- 10 Ocak 2008
- 470
- 2
- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
kızlar buraya yılan yağını kullanmış bazı kullanıcıların resimlerini eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben internetten almayı düşünüyorum.istersen googledan yılan yağı yaz bak.orda bir kaç örnek var.resmen keller ve saçları öyle çıkmışki bunun yılan yağıyla olduğuna inanmak zor doğrusu.ama denemekte fayda var diyorum.canım resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ama bu yılan yağını ben de çok duydum.çok methediyolar.bi denemek lazım aslında ama işte onun da orjinalini bulmak gerekiyomuş.piyasada sahteleri çok varmış ve sahteleri işe yaramıyomuş.orjinalini bulursan bi yerden bize de söyle olur mu canım
canım ya çok mu kavurdu.korkuyom yapmaya.ne kadar beklettin saçında peki?bide yıkarken saçında dökülme oldu mu?
canım ben kafaya taktım yılan yağını alıp deneyeceğim.hemde bayağı bir zaman kullanacağım.sizede burdan sonuçları yazarım.kızlar ben yılan yağını denedim.. ilk başlarda sadece yılan yağı kullandım diplere masajla uygulayıp 2 3 saat sonra yıkadım dökülmeyi azalttı. sonradan hint-tatlı badem-susam-zeytin yağı karışımı denedim.. ama net bi sonuç elde edemedim ne yalan söyliim. bi de uygulamayı kestiğinizde eski hızda dökülmeye devam ediyor.
bi keresinde bu karışımın içine sarımsak yağı katma gibi bi hata yaptım. ev resmen karantinaya alınıcaktı her yere sindi tatlicadiarzu saçımdan da çıkması için kaç kez yıkadım sirkeli sularla duruladım ama yine hafifi bi koku kaldı bi daha asla kullanmadım sarımsak yağını. son çare olarak şu sarımsak dövüp saça sürme işlemini denesem mi diyorum bence işe yarar büyük ihtimalle ama kokusunu çıkarana kadar saç yine yıpranıcak el mahkum..
bence en iyi çözüm sarımsağı sürmenin yanında yemek ve de saç besleyici badem, yumurta, et gibi şeyler tüketmek ama yine de her durumda saçın yapısı zayıfsa zayıf kalıyo çok büyük değişiklikler olmuyor bu yöntemlerle dökülme vs engellenip birazcık gürleşme sağlanabilir elbet ama çok büyük bi fark olmaz bence
arkadaşlar yılan yağını bana aktar da tavsiye etti ama hint yağı ve badem yağıyla karıştır dedi, 6 ytl idi yılan yağı, ama şişesi minicik (almadım), onun yerine organik bir şampuan aldım, içine de çam terebentin döktüm bir kapak, umarım işe yarar.
canım sarımsağı ezip sonra saçlarına mı sürdün?yoksa suyunu mu çıkardın böle yapanlarda varmış da.bir de 1 saat bekletip yıkamışsın ya çok yandı mı kafan ve yıkarken saç dökülmesi oldu mu?