• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamın anlamı nedir lütfen cevap verirmisiniz

Rüyaların bi anlamı yoktur, beyniniz geceleri desarj olurken hangi bölgelerden elektrik yükü geçiyorsa onları rüya olarak görürsünüz.

Rüyamda ikiz erkek bebek gördüm kefen içinde ama yaşıyorlardı. Yanlarında da anneleri vardı o da yaşıyordu. İkiz bebeğin birisinin üstünü örtünce boyunu kopacaktı tam üstü örtülürken uyandım. Hamilelik şüphemde var sizce nedir bu rüya ? Bende çift yumurta ikiziyim.
Hayra güzele yorun.
Neye yorarsan öyledir derler.
Uzun ömürlü bebekleriniz olsun inşaALLAH.

Rüyamda ikiz erkek bebek gördüm kefen içinde ama yaşıyorlardı. Yanlarında da anneleri vardı o da yaşıyordu. İkiz bebeğin birisinin üstünü örtünce boyunu kopacaktı tam üstü örtülürken uyandım. Hamilelik şüphemde var sizce nedir bu rüya ? Bende çift yumurta ikiziyim.
Bilnçaltı rüya olduğu belli pek bir anlam çıkarmayın. Hayra yorun hayır çıksın.

bebek düşünüyorsanız bilinç altınıza yerleşmiştir.

Rüyalar herkese anlatılmaz
Yorumlandığı sekilde çıkma olasılığı yüksektir cunku

Back