• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dken ampuanlar hangileri?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de bıoblas kullandım ama aynen sadece uclaraa pantene nın sac kremını kullanıorumm we gercekten felaket dokuo hele kı banyodaa anlamıorum yanııııııı uffffffffff ben de dalın fılan kullancam galıba artıkkk yada sabun

gliss!
daha önce de yazdım yine yazıyorum,dünyadaki bütün internet sitelerine yazsam da içim soğumayacak herhalde.mahvetti saçlarımı ilk yıkamadan itaberen oluk oluk döktü.:olmaz:ilk önce uyanamadım şampuandan mı yoksa başka şeyden mi diye düşündüm ama baktım her yıkamada gidiyor saçlar hemen bıraktım.bitkisel bir şampuanım vardı,kalmıştı biraz ,onunla yıkanmaya devam ettim o zaman anladım şampuandan dökülmüş öyle.resmen kemoterapi sonrası dökülme gibi oldu yarısı gitti saçlarımın.uzun yıllar schauma kullanmıştım,aynı firmanın şampuanı diye güvenip gliss aldım saçlarımdan oldum.elimdeki bitkisel şampuan bitince eczanede satılanlardan alıcam artık.bir daha güvenip de marketten şampuan alamam .kalan yarısını da öyle kaybetmek istemiyorum.eyvahedigeldismile

merhaba,

benim de bir ara inanılmaz derecede saçlarım dökülüyordu. zaten ince telli ve seyrek olduğu için en ufak bir dökülme çok fazla kendini belli eder eskiden beri. benim tavsiyem kerastase, vichy gibi ürünlerin ampullerini deneyin. bu süre içerisinde mutlaka aynı ürünün şampuanını kullanın ve saçınıza jöle, 7x24, köpük hiç birşey sürmeyin. sonuçta bu geçici bir süre bakım. hatta benim kuaförüm kerastası kendi sattığı için hergün gittim kafama onlar uyguladı. ürünün saçta tüm gece kalması gerekiyor.
bu ürün saçlarımı baya toparladı. ondan sonra da sürekli olarak bioxin kullandım. bir de ara ara priorin gibi bitkisel haplar da kullandım. (doktor kullanabilirsin demişti) artık kozmetik amaçlı satılan şampuanlardansa tamamen eczanelerde satılan saç dökülmesine yönelik şampuanlar kullanıyorum. bir de çok fazla kafayı takıp üstüne düşmemek lazım. o zaman daha çok dökülüyor.

saçlarınız uzunsa sadece uçlarına krem uygulanabilir. onu da yine en kaliteli ürünlerden seçin. tavsiyem john frieda.

gliss!
daha önce de yazdım yine yazıyorum,dünyadaki bütün internet sitelerine yazsam da içim soğumayacak herhalde.mahvetti saçlarımı ilk yıkamadan itaberen oluk oluk döktü.:olmaz:ilk önce uyanamadım şampuandan mı yoksa başka şeyden mi diye düşündüm ama baktım her yıkamada gidiyor saçlar hemen bıraktım.bitkisel bir şampuanım vardı,kalmıştı biraz ,onunla yıkanmaya devam ettim o zaman anladım şampuandan dökülmüş öyle.resmen kemoterapi sonrası dökülme gibi oldu yarısı gitti saçlarımın.uzun yıllar schauma kullanmıştım,aynı firmanın şampuanı diye güvenip gliss aldım saçlarımdan oldum.elimdeki bitkisel şampuan bitince eczanede satılanlardan alıcam artık.bir daha güvenip de marketten şampuan alamam .kalan yarısını da öyle kaybetmek istemiyorum.eyvahedigeldismile

şampuan olarak biyoksin kullanıyorum içine de eczanede yaptırdığım karışım var onu ilave ettim saçlarım onunla harika hiç dökülmüyor ama duşdan çıkmadan önce saç kremı olarak gliss kullanıyorum felaket bişey saçımın ucuna sürdüğüm anda saçlarım elime geliyor resmen.saçlarım uzun olduğu için saç kremi kullanmak zorundayım yoksa saçlarımı tararken açamıyorum.en kolay da glissle açılıyor diye onu kullanıyorum ama bende en kısa zamanda farklı saç kremine geçeceğim.

benim saçlarım çok dökülüo die gittim o hışımla eczaneden bioxsin şampuan aldım.hatta kampanyadaymış saf gibi 3 şişe aldım çıktım ve 4 aydır kullanıorum ama şaçlarım ozamankinden daha beter dökülüo....ve de saç kremide kullanmıorum şampuanı aldığımdan beri.saçımı her tuttuğumda öbek öbek elime gelio.başta yıpranan saçları döküo sonra yenilerini yerine çıkarıo dediler ama 4 aydır da yıpranan saçlar bitmezmi canım.son şişe artık o da bitsin almam tövbe.ve çevremde kullananların hepi aynı şikayette.en iyisi al çamterebentini dök şampuana bak dalgana.o dökülen saçlrı gördükçe deli olmamak mümkn deil.

bende bioxsin kullandım ama bir süre sonra oda dökmeye başladı. bütün şampuanlar benm saçımı döküyor. ama aralarından en iyisi kesinlike head shoulders hem kepeğide yok ediyor

bende bioxsin kullandım ama bir süre sonra oda dökmeye başladı. bütün şampuanlar benm saçımı döküyor. ama aralarından en iyisi kesinlike head shoulders hem kepeğide yok ediyor

head shoulders hiç kullanmadım ama bazı kişiler ondanda memnun deilmiş.bilmiorum valla sapıttım ne kullancağımı.kel kalmazsak iyidir.

Back