Saç Bakım Ürünleri Sa iten beslemek

canım resim nasıl ekleniyo bilmiyorum ama bu yılan yağını ben de çok duydum.çok methediyolar.bi denemek lazım aslında ama işte onun da orjinalini bulmak gerekiyomuş.piyasada sahteleri çok varmış ve sahteleri işe yaramıyomuş.orjinalini bulursan bi yerden bize de söyle olur mu canım
canım ben internetten almayı düşünüyorum.istersen googledan yılan yağı yaz bak.orda bir kaç örnek var.resmen keller ve saçları öyle çıkmışki bunun yılan yağıyla olduğuna inanmak zor doğrusu.ama denemekte fayda var diyorum.

canım ya çok mu kavurdu.korkuyom yapmaya.ne kadar beklettin saçında peki?bide yıkarken saçında dökülme oldu mu?

valla hayatim bir saat beklettim baya kavurdu ve felaket kokuyor yastiklarim bile koktu olsun yeterki faydazini gorelim calisiyorsan eger hafta sonu tavsiye ederim koly gelsin

kızlar ben yılan yağını denedim.. ilk başlarda sadece yılan yağı kullandım diplere masajla uygulayıp 2 3 saat sonra yıkadım dökülmeyi azalttı. sonradan hint-tatlı badem-susam-zeytin yağı karışımı denedim.. ama net bi sonuç elde edemedim ne yalan söyliim. bi de uygulamayı kestiğinizde eski hızda dökülmeye devam ediyor.
bi keresinde bu karışımın içine sarımsak yağı katma gibi bi hata yaptım. ev resmen karantinaya alınıcaktı her yere sindi tatlicadiarzu saçımdan da çıkması için kaç kez yıkadım sirkeli sularla duruladım ama yine hafifi bi koku kaldı bi daha asla kullanmadım sarımsak yağını. son çare olarak şu sarımsak dövüp saça sürme işlemini denesem mi diyorum bence işe yarar büyük ihtimalle ama kokusunu çıkarana kadar saç yine yıpranıcak el mahkum..

bence en iyi çözüm sarımsağı sürmenin yanında yemek ve de saç besleyici badem, yumurta, et gibi şeyler tüketmek ama yine de her durumda saçın yapısı zayıfsa zayıf kalıyo çok büyük değişiklikler olmuyor bu yöntemlerle dökülme vs engellenip birazcık gürleşme sağlanabilir elbet ama çok büyük bi fark olmaz bence:KK43:

Son düzenleme:
kızlar ben yılan yağını denedim.. ilk başlarda sadece yılan yağı kullandım diplere masajla uygulayıp 2 3 saat sonra yıkadım dökülmeyi azalttı. sonradan hint-tatlı badem-susam-zeytin yağı karışımı denedim.. ama net bi sonuç elde edemedim ne yalan söyliim. bi de uygulamayı kestiğinizde eski hızda dökülmeye devam ediyor.
bi keresinde bu karışımın içine sarımsak yağı katma gibi bi hata yaptım. ev resmen karantinaya alınıcaktı her yere sindi tatlicadiarzu saçımdan da çıkması için kaç kez yıkadım sirkeli sularla duruladım ama yine hafifi bi koku kaldı bi daha asla kullanmadım sarımsak yağını. son çare olarak şu sarımsak dövüp saça sürme işlemini denesem mi diyorum bence işe yarar büyük ihtimalle ama kokusunu çıkarana kadar saç yine yıpranıcak el mahkum..

bence en iyi çözüm sarımsağı sürmenin yanında yemek ve de saç besleyici badem, yumurta, et gibi şeyler tüketmek ama yine de her durumda saçın yapısı zayıfsa zayıf kalıyo çok büyük değişiklikler olmuyor bu yöntemlerle dökülme vs engellenip birazcık gürleşme sağlanabilir elbet ama çok büyük bi fark olmaz bence:KK43:
canım ben kafaya taktım yılan yağını alıp deneyeceğim.hemde bayağı bir zaman kullanacağım.sizede burdan sonuçları yazarım.

Sarımsak yağı kullandım, yıkadıktan sonra bile sarımsak kokusu kalıyordu saçımda...Direkt sarımsak sürsem ne olur acaba... Fakat sonuç için katlanmaya değer sanırım...

arkadaşlar yılan yağını bana aktar da tavsiye etti ama hint yağı ve badem yağıyla karıştır dedi, 6 ytl idi yılan yağı, ama şişesi minicik (almadım), onun yerine organik bir şampuan aldım, içine de çam terebentin döktüm bir kapak, umarım işe yarar.

arkadaşlar yılan yağını bana aktar da tavsiye etti ama hint yağı ve badem yağıyla karıştır dedi, 6 ytl idi yılan yağı, ama şişesi minicik (almadım), onun yerine organik bir şampuan aldım, içine de çam terebentin döktüm bir kapak, umarım işe yarar.

canım aldığın organik şampuanın ismi nedir?

şampuanın ismi fiyto, ısırgan otu özlü, aktardan aldım canım yanında bir de tonik vardı hediyesi, onu da banyoya gimeden 20 dakika önce saç diplerine uyguluyorsun, sonra da şampuanla yıkıyorsun, çok memnun kalanlar olmuş şampuandan.

ben dün sarımsak sürdüm saçlarıma üstüne de bone geçirdim 1 saat bekledikten sonra tek şampuanla başımı eğip yıkadım gece hafif bi koku kaldı bugün nerdeyse hiç kalmadı.. yılan yağını yıllar önce abim kullanmıştı o da berbat kokuyordu o zaman ya acaba değiştirmişler mi artık? kullanan var mı onu nasıl kokusu?

canım sarımsağı ezip sonra saçlarına mı sürdün?yoksa suyunu mu çıkardın böle yapanlarda varmış da.bir de 1 saat bekletip yıkamışsın ya çok yandı mı kafan ve yıkarken saç dökülmesi oldu mu?

ben ezdim sarımsağı ama tam macun gibi yapmadım bide sadece saçımın seyrek olan yerlerine sürdüm yer yere yaymadım yani.. Çok az yanma oldu biraz da kaşındı ama rahatsız edecek kadar değil.. dökülme de olmadı yani her zamanki gigib zaten yıkarken dökülüyor işte..
sadece bidahaki sefere tam macun yapıp sürücem çünkü sürmeyi beceremdim koyduğum sarımsaklar döküldü hep saçımdan zor oldu..

Forumda sarımsakla ilgili diğer konulardan da faydalandım bir de bu konudaki arkadaşlarımın şimdiki fikrini alırsam çok mutlu olucam.
Deneyen arkadaşlar bir iki cümleyle şimdiki durumlarından bahsedebilir mi?Umarım kalıcı sonuçlar elde edilmiştir.

daha evvel farkeden oldu mu bilmem ama konunun adıyla içeriğinin bi bağlantısı kalmamış:))

kızlar içten beslenmek istiyorsanız bir aktar söylemişti yumurta,bezelye ve taze fasulye biotin içeriyormuş ve saç için faydalı besinlermiş bende bademin cevizin faydalı olduğunu biliyorum özellikle badem tüketin ben iki gün önce medobiotine başladım saçları kalınlaştırıp besliyormuş dökülmeye iyi geliyormuş heryerde bulunmuyor araştırın içinde 60 adet var iki aylık fiyatı 35 lira umarım işe yarar ben sarımsak yağını kullandım iyi geliyor belki ama ev çok berbat kokuyor eşim küf gibi koktuğumu söylüyor:) ve yıksasamda tam çıkmıyor ertesi gün saçlar bir garip kokuyor sarımsağı ezip sürmek daha etkili olur eminim ama oda kokacaktır şu kokusu olmasa hep yaparım valla bu arada akşam yemeklerinde birkaç diş ufak ufak kesip salataya kokuyorum birkaç dalda maydanoz koyuyorum kokusunu alırmış hemde çok faydalı sarımsak tüketmek lazım aslında her derde deva biliyorsunuz antibiyotik gibi birde hc saç bakım yağı kullanmayı düşünüyorum ama karrasızım acaba faydalımıdır!!!

Ben cildim için çinko, saçlarım için biotin tablet içiyorum... Saç için kesinlikle BİOTİN BİOTİN BİOTİN.... =) Uzamasında da çok yararı oluyor emin olabilirsiniz... Salak bir kuaför en son kötü kesti saçımı zaten o gün başladım Biotin içmeye... Ve gerçekten normalden hızlı uzadı... Şöyle söyliyim normalda ayda 1,5 cm uzuyorsa Biotin içtiğim zaman 2 cm uzadı gibi...

ben yurt disindayken çinli arkadaslarim vardi ve onlarla beraber hergun pirinç yiyordum ve çok fazla balik yiyordum birde hint yagi surup yarim saat bekletiyordum walla saçlarim o kadar hizli uzuyoduki artik kendim jilet alip onunla kirpiyodum resmen :S ve de jiletle kesmeme ragmen hiç de kirilmiyodu ustelik çok asiri saç boyayan biriyim :KK70: simdi eskisi kadar çok pirinç ve balik yiyemiyorum malesef :S ama saçlarim hala çok saglikli ve upuzun =) ve bunlardan once saçimi surekli omuzlarimda kestirirdim ondan omuzlarimi geçtiginde aninda kirilirdi ve kestirmek zorunda kalirdim.

X