• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar Ege'min Odası Teyzoşlar Buyrun

şahane bir oda olmuş ii günlerde kullansın kuzun tatlımm sağlıcakla büyütmek nasip etsin allah ....

Ay nasıl güzel bir bebek odası bu böylee... odada her şey ne kadar uyumlu, avizenin halının perdenin herşeyin uyumuna dikkat etmişsiniz çook güzel olmuş. Hele o raflara bayıldım.Hatta oda oğlunuzun ismiyle dahi çok uyumlu olmuş yerimseniben Oğlunuzun ismide çok güzel maşallah, inşallah tüm ömrü hep böyle güzelliklerle geçer ...:nazar:

çok güzel olmuş minik kaptanın odası sağlıkla huzurla büyüsün inşallah....
çook teşekkürler asmin amin inş
çok güzel olmuş güle güle büyüsün odasında
amin canım çok saol
allahım inş benimde bi bebeğim olursa böyle oda yapmayı nasip eder..
amiin allah isteyen herkese nasip etsin inş daha güzelleri sana nasip olur canım
Çook beğendım odasını:nazar:
ama duvar kağıdı tercih etmeseydin dahamı ferah olurdu acaba:))
duvar kağıdını önceden yaptırdım canım böyle bi oda aklımda yoktu ozamanlar ama oda geniş kapatmadı yani cicili bicili işte napim
haayyy maşşalah.allahım nazarlardan saklasın.
bizimde böyle odamız olur mu acaba?
allah razı olsun canım amin inş canım istiyorsan eğer allah herşeyi gönlüne göre versin
cok güzel bir odasi var oglunun denizci olacak:) cok begendim güle güle kulanin insallah
:D evet canım heralde sonunda denizci olur benim ufaklık çok teşekkürler
maşallahh çok tatlı olmuş.... güzel güzel büyüsün orda yavrunuz inşallahh
aminn canım kocaman adam olur hayırlısıyla inş
Çok güzel olmuş. Bebeğin ins sağlıklı ve huzurlu günler geçirir odasında. :Saruboceq:
amiin canım darısı tüm isteyenlerin başına çok saol
çok guzel olmuş sağlık mutlulukla eskitsin inş
teşekkürler canım amin inş
harika bi oda olmuş perdesiyle halısıyla her şey uyumlu saati bi balıklı çok beğendim
çok saol canım
Ay nasıl güzel bir bebek odası bu böylee... odada her şey ne kadar uyumlu, avizenin halının perdenin herşeyin uyumuna dikkat etmişsiniz çook güzel olmuş. Hele o raflara bayıldım.Hatta oda oğlunuzun ismiyle dahi çok uyumlu olmuş yerimseniben Oğlunuzun ismide çok güzel maşallah, inşallah tüm ömrü hep böyle güzelliklerle geçer ...:nazar:
güzel sözler için çok teşekkürler canım evet ege beyin denizci odası oldu inş hep denizler gibi ferah ve güzel bir ömrü olur çok saooll
şahane bir oda olmuş ii günlerde kullansın kuzun tatlımm sağlıcakla büyütmek nasip etsin allah ....
inş canım hayırlısıyla bi gelsin anasının kuzusuda büyüsün kollarımda çok teşekkürler
çok güzel olmuş güle güle büyüsün ve mutlu olsun içinde..
amin canım inş
ay ne güzel oda..Allah uzun yıllar bu odada yaramazlıklar nasip etsin ege beye :)
eee amin diyelim teyzesi :D çok saol
Canım takımın süper neden aldınız takımı?
maskodan canım çok saol teşekkürederizz
çok güzeldarısı başıma inşşşşşşşşşşşşş
inş canım allah gönlüne göre versin
çokk uyumluu bi odaa olmuşş çokk beğendiiiimm çookk güzell
teşekkürederiz tatlım saolasın
cok güzel bi oda hazirlamissiniz bebisiniz güle güle kullansin.
amin inş hayırlısıyla gelsin evine bebişim dualarınızı eksik etmeyin hamişlerden
:nazar: masallah cok cok güzel.....gülegüle saglıcakla kullansn inş....:1hug:
amin canım çok saol
valla süpper olmuş hepsi de odayla uyumlu olmuş, oyuncaklarada bayıldım valla...Sağlıkla kullansın bebeğin eksitsin odasını:)

canım amin ya walla az kaldı gelsinde eskitsin yoksa ben odaya gire çıka eskicek çok teşekkürler

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLARRa.s.a.s.

ya Türkiye'de ne güzel odalar var ya :( Hepsi cok güzel tasarlanmis, cok zevkli, burda hersey tek tip, basit ve SIKICI :( bi ara Türkiye'den getirtmeyi düsündük, fakat astari kilifindan pahaliya gelcekti... cok begendim, güle güle büyütün bebeginizi bu güzel odasinda

ya Türkiye'de ne güzel odalar var ya :( Hepsi cok güzel tasarlanmis, cok zevkli, burda hersey tek tip, basit ve SIKICI :( bi ara Türkiye'den getirtmeyi düsündük, fakat astari kilifindan pahaliya gelcekti... cok begendim, güle güle büyütün bebeginizi bu güzel odasinda

çok teşekkürler canım evet bunu bikaç kişiden daha duydum yurtdışında böyle çeşit yokmuş ama almaya kalksan orda 3oda yaparsın hemen hemen vereceğin parayla olsun canım ya bebişler saağlıklı olsunda napalım bikaç şeyleri eksik olsun avatardaki senin bebişinse maşallah çok güzel allaha analı babalı büyütsün

ayy ayyy cok guzel olmus gercekten saglikla sihhatle buyusunler insaallah odalarinda yavrularimiz

cok guzel olmus dılerım bebegınız odasında saglıklı bıcımde huzurulu bıcımde buyur..

Back