Süper ya tam benim istediğim gibi...
Olurda bir gün evlenirsem durumumda el verirse en az 3 çocuk yapıcam ardarda :kedi:
Bayılırım çocuklara :ecrin_bebek:
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah. :asigim: :Saruboceq:
anaammm sılaaaaaa şoklardayıııım:1shok::1shok:
şunun formülünü bizede söle kızzz
bu ne hızzz maşalllaaaaaaaaah ayy minicik simayımız ablamı oluyor şimdiiiiiiiiiii
ayy araları ne kadar az olcakkk akannehir
sağlıkla gelsinn minik melekkk
lady elimizi çabık tutalım anam sıra bizdeee:kedi:
:asigim:ya hıslerım ne kadar guclu nasılda anlamısdım ...:ecrin_bebek:
yaşasın teyze oluyozzzz zemuszemus
sılacım tebrıkler tatlım amma ne olur dıkkat et kendıne kuzum :hulya:sımayım abla olcek ne guzel :lepi:darısı tum ısteyenlerın basına...:Saruboceq:
maşallah....
iyi cesaret valla....
hadi gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin....
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Vatana millete hayırlı bir evlat olması dileğiylee a.s.
başlayın çalışmalara o zaman :jeyyar:
Kocem bile Sılayı kıskandı sen ne duruyon hala -tatlicadiarzu-
Benim azcuk daha beklemem lazım olum...
Borçlarım var ve kiradayım...
Sen yapsana ulen hem yaşın geçiyor artıkın -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:bende sperm bankasınamı muracat etsem napsam ...:roflol::roflol:onlar su an calismalara basladi,kankam kiskandi beni :roflol:
:roflol::roflol:bende sperm bankasınamı muracat etsem napsam ...:roflol::roflol:
kız daha koca bulamadınmı:mymeka: bende gelin diye bekliyorum:dilcikar::roflol::roflol:bende sperm bankasınamı muracat etsem napsam ...:roflol::roflol:
hic aramadımkı :sm_confused:daha nasılsa sen alıceksın ogluna kaynanacım ...:jeyyar:kız daha koca bulamadınmı:mymeka: bende gelin diye bekliyorum:dilcikar:
çok sevindim inan tebrik ederimopuyorumnanaktan
allah kazasız belasız bu bebeğinide kucağına sağlıcakla almak nasip etsin inşallah..
müthiş bir duygu kesinlikle..
evde iki bebek; dolu dolu oluyor kendinden zenginini görmüyorsun çifte sevinç o uyku halleri oyun halleri,sofranız,eviniz pek bir keyifli olacak..
tabi herşeyden ikişer tane alacaksınız 2 oyuncak 2 ayakkabı 2 giysi...
ama olsun gelen rızkıyla ve nasipleriyle geliyor..
allah maddi manevi güç ve destek veriyor insana..kendi enerjime hızıma ben bile şaşardım..yeterki sağlık olsun gülüm..
bu arada benimde çocuklarımın arası çok az ilk zamanlar çok zor zamanlar geçirdim yardımsız çok zor oluyor büyütmek birilerini bulman şart ama sonrası inanki çok keyifli..bir yıl sadace,bir yıl sonrası rahatlıyorsun..benimde planlı gebelikti ama iyikide öyle istemişiz ve iyikide allah gönlümüze göre vermiş..
çok seviyorum çocuklarımı onlar benim en büyük hazinem ..
allah isteyen herkeze istediği kadar versin..
yaşım müsait olsa ve sağlık durumum yerinde olursa bende bir daha bile doğururum:kedi::asigim:
bir çocuk asla kardeşsiz olmamamlı kızlar sılayı beni örnek alın..
bilhassa tek çocuk diyeneler..
sılacım tekrar tebrık ederım hayrlı olsun...
allah saglıcakla hamıleleık gecırıp kucagına almayı nasıp etsın..saglıklı hayrlı bı evlat olsun ınsallah...
benımde kız kardesımle aramda 14 ay var ...bence beraber buyumelerı cok guzel...
ve tek cocuga bekarım ama karsıyım valla en ıyısını sen yaptım...hersey gonlune gore olsun sımdıkı gıbı
allah ısteyen herkezede nasıp etsın ...lady sıraya gırmıs ınsallah allah onada pasaklımada herkezede nasıp etsın