Saat Kordonu

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Çok sevdiğim saatimin kordolu koptuğunda uzulmuştum, orjinalini bulamayınca da baya canım sıkılmıştı... neyseki atmamışım evdeki artık iplerle kordonu yapıverdim orjinali aratmadı doğrusu :KK70:

spa0123bs4.jpg

spa0127vb5.jpg

aaaa aaaaaaaa..............
delikafadulden :1shok: :1shok:
selma .. mütiş bişi olmuş bu.. süper .. çok akıllıca....son noktayı koydun şekerim.. daha ne diyeyim....:1shok:

süper bir fikir, tebrik ederim arkadaşım ,ellerinize sağlık .paylaşım için tşklerrr

yok anam yok.. sen durdurulamazsın.....:jeyyar:

:roflol: :roflol: durdurulmam gerek kıs elimdeki işler hep yarım kalıyor baksana hep araya işler sokuyorum... daha salon takımını bitirecem sonra yiğenime pike takımı yapacam... ay ay bide arada yapılacak çok iş var, neyse hepsini saymayayım supriz olsun :nazar:

Ellerine sağlık canım ne kadar şık duruyor maşallah sana..
Yanlız ben huylanırım takamam herhalde o kordonu :pPpp Kaşındırmaz mı kine

teşekkur ederim kızlarr...
libyana ben kullanıyorum ama ne huylandırıyor nede kaşındırıyor canım, kullanacağın ipe bağlı yani :)

Çok güzel olmuş canım gerçekten ama o ip gıdıklatır insanı ya..

Çok sevdiğim saatimin kordolu koptuğunda uzulmuştum, orjinalini bulamayınca da baya canım sıkılmıştı... neyseki atmamışım evdeki artık iplerle kordonu yapıverdim orjinali aratmadı doğrusu :KK70:

spa0123bs4.jpg

spa0127vb5.jpg

arkadaşım saatinin kopan kordonuna üzilim mi? sevinim mi?bilemedim ama sonuç mükemmel ötesi süper yaaaa :teytey:

bak buda süper fikir balım
bunuda yaparım tığ işinden anlarım ayrıca renk anlayışın süper krem ve kahve müthiş olmuş her renk örsen her kıyafete uyar CADIARZU
on nomero gacısın ha:sm_cool:

bak buda süper fikir balım
bunuda yaparım tığ işinden anlarım ayrıca renk anlayışın süper krem ve kahve müthiş olmuş her renk örsen her kıyafete uyar CADIARZU
on nomero gacısın ha:sm_cool:

şımardım haa sırnaşık şey

sersoyum bu modelini ilk gördüğümde vurulmuştum
canım valla bak dedim ki içimden ne becerikli hatunlar var pes doğrusu kırk yıl düşünsem büle bişi aklıma gelmezdi
diyorum ya süperrrsssssssinnnnnnnn

sersoyum bu modelini ilk gördüğümde vurulmuştum
canım valla bak dedim ki içimden ne becerikli hatunlar var pes doğrusu kırk yıl düşünsem büle bişi aklıma gelmezdi
diyorum ya süperrrsssssssinnnnnnnn

canım benim ya Şeniz
sende supersinn hayatım kendine haksızlık etme KK da senin gibi kurdela nakışı yapanı görmedim daha kaydirigubbakcemile5

:1shok: aaaaaa oha oldum beeennnn sırnaşık şey derya baykalı geçtin kıssss :dance:
güzel olmuş hepsidee :)) tebrikler yaratıcı kadın sevdim seni başarılarının devamını dilerim :lepi:

buzdolabı süsüde örermisin fotosununda buraya koyarmısın lütfeeenn :eek:

:1shok: aaaaaa oha oldum beeennnn sırnaşık şey derya baykalı geçtin kıssss :dance:
güzel olmuş hepsidee :)) tebrikler yaratıcı kadın sevdim seni başarılarının devamını dilerim :lepi:

buzdolabı süsüde örermisin fotosununda buraya koyarmısın lütfeeenn :eek:

kaydirigubbakcemile3 derya baykal kim :uhm: şaka şaka fazla uçmayayım sırnaşık şey
guzel sözlerin içisırnaşık şeyn teşekkur ederim.
buzdolabı suslerini eklerim tabiki az önce baktımda fakat bulamadım bir arkadaşımız tropik açmıştı bende oraya eklemiştim.. yeniden eklerim birazdan

X