• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dken ampuanlar hangileri?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xhxuxzxuxnx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
1.409
8
116
Almanya
arkadaslar sac dökülmesine yol acan bildiginiz sampuan markalarini paylasalim lütfen..benim cok dökülüyo ama sampuandanmi bilmiyorum dove acilmis saclar icin kullaniyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok sık değiştirmeyin şampuanı bi de çok özellikli şampuanlar kullanmayın.döker bunlar.ben de lorealin inci proteinli pembe şampuanı epey döktü.kullanmadım bi daha

içinde silikon olan sampuanlar kullanmamak gerekiyor. ilk zmanlar güzel oluyor ama uzun süreli kullanımda saca agırlık katıyor.

Ben 2 aydır Gliss kullanıyorum fakat 1 hafta öncesine kadar bırakmaya karar verdim.Şampuan çok güzel ama sanırım o döktü saçlarımı.Suna dumankayanın bı tarifini anlatmıştı bi arkadaşımız forumda onu yaptım başka şampuanla duruladım.Bi kaç gün sonra dökülme tamemen kesildi.Ya şampuandan yada yaptığım kürden...

dove benim saçlarımı ağırlaştırıyo ve döküyo elseve in şampuanlarından daha memnunum

elidor çok saç döküyo benım saçıma hiç yaramıyo kesınlıkle pantene tavsıye edıyorum pantene kullanmaya basladıktan sonra gercekten saçlarımın dökülmesı azaldı günde bir avuç dökülürken şimdi bi kaç tel pantene mükemmel 5 senedir pantene kullanıyorum...

Arkadaşlar ben de sık şampuan değiştiriyorum,sanırım ondan dökülüyo,şu an loreal elseve'in pembesini kullanıyorum saçlarımı parlak yapsın diye ama sanırım daha çok döktü,en güzeli bence de pantene senelerce kullandım,ama içinde DİMİTHİCONE olan şampuanlar saçı ağırlaştırıp döküyomuş zamanla,ben de artık alırken mutlaka dikkat ediyorum bir de bitkisel şampuanlar kullanmaya karar verdim,tresan,otacı gibitatlicadiarzu

Arkadaşlar düşünsenize çocukluğumuzdan beri şampuan kullanıyoruz,hep mi saçlarımız dökülüyodu yooo,sanırım stresten oluyofisfisfis

benim 10 yıldır saç derimde yara ve kaşınma vardı head shoulders ı kullamnaya başladıktan sonra problemim kalmadı 4 aydır kullanıyorum ama 2 aydır saçımda aşırı dökülme var şampuan dan sonra bitkisel saç kremi ve duştan sonra elidor 7/24 kullanıyorum hangisi saçımı döküyo olabilir

ben loreal elseve in kırılma karşıtı onarıcı şampuanını kullanıyorum şu aba kadar bir sorunum olmadı eskiden inci proteinlisini kullanıyordum çok güzel oluyordu saçlarım

bu in şsmpusnls alakası yok sadce stres mevsim gecişlerii demir eksikliği sac yapsının zyıf olamsı gibi nedenlerden olabilir ayrıca böle durumlarda doktora basvurmak mutlaka gerekiyor benim kardeşim doktora gitmişti ve ciddi sorunu cıktı sac köklerinin zayıf olması ve demir eksikliği gibi ayrıca dove sampuanı cok kötü bir sampuan silikon olan sampuanlarda cok kötü ayrıca sıksık sampuan değiştirmekte ii değill

Şu ana kadar saçlarımı dökmeyen tek şampuan Johnson marka Bebe Şampuanıdır,uzun zamandır da onu kullanıyorum.

ama şu bilandaksın saç döküyo çünkü eşim yıllardır onu kullanır saçları çok seyrekleşti

bu in şsmpusnls alakası yok sadce stres mevsim gecişlerii demir eksikliği sac yapsının zyıf olamsı gibi nedenlerden olabilir ayrıca böle durumlarda doktora basvurmak mutlaka gerekiyor benim kardeşim doktora gitmişti ve ciddi sorunu cıktı sac köklerinin zayıf olması ve demir eksikliği gibi ayrıca dove sampuanı cok kötü bir sampuan silikon olan sampuanlarda cok kötü ayrıca sıksık sampuan değiştirmekte ii değill

içinde silikon olan sampuanları nasıl bilecez. ben vichynin sacmpuanını aldım satan kız silikon yok dedi ama yinede emin deilim

Back