• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sırtımda belime gelmesine az kaldı. uclarından aldırmam lazım ama gözüm korktuğu için ellemiyorum. :D

sirtimin birazz asagisinda.. kestirmem lazim ama cesaret edemiyorum..

benim saçlarım uzun ama boyum da uzun olduğu için belime geldiğini hiç göremicem sanırım senağlama Boyum 172, saçlarım belimden bi 10 cm yukarda hala, ne zamandır da kısalttırmıyorum üstelik.. Kuzenim var, saçları cm olarak benimkiler kadar yok ama boyu 157, beline geliyo :mymeka:

benim saçlarım uzun ama boyum da uzun olduğu için belime geldiğini hiç göremicem sanırım senağlama Boyum 172, saçlarım belimden bi 10 cm yukarda hala, ne zamandır da kısalttırmıyorum üstelik.. Kuzenim var, saçları cm olarak benimkiler kadar yok ama boyu 157, beline geliyo :mymeka:

aynen aynı sorun bende de var :lepi: ben de 173üm hala belime gelmedi alsanaalsanasmile

Back