S&S Hamile!!

iyi gidiyor hihoyyyt
cok sevincliyiz :sm_cool:
eee yap ikinciyi diyoz sana -tatlicadiarzu-

merhaba anladığım kadarıyla hamilesiniz galiba tebrik ederim kaç yıllık evlisiniz çok bekledinizmi...

s&s canim öyle olsun canim rabbime sükür canm benim bir öbür boyu mutlulukk güzel kardesim benim.
insallah saglicakla dogurusun 3 de beraber ederizz artikkkkkkkzemuszemus

sılacım allah analı babalı büyütsün. ne güzel simayla abla kardeş büyüsünler.
ben de şimdiki aklım olsa Ardanın hemen peşinden yapardım ikinciyi ama şimdi rahatsızım ve kullandığım ilaçlardan dolayı en az 2 sene yasak bize bebek.
ah ahh zaman ne çabuk geçiyor. ben en son senin nikahında giymek için elbise seçtğin topiği hatırlıyordum birden simay arkasından ufaklık.
ne güzel aileniz büyüyor.tekrar tekrar mutluluklar dilerim.

tebrikler..a.s.
sağlıcakla alırsınız umarım yavrunuzu kucağınıza...:Saruboceq:
:asigim:

ah cnim benim..gecmis olsun..insallah tez zamanda düzelirsinde 2 seneye kalmaz Şeniz
evet ailemiz büyüyor..ciddi ya,ne cabuk gecti zaman.. kafamçokkarıştı
olsun güzellige dogru ilerliyor ya sorun yok yani Şeniz
bende sana her konuda mutluluklar dilerim güzelim :asigim:

maşallahhhh, çok güzel bir karar vermişsiniz bence...inşalahh sağlıklı,sıhhatli kavuşursuunuz bebeiğinize...opuyorumnanaktan

Sılamızın karnındaki bebeği mipiliymiş kızlar :lepi:
sevindirik olabildim :kedi:
Sağlıklıca gelsin meleğimiz :asigim:

Ben sılamı cokk ozledım lady 34 sen devamlı goruorsun galıba su kzıa de bıtlı sneı dovucek ama o bamyalıma acırım kustumya bı evlendı gıtı ya aglıcam ama aramıza kara kedımı gırdı ne

Sılamızın karnındaki bebeği mipiliymiş kızlar :lepi:
sevindirik olabildim :kedi:
Sağlıklıca gelsin meleğimiz :asigim:
Anam erkekmiymis masallahhhhhhh, bir kiz bir oglan ha saglicakla gelsin insallah
zemuszemus
Ben sılamı cokk ozledım lady 34 sen devamlı goruorsun galıba su kzıa de bıtlı sneı dovucek ama o bamyalıma acırım kustumya bı evlendı gıtı ya aglıcam ama aramıza kara kedımı gırdı ne

olm ne kara kedisiiii :mymeka:
hic denk gelmiyozki,msn actigin yok :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…