rabbim hayırlı ömürlü sağlıklı ve güzel ahlaklı bir evlat nasip eder inşllah sılacım
ne varmış yaşımda :dilcikar: :gitme:Benim azcuk daha beklemem lazım olum...
Borçlarım var ve kiradayım...
Sen yapsana ulen hem yaşın geçiyor artıkın -tatlicadiarzu-
:roflol:onlar su an calismalara basladi,kankam kiskandi beni :roflol:
edepsüz :mymeka: koca bulsana olm :icecream::roflol::roflol:bende sperm bankasınamı muracat etsem napsam ...:roflol::roflol:
:asigim:çok sevindim inan tebrik ederimopuyorumnanaktan
allah kazasız belasız bu bebeğinide kucağına sağlıcakla almak nasip etsin inşallah..
müthiş bir duygu kesinlikle..
evde iki bebek; dolu dolu oluyor kendinden zenginini görmüyorsun çifte sevinç o uyku halleri oyun halleri,sofranız,eviniz pek bir keyifli olacak..
tabi herşeyden ikişer tane alacaksınız 2 oyuncak 2 ayakkabı 2 giysi...
ama olsun gelen rızkıyla ve nasipleriyle geliyor..
allah maddi manevi güç ve destek veriyor insana..kendi enerjime hızıma ben bile şaşardım..yeterki sağlık olsun gülüm..
bu arada benimde çocuklarımın arası çok az ilk zamanlar çok zor zamanlar geçirdim yardımsız çok zor oluyor büyütmek birilerini bulman şart ama sonrası inanki çok keyifli..bir yıl sadace,bir yıl sonrası rahatlıyorsun..benimde planlı gebelikti ama iyikide öyle istemişiz ve iyikide allah gönlümüze göre vermiş..
çok seviyorum çocuklarımı onlar benim en büyük hazinem ..
allah isteyen herkeze istediği kadar versin..
yaşım müsait olsa ve sağlık durumum yerinde olursa bende bir daha bile doğururum:kedi::asigim:
bir çocuk asla kardeşsiz olmamamlı kızlar sılayı beni örnek alın..
bilhassa tek çocuk diyeneler..
sılacım tekrar tebrık ederım hayrlı olsun...
allah saglıcakla hamıleleık gecırıp kucagına almayı nasıp etsın..saglıklı hayrlı bı evlat olsun ınsallah...
benımde kız kardesımle aramda 14 ay var ...bence beraber buyumelerı cok guzel...
ve tek cocuga bekarım ama karsıyım valla en ıyısını sen yaptım...hersey gonlune gore olsun sımdıkı gıbı
allah ısteyen herkezede nasıp etsın ...lady sıraya gırmıs ınsallah allah onada pasaklımada herkezede nasıp etsın
akannehirakannehirakannehirhic aramadımkı :sm_confused:daha nasılsa sen alıceksın ogluna kaynanacım ...:jeyyar:
alana kadar senı torun sahıbıde yapam dedım bak:roflol::roflol:
ladym darısı başına inşallah:Saruboceq:Şenizne varmış yaşımda :dilcikar: :gitme:
:roflol:
edepsüz :mymeka: koca bulsana olm :icecream:
:asigim:
ne kadar güzel yazmışsın yaa
amin kuzum :Saruboceq: Şeniz
helal sana kız vallahiŞenizharikasın..:asigim:
bak ne güzel anlatmissin.. onlar saglikli olsunda,ben 2er tane 3er tane almaya raziyim :asigim:
allahim bizede sevdigimiz insanlar tarafindan destek yagdiriyor masallah..simdiden teyzem annem samimi arkadaslarim yardimlarini sunmaya basladi :asigim:
en büyük destekcim ise esim :kedi:
akannehirakannehirakannehir
aramamışmış birde sperm bankasına gideyim diyo ya:mymeka:klava:
hadi acele et bak bekliyorum hala:mymeka:
sende karar ver senimi alcam kızınımı ayoldelikafadulden
bu gidişle torununa kızını alcam:roflol:
ladym darısı başına inşallah:Saruboceq:Şeniz
allah sizinde gönlünüze göre versin ama acele et lütfen sonra benim gibi daha erken doğursaydım dersin..sengözlerimebaksanab
iş güç herşey olup gidiyor..biz herşeyin en iyisini sunmak için hep önceden onlara iyi bir hayatın zeminini hazırlamaya çalışıyoruz ama bir şeyi unutuyoruz sanırım kaderde ne varsa o oluyor,dediğim gibi gelen zaten rızkıyla geliyor..onların yiyeceği ekmek, içeceği su,kullanacağı eşyalar,oturacağı eve kadar herşeyleri anne babaları eşleri çocukları zaten kaderlerinde var olan şeyler..bol bol dua etmek lazım sadece hayırlı ve güzel bahtları ve hayatları olsun..bize düşen sanırım bu..:asigim:
helal sana kız vallahiŞenizharikasın..
oh ne güzel yardımcın oldumu daha ne ayolzemuszemus
insanlar gelemese bile bunları söylemeleri bile güç kuvvet veriyor cesaretlendiriyor insanıdelikafadulden
eşin desteği zaten en önemlisi inan..allah sanada eşinede güç kuvvet versin ve kimseye muhtaç etmesin:Saruboceq:
Ay ne güzel bir haber.Hani hep simoştan bahsediyoruz ya hiç kardeş geleceği aklımın ucundan geçmezdi şimdilik....Çok sevindim sılacım.Allah sağlıklı doğurmanı nasip etsin canım.Hayırlı bir bebek olsun....Simoş gibi tatlı olsun .....
ladym darısı başına inşallah:Saruboceq:Şeniz
allah sizinde gönlünüze göre versin ama acele et lütfen sonra benim gibi daha erken doğursaydım dersin..sengözlerimebaksanab
iş güç herşey olup gidiyor..biz herşeyin en iyisini sunmak için hep önceden onlara iyi bir hayatın zeminini hazırlamaya çalışıyoruz ama bir şeyi unutuyoruz sanırım kaderde ne varsa o oluyor,dediğim gibi gelen zaten rızkıyla geliyor..onların yiyeceği ekmek, içeceği su,kullanacağı eşyalar,oturacağı eve kadar herşeyleri anne babaları eşleri çocukları zaten kaderlerinde var olan şeyler..bol bol dua etmek lazım sadece hayırlı ve güzel bahtları ve hayatları olsun..bize düşen sanırım bu..:asigim:
kiz bende seni ariyordum heryerde sila iken az dertlesmedik s&s oldun link acep ne idi diye aradim gezdimmm hamis oldugunu duymustum en son dedim galiba dogdugunu haber vercekler sandimdiiikaydirigubbakcemile3tesekkür ederim kizlar :kedi:
:asigim:
kimine göre hizli olabilir,bize göre tam zamani.. beraber büyüsünler istedi esim,Allahimda gönlümüze göre verdi..
Hayir dualariniz icin tesekkür ederim :asigim:
Sılaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm :lepi: :lepi:
Girer girmez Ladymin gönderdiği linke tıkladım veeeeee teyze oluyoruuuuuuzzhihoyyyt :ecrin_bebek: alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tebrik ederim charlieeemm Şeniz
ayy çok sevindim yaa sositososito
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Bu arada simay abla olduktan sonra biraz yavaşla yoksa bu gidişle sana yetişemicez kaydirigubbakcemile3
kiz bende seni ariyordum heryerde sila iken az dertlesmedik s&s oldun link acep ne idi diye aradim gezdimmm hamis oldugunu duymustum en son dedim galiba dogdugunu haber vercekler sandimdiiikaydirigubbakcemile3
ana masallah bizimki birinci yi etmiss de ikinci geliyorrrrrdelikafadulden masallahh kizzzz
valla dügün icin gün sayiyordunnn simdi banayetistin kiz ikinci geliyorr.iyi oluyor kiz gercektende iki bebek bir anda büyüyorrr.
Sıla evlenince seni örnek alıcam. :lepi::lepi::lepi:
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun...
Gerçekten çok güzel bir duygu olmalı.
çok güzel bir haber.. ne mutlu size .. babayıda senide tebrik ederim... HAYITLI uğurlu olsun inşallah....
neeee dıorsun sen yaa ya daha yenı alsımsıtım sanal teyzelıke ıkıncı kez teyze oluroum vayyyy zaten sılam sen elıme bı gec ben sana sorucam 1 sene oldu senı gormıyelı aramıza selcuk gırdı gırelı ne msnde ne baska yerde gorur oldum cokk ozledım kusum sneı yaaa bıs es ver artık bana unutuldum sarksıını dınlemeye baslıcam artık