- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam herkese...
Topiği bu saatte gördüm ancak... Bi selam verip gidiyorum ama Allah nasip ederse yarın yazarım...
İyi geceler.... Enn datlısından güzel uykular...
gülüm napıyosunmoralin nası görüşmeyeli..sıkıcı bi gelişme yok inşallah
Hosgeldin tatlim,napiyim vakit geciriyorum iste cnaim.. Yok su anda ama moralman cokuk bir sekildeyiz
Onun yuzu gulmuyo bende ona uyuyorum
gelişmeleri okudum cnm ama üzülme noolur yaa
en azından tedavide bi adım ileri gitmiş oldunuz yumurtalar gebeliğe hazır hale geldi
şu klomen kullananlar topiğine de girip bilgilenebilirsin cnm
sen niye eşine uyuyosun ki bırak o sana uysun
Tsk ederim canim saoll,orayi cok okudum kizz fazla takilincada pskolojik oluyo onlarin olmus benim olmuyo diye kendie haline biraktim valla
Kiz o bana uymaz ki kosesinde somurtuyo anca
Ya 2 gun geciktim klomen icin hafta sonuna denk geliyodu hataligim doktoru arayamadik hasta olunca soyluyoruz o anlatiyo napicamizi arayip
bu ayda ilaca gec kalmam istemiyorum
Gül nasılsın şekerim ?
Iyi olmaya calisiyorum
Sen nasilsin ?
Neyin var ki ?
İyi diyelim iyi olalım
Camasir makinasi bozuldu da ona sinirlendim icinde kalanlari elimde yikamak zorunda kaldim bileklerim agridi
Evet iyi olalim hep birlikte....
Camasir makinasi bozuldu da ona sinirlendim icinde kalanlari elimde yikamak zorunda kaldim bileklerim agridi
Evet iyi olalim hep birlikte....
Oy kıyamam ..
Zor olmuştur ..
İnşallah büyük bir arızası yoktur ..
canim bende dertmi yok ne ararsan var.. Ama cok sukur bu gunumuze de..Dert ettiğin şeye bak ya.
Bütün dertler böyle olsun.
Nasılsınız kızlar?
Icinden sesler geldi takir tukur ben sandim ki mikana parcalandi yerde can cekisiyor.. Kostum geldim hic bise yok ve sular basti evi
öff bunuda yeni almistik hic makina dayanmiyo bize neyseki garantisi var
canim bende dertmi yok ne ararsan var.. Ama cok sukur bu gunumuze de..
Hosgeldin canim ben bildigin gibiyim acim bide
Sen nasilsin ?