaten. Yenisini alacak madem versin o zaman. Hem ihityaçları yoksa koltuk alamayacağınızı bile bile niye kabul etsinler ki senin eşyalarını.

Ay sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti evde. Çok sinirliyim. Aslında her soruna konu açan biri değilim. Her sorunda ona buna dert yanan biri değilim ama 4 yıllık bir birikmişlik var içimde. Evlenirken eşimin ailesi maddi manevi hiçbir şekilde destek olmadılar bize. Evlenirken çeyiz olarak yastık yorgan vs ne getirdiysem onlar var evimde. Eşimin ailesinden yastık yorganı geçin eşime bir çorap bile almamışlar ki ben aldım herşeyi eşime. Eşimin ailesi de maddiyat olarak fe na değillerdir. Bizden fazla para bile girer evlerine. Ben aslında bunlara pek takılan biri değilimdir. Allah daha çok versin ilgilenmem. Beni asıl kızdıran mesele eşimin sürekli evimdeki şeyleri annesine vermek istemesi. Çok sinirleniyorum. Örneğin mutfağımda bir kilimim var ve mutfağa serecek başka birşeyimde yok. Eşim o kilimi annesine vermek istemişti. Neymiş o kilim çok inceymiş mutfağa yakışmıyormuş annesinin mutfağında bişey yokmuş (ki serecek 3 tane halıları varken bunu söylüyor) bana yenisini alıcakmış. Yenisini almaya cebinde 5 kuruş parası olsa içim gam yemicek ya oda ayrı bir mesele. Tv ünitemi çok yer kaplıyormuş diye kullandığım halde annesine verdi birde annelerinin koltukları çok eskimiş diye bizim koltuklarımızı vermek istedi. Ha sorarsanız ki çokmu iyi maddi durumunuz hayır. kıt kanaat geçiniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. Yenisini nasıl alıcaksın hadi ver hemen gider yeni koltuk sipariş ederim sende mecbur ödersin diyorum öyle vazgeçiyor. Ekstradan birşey ödeyecek gücü yok. Annene yeni eşyalar istiyorsan onu babanla konuşacaksın benimkileri vermeyeceksin diyorum ayda 1-2 bu meselelrle tartışma çıkıyor. Aslında eşim birşey demiyor sadece ben kızıyorum ama kızmamak eldemi böyle bir durumda.
Yastık meselesine gelince de Annesi ameliyat olmuştu bugün onları almaya gidecek. Yastık istedi evden çıkarken verdim. 2. el bir arabamız var ucuz birşey onunla gidecek almaya annesi arkada rahat etsin diye istedi tamam amenna bişiy demedim dememde ama hemen bu yastık çok güzel hem yumuşak hem büyük hem rahat falan başladı muhabbete. Muhabbetin devamını getirmesine müsade etmedim annenlerde çok yastık var bunu da sakın vermeye kalkma dedm. Zaten evde epi topu 6 tane yastığım var. akrabaların geldiğinde gelin bizde kalın demeyi biliyorsun ama neyle yatırıcam ben onları hiç düşünmüyorsun dedim. Ve bana kızdı çok cimrisin çok pintisin sen zaten annemlere birşey vermiyorsun diye bağırdı. 1 yastıktan ne olur mesele o değil mesele evdeki herşeyi annesine vermeye kalkışması. Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anannın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım. Öylece bağrış çağrış çekti gitti sabah sabah. Çok sinirlendim.
Kusura bakmayın ama esiniz in akıl problemi var sanki bu ne yaa evinizdeki eşyaları vermek zorunda değilsiniz istediği kadar kavga etsin umursamayin

Eşiniz sizi anlamıyo bence
Ve inat yapıyo gibime geldi
Belkide yapmayacak ama inat için yapıyo

maaşımıda ananın üstüne yapayım bari de dalga geç.Allah çıkarır bu kendini kurnaz zanneden zavallılardan.

Eşim işe girmemi istemiyodu ben resti çektim topladım bavulları ben gidiyorum ev bulucam sonra da iş o zamana kadarda annemlerde kalırız gelirsen gel gelmezsen boşarsın ananlarla da koyniş koyniş yaşarsın dedim öylece iş aramaya başladım işte yoksa eşim zaten gidicekti burdan da yazı bekliyomuş beyfendi. şimdi ben iş arıyorum ve kısmetse bulur bulmaz gidiyoruz. zaten kızıma annem bakıcan ananesinin yakınına taşınıcaz.
Valla cok sevindim anneanne yakinina tasinmaniza, insallah bir an once tasinirsiniz. O zaman kadar tinmayaya calisin ama tabi evin esyalarina dikkat, yavas yavas azalmasin :)

sinir sinir sinir sinir! eşinize acayip sinir oldum!
o ne öyle ya.. siz ısrarla tartışmalara vermemeye devam edin bence usanıp bıkmamış belliki eşiniz ama siz bıkmadan devam edip tavrınızı koruyun derim.
benim eşimin aileside bi çöp vermez, bi kürdan dahi vermez evimize. bende zırnık bişey götürmüyorum o sebepten. ama Allahtan eşim götürelim edelim demiyor!
ne zor günler geçirdim hamilelikte, kalkıpda bir lokma yemek koyayım gel götür demedi kv. bende onlara zırnık götürmem.

Siz tavrınızı korumaya devam edin. Ay çok sinir bozucu ya..

bide biz kadınlar karışığız -çözülemiyoruz he canım hee:KK48:

neyseki büyütülecek bi sorun değil naparsın en kötü huyu bu olsun:KK48:

benimkide eşyalar yıllansa kırılsa bi yere vermek istemez :KK67:ama ben çaktırmadan veriyorum gerekenleri:cool:

Benim ki de tam tersi annesigilde ne bulsa alıp eve getiriyor :KK53:
Tencere, elektrikli ızgara (bizde olmasına rağmen), masa Saati, bıçak vs ne bulsa alıp getiriyor hayır ihtiyacım yok kalabalık ediyor evde getirme eve diyorum ama yok değiştiremedim huyunu
Not: en son salona iki koltuk istedim annesigilin koltukları aldı getirdi :KK48:
Yüzlettik yeniden onları kullanıyoru

Boylesini de ilk kez duyuyorum. Sen esini annesine ver meseleyi kokunden hallet kuzum.

Ay sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti evde. Çok sinirliyim. Aslında her soruna konu açan biri değilim. Her sorunda ona buna dert yanan biri değilim ama 4 yıllık bir birikmişlik var içimde. Evlenirken eşimin ailesi maddi manevi hiçbir şekilde destek olmadılar bize. Evlenirken çeyiz olarak yastık yorgan vs ne getirdiysem onlar var evimde. Eşimin ailesinden yastık yorganı geçin eşime bir çorap bile almamışlar ki ben aldım herşeyi eşime. Eşimin ailesi de maddiyat olarak fe na değillerdir. Bizden fazla para bile girer evlerine. Ben aslında bunlara pek takılan biri değilimdir. Allah daha çok versin ilgilenmem. Beni asıl kızdıran mesele eşimin sürekli evimdeki şeyleri annesine vermek istemesi. Çok sinirleniyorum. Örneğin mutfağımda bir kilimim var ve mutfağa serecek başka birşeyimde yok. Eşim o kilimi annesine vermek istemişti. Neymiş o kilim çok inceymiş mutfağa yakışmıyormuş annesinin mutfağında bişey yokmuş (ki serecek 3 tane halıları varken bunu söylüyor) bana yenisini alıcakmış. Yenisini almaya cebinde 5 kuruş parası olsa içim gam yemicek ya oda ayrı bir mesele. Tv ünitemi çok yer kaplıyormuş diye kullandığım halde annesine verdi birde annelerinin koltukları çok eskimiş diye bizim koltuklarımızı vermek istedi. Ha sorarsanız ki çokmu iyi maddi durumunuz hayır. kıt kanaat geçiniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. Yenisini nasıl alıcaksın hadi ver hemen gider yeni koltuk sipariş ederim sende mecbur ödersin diyorum öyle vazgeçiyor. Ekstradan birşey ödeyecek gücü yok. Annene yeni eşyalar istiyorsan onu babanla konuşacaksın benimkileri vermeyeceksin diyorum ayda 1-2 bu meselelrle tartışma çıkıyor. Aslında eşim birşey demiyor sadece ben kızıyorum ama kızmamak eldemi böyle bir durumda.
Yastık meselesine gelince de Annesi ameliyat olmuştu bugün onları almaya gidecek. Yastık istedi evden çıkarken verdim. 2. el bir arabamız var ucuz birşey onunla gidecek almaya annesi arkada rahat etsin diye istedi tamam amenna bişiy demedim dememde ama hemen bu yastık çok güzel hem yumuşak hem büyük hem rahat falan başladı muhabbete. Muhabbetin devamını getirmesine müsade etmedim annenlerde çok yastık var bunu da sakın vermeye kalkma dedm. Zaten evde epi topu 6 tane yastığım var. akrabaların geldiğinde gelin bizde kalın demeyi biliyorsun ama neyle yatırıcam ben onları hiç düşünmüyorsun dedim. Ve bana kızdı çok cimrisin çok pintisin sen zaten annemlere birşey vermiyorsun diye bağırdı. 1 yastıktan ne olur mesele o değil mesele evdeki herşeyi annesine vermeye kalkışması. Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anannın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım. Öylece bağrış çağrış çekti gitti sabah sabah. Çok sinirlendim.
ya tövbe tövbe koltuk halı gibi büyük eşyalar anneye verilirmi ya daha yeni duyyorum. canım bu adam düzelmezse ayrılmayı düşünmüyomusun

Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anannın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım

sevdiğim kısım bu oldu bende öyle düşünüyorum böyle iseler evlenmeyecekler

Sözüm genel anlamda yani konu sahibine değil, uyuz oluyorum evdeki kadının işine karışan erkeğe :KK14:
Allah kolaylik versin size konu sahibi, eşiniz dediğiniz gibi anacigina düşündü evlenmeseymisti.
Şimdi kendisi annesine duygusal davranıyor ama yarın birgün annesi ile ters düşse, sen bana kullanılmış eşyanı verdinde şimdi işime mi karisiyorsun derse ne olacak? Kendi kirilacak yada en kötüsü bu sefer annesinin esyasini sıfır a çekmek isteyecek. Isiniz zor. Umarim daha çok kazanır sizinde annesininde gönlünü yapar. Ne yazikki bazı anneler yokluktan dert yanar, evlatlarida vicdan yüküne girer. Ama kendi ailesinden bi tepik yemeden aklı başına gelmez gibime geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X