Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook teşekkürler asmin amin inşçok güzel olmuş minik kaptanın odası sağlıkla huzurla büyüsün inşallah....
amin canım çok saolçok güzel olmuş güle güle büyüsün odasında
amiin allah isteyen herkese nasip etsin inş daha güzelleri sana nasip olur canımallahım inş benimde bi bebeğim olursa böyle oda yapmayı nasip eder..
duvar kağıdını önceden yaptırdım canım böyle bi oda aklımda yoktu ozamanlar ama oda geniş kapatmadı yani cicili bicili işte napimÇook beğendım odasını
ama duvar kağıdı tercih etmeseydin dahamı ferah olurdu acaba:))
allah razı olsun canım amin inş canım istiyorsan eğer allah herşeyi gönlüne göre versinhaayyy maşşalah.allahım nazarlardan saklasın.
bizimde böyle odamız olur mu acaba?
cok güzel bir odasi var oglunun denizci olacak:) cok begendim güle güle kulanin insallah
aminn canım kocaman adam olur hayırlısıyla inşmaşallahh çok tatlı olmuş.... güzel güzel büyüsün orda yavrunuz inşallahh
amiin canım darısı tüm isteyenlerin başına çok saolÇok güzel olmuş. Bebeğin ins sağlıklı ve huzurlu günler geçirir odasında. :Saruboceq:
teşekkürler canım amin inşçok guzel olmuş sağlık mutlulukla eskitsin inş
çok saol canımharika bi oda olmuş perdesiyle halısıyla her şey uyumlu saati bi balıklı çok beğendim
güzel sözler için çok teşekkürler canım evet ege beyin denizci odası oldu inş hep denizler gibi ferah ve güzel bir ömrü olur çok saoollAy nasıl güzel bir bebek odası bu böylee... odada her şey ne kadar uyumlu, avizenin halının perdenin herşeyin uyumuna dikkat etmişsiniz çook güzel olmuş. Hele o raflara bayıldım.Hatta oda oğlunuzun ismiyle dahi çok uyumlu olmuş yerimseniben Oğlunuzun ismide çok güzel maşallah, inşallah tüm ömrü hep böyle güzelliklerle geçer ...![]()
inş canım hayırlısıyla bi gelsin anasının kuzusuda büyüsün kollarımda çok teşekkürlerşahane bir oda olmuş ii günlerde kullansın kuzun tatlımm sağlıcakla büyütmek nasip etsin allah ....
amin canım inşçok güzel olmuş güle güle büyüsün ve mutlu olsun içinde..
eee amin diyelim teyzesiay ne güzel oda..Allah uzun yıllar bu odada yaramazlıklar nasip etsin ege beye :)
maskodan canım çok saol teşekkürederizzCanım takımın süper neden aldınız takımı?
inş canım allah gönlüne göre versinçok güzeldarısı başıma inşşşşşşşşşşşşş
teşekkürederiz tatlım saolasınçokk uyumluu bi odaa olmuşş çokk beğendiiiimm çookk güzell
amin inş hayırlısıyla gelsin evine bebişim dualarınızı eksik etmeyin hamişlerdencok güzel bi oda hazirlamissiniz bebisiniz güle güle kullansin.
amin canım çok saolmasallah cok cok güzel.....gülegüle saglıcakla kullansn inş....:1hug:
valla süpper olmuş hepsi de odayla uyumlu olmuş, oyuncaklarada bayıldım valla...Sağlıkla kullansın bebeğin eksitsin odasını:)
Her şey çok uyumulu güle güle kullanın
çok güzel olmuş güle güle kullanmak nasip olur inşallah..
maşallah.barekallah.rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
mükemmel olmuş canım..Allah odasında huzurla sağlıkla büyümeyi nasip etsin.. :)
Herşey harika olmuş. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
ya Türkiye'de ne güzel odalar var yaHepsi cok güzel tasarlanmis, cok zevkli, burda hersey tek tip, basit ve SIKICI
bi ara Türkiye'den getirtmeyi düsündük, fakat astari kilifindan pahaliya gelcekti... cok begendim, güle güle büyütün bebeginizi bu güzel odasinda