- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
-
içinde silikon olan sampuanları nasıl bilecez. ben vichynin sacmpuanını aldım satan kız silikon yok dedi ama yinede emin deilim
benim 10 yıldır saç derimde yara ve kaşınma vardı head shoulders ı kullamnaya başladıktan sonra problemim kalmadı 4 aydır kullanıyorum ama 2 aydır saçımda aşırı dökülme var şampuan dan sonra bitkisel saç kremi ve duştan sonra elidor 7/24 kullanıyorum hangisi saçımı döküyo olabilir
benim 10 yıldır saç derimde yara ve kaşınma vardı head shoulders ı kullamnaya başladıktan sonra problemim kalmadı 4 aydır kullanıyorum ama 2 aydır saçımda aşırı dökülme var şampuan dan sonra bitkisel saç kremi ve duştan sonra elidor 7/24 kullanıyorum hangisi saçımı döküyo olabilir
saçı dökülmeyen kalmamış galiba sorun benim saçlarda sanıyordum demek herkesin sorunuymuş istanbulda yaşayanların çoğu saç dökülme sorunu yaşıyor bence sulardan sular klorlu ve saçları zedeliyor klorda çamaşır suyunun yedi kat incelmişi oluyormuş saçlar haliyle dökülüyor yıpranıyor samsuna gidiyorum orda saçlarımı yıkıyorum çok iyi geliyor sular kaynak su olduğu için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?