• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
popoma degmeye başladı artık saçlarım:nazar: az önce sinameke kürünün tarifini aldım haftaya bi bakıma başlıcam uzasınlar iyicene :66:

benim saçlarımda sütyen hizasın kahverengi gür ve dalgalı nezaman uzicak olsa şeytan aklıma giriyor uçlarını aldırıyorum bi inemedi aşağı :14:

Südyen hizasinda ama gür ve düz kesim oldugu icin belli ediyor saclar kendini. Rengi acik kumral ve dalgali ama su an siyah boya var. Sinameki kürüyle uzatmaya calisiyorum. Amacim popo hizasini da gecirmek. :51:

Son düzenleme:
saçlarım belime kadar geldi. açık kumral ve hafif dalgalı.. ama çok yıprandılar kestirmeye de kıyamadım daha :96:

benim belimdeydi bir zamanlar saçımı kesimde çok hoştu arkdan çok güzel duruyordu ama kestirdim şu an omzumun aşağısında uzunluğu orta şu an

şu anda tam belimde ama rahatsız etmeye başladı nevresimin düğmesi dahil her yere dolanıyor.

Omzumda... $6.2.11.jpg

Buda Resmii..!

belimden 1 karış yukarda.ama çok geç uzuyor ya sürekli dip röfle yaptıra yatıra uzadığı bile belli olmuyor.uçlardan kırılıyo hep:84::50::14:

belimden 1 karış yukarda.ama çok geç uzuyor ya sürekli dip röfle yaptıra yatıra uzadığı bile belli olmuyor.uçlardan kırılıyo hep:84::50::14:

Back