Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dken ampuanlar hangileri?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Acaba bu silikon saçların yağ dengesini de bozuyor mu ki?Ben önceden şampuan kullanmazdım saçlarım yağmadan en az 4 gün kalırdı şimdi 2 günde yağlanıyor hangi şampuanı kullanalım şu silikon var hepsinde ben clear kullanıyordum ama çok çabuk yağlanıyor benim saçlarım

Ben plecanta die bitkisel bi şampuan kullanıyorum yıllardır ve çok memnunumm ama bi ara devamlı bitkisel kullanmayım bi dove deneyim dedim saçlarımı dökmeye başladı ve ondan sonrada hiç değiştirmeden plecanta kullanıyorum

bütün şampuanlar neredeyse hepsi saç döküyor açıkçası dökmeyenine ben rastlamadım

en iyisi yeşil sabun kullanmak :))) kullanmıyorum ama bi komşu kızı kullanıyordu memnundu

meraba arkadaşlar
ne kullanırsanız kullanın saç dökülmesi IRSİ.STRES, VE DENGESİZ BESLENMEDEN kaynaklanan bir şey bence bitki yağlarıda kullanmanızı tavsiye ederim ben susam yağı . badem yağı, saf zeytinyağ , cam terebentin kullanıyorum saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor şampuan olarakta dove kullanıyorum saçlarıma iyi geliyor ayrıca saçlarınızla çok oynamayın derim inşallah sizede bi faydası olur

meraba arkadaşlar
ne kullanırsanız kullanın saç dökülmesi IRSİ.STRES, VE DENGESİZ BESLENMEDEN kaynaklanan bir şey bence bitki yağlarıda kullanmanızı tavsiye ederim ben susam yağı . badem yağı, saf zeytinyağ , cam terebentin kullanıyorum saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor şampuan olarakta dove kullanıyorum saçlarıma iyi geliyor ayrıca saçlarınızla çok oynamayın derim inşallah sizede bi faydası olur :smiley-cool:

mrb
şampuan fabrikasında çalışan bir arkadaşın görüşünü söylemek isityorum.banada söylediler şahısı tanımıyorum.şampuanların hepsii içinde tahmin edemeyeceğimiz kadar kötü maddeler varmış öğrensek birdahaa sla kullanmazmışız. biz aralarından en az kötü etkisi olanı kullanmayı tercih edeceğiz...bunun için bitkisel şampuanlar sanırım.ben had e n soulder s kullanmaya başladım begendim.ama dove döküyor,,panten idare eder..elidor zaten sıvı sabun niyetine kullanmak daha iyi...elseve iyi ama silikon olayını bilmiyordum..ne yapacağımı bende şaşırdım tek katkısız temizlik maddesi hacı şakır sabun onlamı yıkasak napsak :S

bu silikon baya zarar veriyo bi arastırın isterseniz google dimethicone yazarsanız zararlarını görürsünüz ben suan bitkisel sampuan kullanıyorum defne garlı şampuan il k kullanımda asırı sert yapıyo sacları ama korrkmayın daha sonra yumusacık ve içerisin de silikon yok benim saclarıma çok iyi geldi dökülmede yok sizde deneyin

Dimethicone

Silikon yumuşatıcılar, cildi kaplarlar ve altına her türlü geçişi ve cildin soluk alışını engellerler. Yeni araştırmalar göstermiştir ki, cildin terleme engeline uzun müddet maruz kalması sonucunda, ciltte tahrişler oluşmaktadır. Bazı sentetik yumuşatıcıların tümör oluşumunu teşvik ettiği ve karaciğer ve lenf bezlerinde biriktirdiği bilinmektedir. Bu sentetikler aynı zamanda toprakta çözünemezler, bu sebepten dolayı da ekolojik değildirler zamanlı sacı agırlastırıp yaglı görünmesine ve en kötüsü dökülme sine yol amaktadır
sampuanların%90 da var ama teresaa yazılışı böylemi emin degilim ama böyle okunuyo bi de ipek şampuanında bu madde yok

Uzn zaman sonra kesfettimki sacimi döken kepek olusumunu saglayan ve kasintiya sebep olan sac kremiymis.Headadnscholders kullandim sacimdaki kepek sorunu yüzünden kepegi ve kasintiyi kesti.Bu arada sacimi boyainca icinden cikan 50 ml lik krem tüpü kulanayim dedim.Kullanmaz olsadim keske.Saclarim suanda hem dökülüyor hem kasintisi basladi hemde kepekleniyor sanirim.Headand scholders de sacimi yaglandirdi.Simdi Elseve nin hafif yagli yipranmis saclar kasmir serisini kullanmaya baslayacagim.Tabiki kremsiz.Sonuclari yazarim yine.

stresten saçlar fazla dökülmüuomu 1 2 tel fln forumdaki konulardan baktım bu arada elidorun kremleri de saç döküyo mu?

valla ben de ne denediysem döküldü saçlarım...zaten saçımın özelliğine göre alıyorum şampuanlarımı ama ona rağmen iyileştireceğine daha fena yapıyor...bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine elidor aldım kırılma ve kopma karşıtı kutusu altın rengi olandan az dökülsün diye almıştım ama onu kullanmaya başladığımdan beri avuç avuç dökülüyor...tüm şampuanlar ilk kullanımda ayyy ne güzelmiş yumuşacık yaptı hissi uyandırıyor ama uzun süre kullanımlarda çok feci hepsi...ben bebek şampuanı da kullandım o da zaten kuru olan saçlarımı iyice kuru yaptı...dove da kullandım kaşıntıdan geberiyordum...blendax,rejoice,elidor hepsi fasafiso...en iyisi bitkisel ilaçlar..arkadaşlar da söylüyor tresanı bakalım alıp deneyeceğim...ben şimdi pantene kullanıyorum kötünün iyisi olduğu için ama memnun değilim ondan da...bakalım ne olacak tresandan sonra halim...

teşekkür ederim canım tavsiyen için.
ben de dün aldım aktardan dfn garlı şampuanı.maskesini zaten kullanıyordum.
şampuandan memnun kaldım.saçlarım yumuşacık oldu ki çok işlem var saçımda.
tavsiyen için tekrar teşekkürler.a.s.

Ben anlamıyorum.
Herkes Dimethicone saç döküyor demiş ama benim etrafımdaki bayanların nedense bu dimethicone hiç saçlarını dökmüyor.
Bende dimethicone kesin saçlarda dökülme yapar diye birşey yok.

bakin arkadaslar saclar stressten dükülebilir yanlis sampuandanda olabilir ama iste yok su markadir vs vs diye birsey yok.bir sampuani 3ay denemeniz gerekiyor ondan sonra bir sonuc alabilirsiniz.günde zaten 100tane sacin dökülmesi gayet normal.100tane den fazla ise sac dökülmesi olarak belirliye bilirsiniz.tabiki size sayin demiyorum:) ama göz karari iste.

tresan dolaylı yoldan döküyo benim saçları o yzden kullanmıyorum bi çıkıyorum banyodan kazık gibi saçlar tarayana kdr bi sürü saç dökülüyo
şmdilik hacı şakir kullanıyorum saçlarım hala dökülüyo ama.tresana geçerim belki gene
başka bütçeyi fazla zorlamayan bitkisel şampuan biliomusunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…