amin canım cümlemizin bebişleri inşayy ayyy cok guzel olmus gercekten saglikla sihhatle buyusunler insaallah odalarinda yavrularimiz
cok guzel olmus dılerım bebegınız odasında saglıklı bıcımde huzurulu bıcımde buyur..
sağlıkla büyüsün bu odada inş..
zevkle dösenmıs masallah.
amin canım teşekkürederizzzcok cok guzel olmus saglıkla buyusun mınıgın ıcınde...
inşallah teyzesi gelsin kuzumda sağlıcakla kucağıma dualarınızı eksik etmeyın biz hamişlerdenHerşeyi çok güzel annesi öncelikle hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sonrada odasında sağlıkla büyüsün bebişin...
maşşallah çok güzel bir oda
sağlıkla büyüt bebeğini
amin inşallah çok teşekkürederim canım saolne kadar uyumlu.. herşey birbirini çok güzel tamamlamış. çok sıcak çok şık bir oda olmuş.
sağlıkla büyütün.
çok güzel olmuş bayıldım güle güle sağlıkla kullanın inş. benimde bi oğlum olacak bende bu tarz bişi düşünüyorum acaba nerden aldınız ve toplam ne kadara mal oldu?
oğluşunun odası çok güzel olmuş sağlıklı güzel günlerde oğluşunla kullanın inşallah herşeyi çok güzel hepsi uyum içinde ne güzel
çok güzel ve zevkli bir oda çok beğendim.ege bebek sağlıkla büyür odasında inşallah
süper olmuş cnm güzel günlerde kullansın oğluşun odasını
çok teşekkürler canım evet bunu bikaç kişiden daha duydum yurtdışında böyle çeşit yokmuş ama almaya kalksan orda 3oda yaparsın hemen hemen vereceğin parayla olsun canım ya bebişler saağlıklı olsunda napalım bikaç şeyleri eksik olsun avatardaki senin bebişinse maşallah çok güzel allaha analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?