S&S Hamile!!

sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çok sevindim
darısı diğer isteyen arkadaşlara

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Vatana millete hayırlı bir evlat olması dileğiylee a.s.

canım benm allah m sağlıkla kucağna almayı nasip eder inş. hayrlı olsn ..

amin canim benim,darisi senin basina insallah..allahim gönlüne göre versin,bize verdigi gibi :asigim:

formülü sana bi ara özelden veririm -tatlicadiarzu-

:asigim:
maşallah....

iyi cesaret valla....

hadi gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin....

ee cesur&güzellerle takila takila bu hale geldim -tatlicadiarzu-

kendisini tanımıyorum ama bu bebek haberlerine hep çok sevinmişimdir allah sağlık ve sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin :Saruboceq:

başlayın çalışmalara o zaman :jeyyar:
Kocem bile Sılayı kıskandı sen ne duruyon hala -tatlicadiarzu-

Benim azcuk daha beklemem lazım olum...
Borçlarım var ve kiradayım...
Sen yapsana ulen hem yaşın geçiyor artıkın -tatlicadiarzu-

çok sevindim inan tebrik ederimopuyorumnanaktan
allah kazasız belasız bu bebeğinide kucağına sağlıcakla almak nasip etsin inşallah..
müthiş bir duygu kesinlikle..
evde iki bebek; dolu dolu oluyor kendinden zenginini görmüyorsun çifte sevinç o uyku halleri oyun halleri,sofranız,eviniz pek bir keyifli olacak..
tabi herşeyden ikişer tane alacaksınız 2 oyuncak 2 ayakkabı 2 giysi...
ama olsun gelen rızkıyla ve nasipleriyle geliyor..
allah maddi manevi güç ve destek veriyor insana..kendi enerjime hızıma ben bile şaşardım..yeterki sağlık olsun gülüm..
bu arada benimde çocuklarımın arası çok az ilk zamanlar çok zor zamanlar geçirdim yardımsız çok zor oluyor büyütmek birilerini bulman şart ama sonrası inanki çok keyifli..bir yıl sadace,bir yıl sonrası rahatlıyorsun..benimde planlı gebelikti ama iyikide öyle istemişiz ve iyikide allah gönlümüze göre vermiş..
çok seviyorum çocuklarımı onlar benim en büyük hazinem ..
allah isteyen herkeze istediği kadar versin..
yaşım müsait olsa ve sağlık durumum yerinde olursa bende bir daha bile doğururum:kedi::asigim:
bir çocuk asla kardeşsiz olmamamlı kızlar sılayı beni örnek alın..
bilhassa tek çocuk diyeneler..

kız daha koca bulamadınmı:mymeka: bende gelin diye bekliyorum:dilcikar:
hic aramadımkı :sm_confused:daha nasılsa sen alıceksın ogluna kaynanacım ...:jeyyar:
alana kadar senı torun sahıbıde yapam dedım bak
:roflol::roflol:

:asigim:
bak ne güzel anlatmissin.. onlar saglikli olsunda,ben 2er tane 3er tane almaya raziyim :asigim:

allahim bizede sevdigimiz insanlar tarafindan destek yagdiriyor masallah..simdiden teyzem annem samimi arkadaslarim yardimlarini sunmaya basladi :asigim:
en büyük destekcim ise esim :kedi:

kk teyzesi olmak cok onur ve gurur verici
allahim erkek kardesimle kiz kardesim bebis yapana kadar ben burda kacinciya teyze oluyorum ne mutlu bana

kk teyzesi olmak cok onur ve gurur verici
allahim erkek kardesimle kiz kardesim bebis yapana kadar ben burda kacinciya teyze oluyorum ne mutlu bana

ben seni yerim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şeniz
canim benim,güzel yüreklim,meleeeem :asigim:
sagol canim..
benimde bebeklerim sansli,sizler gibi teyzeleri oldugu icin :lepi:
COOOOOOOOK öptüm seni... Şeniz Şeniz

imikimi kralicem benim opuyorumnanaktan

sılacım tekrar tebrık ederım hayrlı olsun...
allah saglıcakla hamıleleık gecırıp kucagına almayı nasıp etsın..saglıklı hayrlı bı evlat olsun ınsallah...

benımde kız kardesımle aramda 14 ay var ...bence beraber buyumelerı cok guzel...
ve tek cocuga bekarım ama karsıyım valla en ıyısını sen yaptım...hersey gonlune gore olsun sımdıkı gıbı
allah ısteyen herkezede nasıp etsın ...lady sıraya gırmıs ınsallah allah onada pasaklımada herkezede nasıp etsın

rabbim hayırlı ömürlü sağlıklı ve güzel ahlaklı bir evlat nasip eder inşllah sılacım

amin canim amin..bu güzel sözlerin icin cok tesekkür ederim sana :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…