- 6 Şubat 2008
- 617
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
ben bir ara sarımsak dövüp saçıma sürüyordum.acayip saç çıkarttı.fakat o kadar çok saç çıkıyorki.küçük saçlar ordan burdan çıkıp çirkin görüntüye sebep oluyor.sonra bıraktım o küçük saçlar uzadı.yeniden sarımsak kürüne başlıyayım diyorum.gece sürüp gündüz yıkarım.ev pis kokuyor kızlar fakat saçınızı yıkadığınız zaman koku kalmıyor.
canım sarımsak zaten kellik gibi oluşumlardada kullanılıyor.ben bunu bir arkadaşın kocası kullanmıştı o bayağı faydasını görmüştü hatta ben kendi gözümle şahitim.ama o erkek hep saçlarını kazıtıp sarımsak uyguladı.ben kazıtmadan uyguladım bayağı faydasını gördüm.bendede kansızlık var kan ilaçları kullanmaya başladım.doktora sordum birde kara üzüm çekirdeği varya toz halinde onu alıp kullanacağım.gelişmeleri yazarım size burdan.dediğim gibi hem içten hem dıştan beslemek önemli olan.şu bir yıl içinde saçım öyle çok döküldü ki.. başlarda önemsemedim. saçım zaten çok gürdü. ama en sonunda saçlarım yarı yarıya azaldı. sonra öğrendim ki beslenmeme dikkat etmediğim için demir eksikliği olmuş, o yüzden şaçlarım bu kadar incelip dökülmüş.. demir içeren besinleri bol bol tüketmeye dikkat edin saçlarınızı kaybetmek istemiyosanız eğer :çok üzgünüm: kadınlarda saç dökülmesinin en büyük nedeni buymuş zaten..
canım sarımsak zaten kellik gibi oluşumlardada kullanılıyor.ben bunu bir arkadaşın kocası kullanmıştı o bayağı faydasını görmüştü hatta ben kendi gözümle şahitim.ama o erkek hep saçlarını kazıtıp sarımsak uyguladı.ben kazıtmadan uyguladım bayağı faydasını gördüm.bendede kansızlık var kan ilaçları kullanmaya başladım.doktora sordum birde kara üzüm çekirdeği varya toz halinde onu alıp kullanacağım.gelişmeleri yazarım size burdan.dediğim gibi hem içten hem dıştan beslemek önemli olan.
canım haftada iki kere yarım saat saçımda bekletiyordum.şimdi yine kullanmaya başlıyacağım bu sefer bir saat bekleteceğim.sac icin sarimsagi ben de cok duydum fakat kullanmaya cesaret edemedim hicc..
gercekten sacinizda gurlesme oldu mu ?
ne kadar sureyle ve tam olarak nasil kullandiniz ? miktari ,sacta bekletme suresi vs.
canım birazda zeytin yağı katsaydın.her zaman düzenli kullan.haftada iki kere yap ama bu günler şaşmasın.çünkü saç alışıyor ve istiyor.kizlar sarimsagi yaptim birsar beklettim sacimda bakalim faydazini gorcekmiyim insallah faydazi olur ammma felaket kokuyor evin ici saclarimin diblerine resmen kavurdu acidi ama bende gece yatip bekletcekdim beni boyle kokuyla yataga herifim almaz ve ustelik yatak ta kokar cok pis kokuyor bu evin kokusu nasil gider bilmem umarim deger
neyse sonuçlarıda yazarsın.kizlar sarimsagi yaptim birsar beklettim sacimda bakalim faydazini gorcekmiyim insallah faydazi olur ammma felaket kokuyor evin ici saclarimin diblerine resmen kavurdu acidi ama bende gece yatip bekletcekdim beni boyle kokuyla yataga herifim almaz ve ustelik yatak ta kokar cok pis kokuyor bu evin kokusu nasil gider bilmem umarim deger
camları aç canım evin kokusu gider.kizlar sarimsagi yaptim birsar beklettim sacimda bakalim faydazini gorcekmiyim insallah faydazi olur ammma felaket kokuyor evin ici saclarimin diblerine resmen kavurdu acidi ama bende gece yatip bekletcekdim beni boyle kokuyla yataga herifim almaz ve ustelik yatak ta kokar cok pis kokuyor bu evin kokusu nasil gider bilmem umarim deger
evet sinir edici bir iş ama ben o saçlarla işe gidiyordum.kimsede sarımsak kokuyorsun demedi.sanırım bizim burnumuz alışıyor ya herkese öyle geliyor sanıyoruz.koku evdende kolay kolay çıkmaz.ama oda parfümü al ve camların hepsini aç belirli bir süre sonra koku çıkar.gitmiyor evdende sacdanda gitmiyor suanda pencereler hepsi acik fayda nafile birdakisinde bahcede yapmaklazim bu uygulamayi
evet sinir edici bir iş ama ben o saçlarla işe gidiyordum.kimsede sarımsak kokuyorsun demedi.sanırım bizim burnumuz alışıyor ya herkese öyle geliyor sanıyoruz.koku evdende kolay kolay çıkmaz.ama oda parfümü al ve camların hepsini aç belirli bir süre sonra koku çıkar.
evet canım doğru yapmışsın.sarimlaklari robottan gecirdim biraz da zeytin yagi kattim 1 saat beklettim dogrumu yapmisim canim