Umarım bu dusuncen hep devam eder.
Konunun geneline yorum yapacak olursam;;Benim görüşüme göre insanin ergenligi nasıl geçmişse kendisini hep öyle görüyor.
Bizim iş yerinde çok bakımlı bir terazi erkeği çalışıyor. Manken gibi çocuk-sporcu da. Ama devamlı göbeğinin çıktığını, kilo aldigini falan söyler. 'acaba ergenlik yıllarinda kilolu muydu?' diye düşündüğüm çok olmuştu ki geçenlerde bir anisini anlattı. Uzun yıllar boyu piknik tüpü gibi kısa ve sismanmis. Birden boy atmış falan. Ama (bence) hala o zamanlardan kalma bir ozguvensizlik taşıyor içinde.
Benim konuştuğum kişinin de çok güzel dalgalı saçları var. Ama asla uzatmaz. Azıcık dalgalansin utanır, çok kötü göründüğünü söyler falan. Mesela ben eminim ki o ergenken birileri 'curly curly' diye dalga geçmişler. Çünkü benim sevgi dolu curly demem ona igneligici demişim gibi geliyor. Rahatsız oluyor...
Sende de ergenlik yıllarinda hem okulda hem sosyal hayatta böyle zorbaliklar yasamişsin . O yaşlarda çoğu şeyi icsellestiririz, ve etkisinden kurtulamamissin bence.
17 yasinda arkadaş olsaydık bana çok havalı gelirdin valla :)) ben mektup arkadaşıyla 'hello Emma. My name is yengenc. İ have black eye and black hair' yazip beş kişiden yardım alıp çevirirken , vapurla adaya gittim diye kendimi özgür kiz zannederken sen bir başina belcikaya gidip ne ortamlar görmüşsün. Kesinlikle çok havalı bir arkadaşım olurdun :))
Sen kendinde göremiyorsun ama seni azicik tanıyan birilerine göre bile pek çok harika tarafın var.
Mesela sesin güzel :) sırf sesi guzel diye bir yaz aşkım olmuştu

harika bir özellik kesinlikle. Sesi güzel arkadaslar ortamın en havalı kişilerdir. İçki masasında, kampta ateş başında, araba yolculuklarında,kinada her ortamda bülbül gibi şakır,ortamı güzelleştirir.
Mesela anadili gibi konuştuğun diller var. Bu da harika bir şey. Ben yıllardır kendimi yırtıyorum hala flört edecek İngilizceden iki tık ileriye gecemedim.
Gecen benim adama 'yok yaaa mesajlasmayi sevmiyorum,sen hariç' yazmak isterken except yerine even demişim, olmuş 'yok yaa mesajlasmayi sevmiyorum,senle bile'

bunu da tee ne zaman eski konuşmaları okurken farkettim, duzeltemedim de :)
Sonraaa içinde yaşadığın için sana çok havalı gelmiyor ama bir mülteci kampında avukatsin. Bu çok havalı bir şey. Benim şirketimde de nice avukat çalışıyor, 'kroyum emme para bende' modunda bir adamın ağzından çıkan her lafı emir kabul ediyorlar. Kesinlikle körelecekleri ,tekdüze ve basit bir işi yapıyorlar. Oysa insan ne hayallerle hukuk okuyor..
Yani sen kariyer olarak çoğu insandan çok çok daha iyi bir noktadasin
Ayrıca iyi bir dinleyicisin
Guzel resim yapıyorsun
Akillisin...
Ve daha bir sürü şey
Umarım bir gün kendine zorba arkadaşlarinin değil normal arkadaşlarının baktığı gözle bakabilirsin ^^
Rüya meselesine gelirsek: bir yengeç,bir balık...onlar rüyalar aleminde yaşamak için var:) ben de hep romantik rüyalar görürüm. Ama neticede rüyadır. Çok da etkisinde kalmamak lazım
Belki de ruhun doyuramadigi romantizm ihtiyacını böyle hayal aleminden karşılamaya calisiyordur