• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dken ampuanlar hangileri?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
içinde silikon olan sampuanları nasıl bilecez. ben vichynin sacmpuanını aldım satan kız silikon yok dedi ama yinede emin deilim

Arkadaşım şampuanın arkasında DİMİTHİCONE yazıyorsa içinde silikon var demektir,ayrıca vichynin içinde silikon olduğunu pek zannetmem

valla her turlu sampuani denedim hicbirisi fayda etmedii senağlamabi tutam sacim kaldi kel kalacam diye korkuyorum:çok üzgünüm:

bu güne kadar piyasada mevcut bütün şampuanları denedim hepsi döküyor sonuçta hepsi kimyasal içerikli ve nihayet şampuanı bıraktım kızlar. Artık zeytinyağlı yeşil sabuna döndüm. İnanaın ikinci yıkamada kesti dökülmeyi. saçım boyalı olduğu halde çok kolay taradım. normal şampuanla yıkanan saç krem olmadan açılmaz biiliyorsunuz ama yeşil sabunla hiç öyle olmadı üstelik sabunu şampuan haline getirdim erittim yani harika tavsiye ederim. bütün şampuanlar çöpeeeeee:oklava:

Kızlar sakın ikisi bir arada yani kremli şampuan kullanmayın. İkisi bir aradalar dökülme yapıyor. Mutlaka şampuanınızı ayrı, kreminizi ayrı kullanın.
Benim tercihim ise eczane şampuanları yani yaklaşık 3-4 aydır kesinlikle kozmetik şampuan kullanmıyorum. Plasenta ve Prozinc kullanıyorum. Memnunum. Kozmetiklerde ise Pantene fena değil, birde önceden Garnıer Fructis vardı, o süperdi. Ama artık yok hiç biryerde.

benim 10 yıldır saç derimde yara ve kaşınma vardı head shoulders ı kullamnaya başladıktan sonra problemim kalmadı 4 aydır kullanıyorum ama 2 aydır saçımda aşırı dökülme var şampuan dan sonra bitkisel saç kremi ve duştan sonra elidor 7/24 kullanıyorum hangisi saçımı döküyo olabilir

kesinlikle 7\24 saçı döküyor bende kullandım ama yarıda bıraktım kullanma arkadaşım onu bana kalırsa..:1no2:

kızlar bende bi süredir furuit kicks die bi şampuan kullanıorum.tamammen doğal içinde silikonda yok.içinde silikon olmadıı için biras sert oluo saçlarınıs bide karışıo..ama benim saçlarıma çok ii geldi daa as dökülüo we kuwwetlendi sanki saçlarım tawsiye ederim.en güsel yanı doğal olması tabi 500ml 8.50 ytl.öle çok pahalıda diil

bende gliss in şampuanını kullanıyorum 3 senedir hiç bişe yok dökülmüyor.birazda saç kremleri döküyor bence çok kullanmamak gerekli ben haftada 2 kere kullanıyorum saç kremini

eveeet kizlar iki haftadir gliss kullaniyorum ama yine sonuc deyismedi,doktora da gittim ilac verdi sacima uygulicam bakalim nasil olcak sonucu yazarim:bbo:

saçı dökülmeyen kalmamış galiba sorun benim saçlarda sanıyordum demek herkesin sorunuymuş istanbulda yaşayanların çoğu saç dökülme sorunu yaşıyor bence sulardan sular klorlu ve saçları zedeliyor klorda çamaşır suyunun yedi kat incelmişi oluyormuş saçlar haliyle dökülüyor yıpranıyor samsuna gidiyorum orda saçlarımı yıkıyorum çok iyi geliyor sular kaynak su olduğu için ..

ilacinda faydasini görmedim kizlar yaa off.cildiriciimmmsenağlama..kuaförüme anlatttim,bende bir ürün var onu vereyim ben sana dedi acaba nekadar güvenmeliyimkafamçokkarıştı

Arkadaşlar Kesinlikle Kozmetik şampuan Kullanmayin Ben 3 Yildir Saç Için Tedavi Görüyorum şuan Bioxcin Kullaniyorum.ve Gerçekten Etkisi Oldu Düzenli Olarak Kullaniyorum Ve Ampüllerini Kullaniyorum Kerastesede Kullandim Ama Ampülünü.evet Bu Arada Saçlariniz çok çok Dökülüyorsa Saç Vitamini Balik Yagi Demir Hapi Için Bol Bol Ceviz Findik Pekmez Yencekmiş Doktorum öyle Söyledi Ve Kesinlikle Jöle Saç Boyatma Fön Ve Benzeri şeyler Yaptirilmayacak Bu Arada....

benim 10 yıldır saç derimde yara ve kaşınma vardı head shoulders ı kullamnaya başladıktan sonra problemim kalmadı 4 aydır kullanıyorum ama 2 aydır saçımda aşırı dökülme var şampuan dan sonra bitkisel saç kremi ve duştan sonra elidor 7/24 kullanıyorum hangisi saçımı döküyo olabilir

7/24 ısrarla bırakmanızı öneririm!!!!!
bende yaşadm döküntü sorununu doktorum kullanmamamı söyledi

saçı dökülmeyen kalmamış galiba sorun benim saçlarda sanıyordum demek herkesin sorunuymuş istanbulda yaşayanların çoğu saç dökülme sorunu yaşıyor bence sulardan sular klorlu ve saçları zedeliyor klorda çamaşır suyunun yedi kat incelmişi oluyormuş saçlar haliyle dökülüyor yıpranıyor samsuna gidiyorum orda saçlarımı yıkıyorum çok iyi geliyor sular kaynak su olduğu için ..

cnm çok haklısın aynen öyle ben de sulardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü çok klorlu saç köklerini tıkıyo resmen hava aldırmayıp döküyo.

arkadaşlar herkeze herşey iyi gelmez zaten..hepimizinki birbirinden çok farklı mesela bir arkadaş dovenin iyi gelmediğini söylemiş...bir arkadaşta pantenin iyi geldiğini söylemişti..bendede tam tersi panten kullanıyodum önceden hiç iyi gelmiyodu...kirli gibi duruyodu saçlarım..piyasada ne varsa 1 ay aralıklarla hepsini denedim..çözümü dovede buldum..uzun zamandır kullanıyorum ince telli saçlar için kremsiz olanını harika saçlarım..helede kokusuna bayılıyorum...

arkadaşlar piyasada olan tüm şampuanları kullandım diyebilirim ve hepsi saçlarımı döktü kuaförüme sordum içinde kimyasal madde oranı çok olaan şampuanları kullanma dedi şimdi de hacı şakir şampuanı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

arkadaslar kullandigim üründen cok memnun kaldim..vee kuaförüm icinde alkol bulunan sampuanlari kullanma saci döküyo dedi,bide sac kremlerini sac diplerine deyilde uclarina sürmeliymisiz

arkadaşlar obilinen sampuanlarda panten eldor gibi tanılan markalarda dimethicone (silikon) diye bir madde var bu silikon saca zarar verip sac ı döküyo ilk kullanımda iyi sonuç veriyo daga sonra sac dersi silikonla kaplandıgı için sacların dökulmesıne yol acıyo sampuannın içindekiler bolumunde yazar bıtkısel sampuan kullanın sacınızı seviyosanız

Back