- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.407
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Merhaba arkadaslar belki daha onceki konularimdan hatirlayanlar cikar. Ofise yeni bir is arkadasim geldi, benimle ayni yasta (32), bekar bir erkek. Bulundugumuz yerdeki ev kitligindan oturu gecici olarak bende kaliyor. Bulundugum yerde, isyerimde yabancilar arasinda yaygin bir pratik. Ev cok buyuk oldugundan, uzak bir odasi, kendine ait bir banyosu oldugundan ve bazi saatleri tamamen yalniz gecirdigimizden cok ic ice degiliz bir mesafemiz var. Ama her aksam beraber yemek yapip yiyoruz, sohbet ediyoruz, yuruyus yapiyoruz, film izliyoruz. Bu beyle dusunce yapilarimiz, sevdigimiz podcastler, kitaplar, filmler cok uyusuyor. Yani bu kadar kafaca uyustugum insan azdir. Aramizda hicbir sey olmadi. Bir gece sarhos olup birbirimize genel olarak hayatimizi ve cinsel problemlerimizi ve eski asklaromizi anlattik, orada sanki cok ilginc bir bag kurduk gibi geldi ve sanki hislerim karsilikli gibi de geldi... ama gerisi yok. Is arkadasim ve misafirim oldugu icin cekiniyorum asla belli etmiyorum hislerimi sadece bazen gomlegin cok guzel bu soyledigin cok akillica filan diye iltifat ediyorum. Ama benim isyerinde herkese davranisim boyle, herkese her dakika iltifat eden biriyim. Hislerim belli oluyor mu bilmiyorum. O ise bana pek iltifat etmiyor. Bir kere cok nazik bir insansin dedi. Bir kere istemsiz cok cirkinim dedim, ne diyorsun diye guldu. Dogumgunumde is arkadaslarimla bir sey icecektik beni ektiler, yanima gelip uzuldun mu diye sordu. Sakalarima guldugu oluyor. Bunlar aslinda normal insan davranisi. Yani benden hoslansa belli ederdi sanirim.
Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...
Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?
Ama iste saglikli dusunme yetimi kaybettim. Microsoft teams toplantilarinda onun sesini duyunca heyecanlaniyorum. Ayni evde yasamamiza ragmen ofiste karsilasinca heyecanlaniyorum. Keske onun ne dusundugunu anlasam...
Bu haftasonu tesadufen gecen sene kisa sureli takildigim baska bir adamla karsilastim, onu gorunce de icimi nedensiz bir huzun kapladi. Gece bu duygularla uyudum. Ruyamda bu yeni oglani Ege'de bir yaz kampinda cadir kurarken gordum. Yanina gidip "ben eski sevgilimi gordum su an nedense cok uzgunum" diyordum. Bu yeni oglan da bana sariliyor, uzulme diyor ve opusuyoruz. O kadar gercekci ve mukemmel bir ruyaydi ki. Tam bu olurken uyandim ve gercek olmamasina inanamadim. Ve bugun butun gun ruyanin etkisinden cikamadim. Isyerimde cok iyi bir arkadasim var, ona anlattim. Yalniz ve sikici bir yasamimiz var bizim, sen heyecan ariyorsun, evine gelmis ustelik ayni ofisteyiz ondan sakin belli etme dedi. Bilmiyorum bu duygularim gercek mi? Abarti da olabilir belki. Siz ne dusundunuz okuyunca?