çok saol canım teşekkürederizzzzcok güzel hersey güle güle kullanın inş
maşallah bebişine
ben maskodan aldım canım istanbul genç bebeden tekstilde içinde sallanan koltukla falan dörtbine geldi maskoda baya çeşit varrCAbnım nereden aldın odayı... çok hoş ve kaliteli duruyor... Ben denizci temalı düşünmüyorum ama bu tarz kaliteli görünümlü bir mobilya istiyorum...
Eyüp modesaya baktım hiç beğenmedim(
Ve fiyatını da öğrenebilirsim sevinirim
evet hersey cok hos olmus canım bende boyle yapmak ısterdım yaaaa.... bebışıne de masallahhh..
hayallerimdeki bebek odası inşallah benimde bebeğim olduğunda böyle bi oda yapıcam:Saruboceq: oğluşunuzda çok tatlı maşallahopuyorumnanaktan
amin canım çok saolMaaşallah...Allah nazardan saklasın...
41 kere masallah ,hersey cok güzel, allahim saglikla büyütmeyi nasip etsin minik oglusunu ins
çok saol canımm aminnOda çok güzel döşenmiş. Çok zevkliymişsiniz. Bebişinizede Maşallah, çok tatlı. Allah Ananlı babalı sağlıklı büyütsün...
saol tatlım amin inşmaşallah allah nazarlardan korusun nasıl yakışıklı bisey odasıda çok güle allah güle güle eskıtın
amin canım saolbayıldım:) Maaşallah mevlam hayırlı günlerde kullanmayı nasip etssin..
teşekkürederizz teyzesiimaşşalah odasıda kendide çoookk güzell
amin canımm çok teşekkürederizzherşeyiyle harika bir oda bayıldım
maşaallah çok sevimli kendisi de
iyi günlere büyüsün inşaallah:)
kuzum öper teyzelerinii çok saol tatlım41 kere maşallah kuzuna Allah nazarladan korusun eşyalarının hepside biribirinden güzel iyi günlerde kullansın
amin canım çok saollKendi gibi tatlı odasıda :1hug:
Allah nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün inş a.s.
ayy çok güzel güle güle sağlıcakla kullansın bebişin..
bizim çalışma odamız vardı onu çocuk odasına çevirdim
dolayısıyla çok cici bir odadan ziyade ciddi bir genç odası gibi oldu oğlişimin odası
şimdi bunu görünce bir daha doğurmak istedim
oğlum biraz büyüsünde bir tane daha doğurup güzel bir oda hazırlayayım..
gerçekten çok güzel döşenmiş bir oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?