S&S Hamile!!

Benim azcuk daha beklemem lazım olum...
Borçlarım var ve kiradayım...
Sen yapsana ulen hem yaşın geçiyor artıkın -tatlicadiarzu-
ne varmış yaşımda :dilcikar: :gitme:
onlar su an calismalara basladi,kankam kiskandi beni :roflol:
:roflol:
:roflol::roflol:bende sperm bankasınamı muracat etsem napsam ...:roflol::roflol:
edepsüz :mymeka: koca bulsana olm :icecream:
:asigim:
ne kadar güzel yazmışsın yaa

amin kuzum :Saruboceq: Şeniz

allah tamamına erdirsin,
sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
:ecrin_bebek:

hic aramadımkı :sm_confused:daha nasılsa sen alıceksın ogluna kaynanacım ...:jeyyar:
alana kadar senı torun sahıbıde yapam dedım bak:roflol::roflol:
akannehirakannehirakannehir
aramamışmış birde sperm bankasına gideyim diyo ya:mymeka:klava:
hadi acele et bak bekliyorum hala:mymeka:
sende karar ver senimi alcam kızınımı ayoldelikafadulden
bu gidişle torununa kızını alcam:roflol:
ne varmış yaşımda :dilcikar: :gitme:

:roflol:

edepsüz :mymeka: koca bulsana olm :icecream:

ne kadar güzel yazmışsın yaa

amin kuzum :Saruboceq: Şeniz
ladym darısı başına inşallah:Saruboceq:Şeniz
allah sizinde gönlünüze göre versin ama acele et lütfen sonra benim gibi daha erken doğursaydım dersin..sengözlerimebaksanab
iş güç herşey olup gidiyor..biz herşeyin en iyisini sunmak için hep önceden onlara iyi bir hayatın zeminini hazırlamaya çalışıyoruz ama bir şeyi unutuyoruz sanırım kaderde ne varsa o oluyor,dediğim gibi gelen zaten rızkıyla geliyor..onların yiyeceği ekmek, içeceği su,kullanacağı eşyalar,oturacağı eve kadar herşeyleri anne babaları eşleri çocukları zaten kaderlerinde var olan şeyler..bol bol dua etmek lazım sadece hayırlı ve güzel bahtları ve hayatları olsun..bize düşen sanırım bu..:asigim:

helal sana kız vallahiŞenizharikasın..
oh ne güzel yardımcın oldumu daha ne ayolzemuszemus
insanlar gelemese bile bunları söylemeleri bile güç kuvvet veriyor cesaretlendiriyor insanıdelikafadulden
eşin desteği zaten en önemlisi inan..allah sanada eşinede güç kuvvet versin ve kimseye muhtaç etmesin:Saruboceq:

amiiiiin ve cok tesekkür ederim :kedi:
sizlerin ve tüm sevdiklerimin duasi oldugu süre ne benim ne ailemin sirti yere gelmez opuyorumnanaktan
allah hayirli evlat nasip ettikten sonra ben uykusuz gecelere,yorgun düstügüm her saniyeye raziyim :CüvCüv:

Ay ne güzel bir haber.Hani hep simoştan bahsediyoruz ya hiç kardeş geleceği aklımın ucundan geçmezdi şimdilik....Çok sevindim sılacım.Allah sağlıklı doğurmanı nasip etsin canım.Hayırlı bir bebek olsun....Simoş gibi tatlı olsun .....

:kedi:
amin cnim cok tsk ederim :asigim:
babamizin aklinin ucundan geciyordu coktan beri.. bende olursa allahin izniyle olsun diyordum..ve oldu cok sükür zemuszemus

çok haklısın valla :kedi:
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebek nasip etsin diyelim :Saruboceq: :kedi:

:ecrin_bebek: allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile doğmayı nasip etsinn

tebrikler sılacım..Şenizşaşırdım duyunca ..akannehir
ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..:Saruboceq:

Sılaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm :lepi: :lepi:

Girer girmez Ladymin gönderdiği linke tıkladım veeeeee teyze oluyoruuuuuuzz hihoyyyt :ecrin_bebek: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tebrik ederim charlieeemm Şeniz
ayy çok sevindim yaa sositososito
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Bu arada simay abla olduktan sonra biraz yavaşla yoksa bu gidişle sana yetişemicez kaydirigubbakcemile3

tesekkür ederim kizlar :kedi:

kimine göre hizli olabilir,bize göre tam zamani.. beraber büyüsünler istedi esim,Allahimda gönlümüze göre verdi..

Hayir dualariniz icin tesekkür ederim :asigim:
kiz bende seni ariyordum heryerde sila iken az dertlesmedik s&s oldun link acep ne idi diye aradim gezdimmm hamis oldugunu duymustum en son dedim galiba dogdugunu haber vercekler sandimdiiikaydirigubbakcemile3
ana masallah bizimki birinci yi etmiss de ikinci geliyorrrrrdelikafadulden masallahh kizzzz
valla dügün icin gün sayiyordunnn simdi banayetistin kiz ikinci geliyorr.iyi oluyor kiz gercektende iki bebek bir anda büyüyorrr.

Sıla evlenince seni örnek alıcam. :lepi::lepi::lepi:

Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun...

Gerçekten çok güzel bir duygu olmalı.

çok güzel bir haber.. ne mutlu size .. babayıda senide tebrik ederim... HAYITLI uğurlu olsun inşallah....

neeee dıorsun sen yaa ya daha yenı alsımsıtım sanal teyzelıke ıkıncı kez teyze oluroum vayyyy zaten sılam sen elıme bı gec ben sana sorucam 1 sene oldu senı gormıyelı aramıza selcuk gırdı gırelı ne msnde ne baska yerde gorur oldum cokk ozledım kusum sneı yaaa bıs es ver artık bana unutuldum sarksıını dınlemeye baslıcam artık

Sagol charliiiiiiiiieeeeeeeemmmmmmmm benim, artik ouccccccchhhhhhh derken yanimda olursun :lepi:

:kedi:
haha evet yetistim cok sükür delikafadulden
Allah nasip etti iste canim benim,vallaha ya gün sayiyordum..az derdimi dinlemedin hee Şeniz
ama bak artik hep mutlu haberlerimi aliyorsun cok sükür Şeniz

Sıla evlenince seni örnek alıcam. :lepi::lepi::lepi:

Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun...

Gerçekten çok güzel bir duygu olmalı.

Cok Gurur verici bisey bu canimmm :kedi:
sagol o güzel yüreginden akan güzel sözler icin :asigim:
Allahim sana dahada güzel günler nasip eder insallah :Saruboceq:

çok güzel bir haber.. ne mutlu size .. babayıda senide tebrik ederim... HAYITLI uğurlu olsun inşallah....

tesekkürlerrrrrrrr :asigim:

lülülülülülü
sen bi sus cadi, kac kere sorduk sana azram napiyor diye cevap veridgin yok hatun klava:
azrama 2. kuzn geliyor fenami la kaydirigubbakcemile2
asil ben senden 2. cocugu bekliyordum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…