S&S Hamile!!

Sılaa Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah küçük meleğin.. 3 kişiydiniz 4 kişi oluyorsunuz ne güzel.. ee güzel bir evliliğin tatlı bir kızın harika bir eşin ve süper bir mesleğin var bence hem sen şanslısın selçuk gibi bir eşe ve simay gibi bir prensese sahip olduğun için hemde selçuk ve simay şanslı diyorum böyle herşekilde kendinisi savunabilen hakkını çatır çatır savunan cana yakın arkadaş canlısı bir anneye bir eşe sahip oldukları için..
Eee artık selçuk eniştemiz sözünü tutar ve kuyumcunun yolunu tutmaya başlar ( alın verin ekonemiye can verin kaydirigubbakcemile3) sayenizde kuyumcular bayram edicek hadi bakalım enişte bey sıla sözünü tuttu sıra sende :lepi:
Tekrar tekrar seni eşini minik prensesni ( ee abla oluyor kolay değil) ve tüm CESUR VE GÜZELLER topiği sakinlerini kutluyorum..

Not: Birtane annenisin prensesi geldi:CüvCüv: şimdi sıra babasının prensinde hadi bakalım içimden erkek geçiyor inşallah erkek olur buseferki SAĞLIKLA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GELSİN
kolay sorunsuz bir hamilelikk geçirmen dileğiyle tekrar tebrikler sılacım..a.s.

ay belinaycim,inan duygulandirdin beni kiz :gitme:
tüm mesajlara o kadar cok sevindimki ama bu bambaska oldu :sinifsinif:
Allah razi olsun canim benim.. herseyi bu kadar güzel gözlemlemen ve böylece güzel bir yaziyla toparlaman cok sevindirdi beni inan Şeniz
Enisten eminim sözünü tutar,kirmaz beni.. kirdigi an biliyor basina gelecegini klava: kaydirigubbakcemile3

Dilerim senin yuvan benimkindende mutlu ve huzurlu olur..insallah yüzün her zaman güler canim benim :asigim:
Haklisin,dua edelimde Allahim bize bir prens versin :kedi:

tebrikelr s&s cim opuyorumnanaktan saglıkla kucagına al inş

He vallaha Almanyadan Turkiye sila yoluna gidcegi gunleri sayardik, simay dogdu masallah, simdiden abla oluyor helal, sana gecen hamilemisin yok dedin uyuz gaci nolcak, Allah tamamini erdirsin insallah saglicakla al oglunu kucagina (icimden oyle gecti) Allah bilir tabi optum sekerim ...

tebrikler canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

tebriklerr canımmmm...sağ salim eline almayı nasip etsinn inş allahımopuyorumnanaktan

tesekkür ederim kizlar :kedi:
:asigim:

kimine göre hizli olabilir,bize göre tam zamani.. beraber büyüsünler istedi esim,Allahimda gönlümüze göre verdi..

Hayir dualariniz icin tesekkür ederim :asigim:

tebrikler a.s.
ben de düşüncelerinize katılıyorum...
imkanınız varsa tabiki beraber büyümeleri daha güzel...

Ooooo senin sordugunda hamile oldugumu bilmiyordumki kaydirigubbakcemile3
daha surda ögreneli ne kadar oldu :kedi:

çok sevindim canım tebrik ederim simayımıza kardeş geliyooo:ecrin_bebek::lepi:

Canımm tebrık ederm sılacım Allah saglıkla tamamına erdırsn ınsallahhhh...

selamm sılacığımmm!!opuyorumnanaktan
dünn geldim ama yazdığımm mesajj gelmedii!!!
nasıll gidiyor bakalımm annelikk???:CüvCüv:
sayende ben bile heveslendim ikinciyeee!!!:roflol:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşımmm!!!:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…