- 27 Aralık 2010
- 2.638
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi reyyan1984
arakdaşlar çok etkilendim
rüyamda kocamı evlendiriyodum hemde kendi ellerimle
bide onlara yemek hazırlıyorum
bide o kız bana hani nerde kaldı * diyo
bende aaa yeni karısı sensin niye utanıyosun arasana diyorum
ya bu nası rüya yaaaaaaaaa
ruya degıl bu canım bıldıgın kabusss
töbe yarabbi hayrola:26: rüya tabirine baktınız mı
evet tam hemde
internetten bi baktım ama ne bi sonuç alamadım
sağol canımm ALLAH cc razı olsundur meleğim bide ben bakim sonuç laırsam yazarım :26: sende üzülme dua et
korknc bir rüyaaaaaaa, kocani seviyorsun ama degilmi
sevdim bu tabiri çok teşekkür ediyorum anneneanneme sordum,hic ayrilmiyacaginizin gostergesiymis :44:
ben de böyle rüyalardan çok etkileniyorum ve bütün gün sürüyo rüyanın etkisi. bi de tabi sen nasıl yaparsın bunu, rüyama nasıl böyle girersin, yoksa böyle bişey mi var doğru söyle benim rüyalarım çıkar diye sözlümün de burnundan getiriyorum
tanıdık bir kadınla evlendiğini görmek, o kadının kocasından menfaat elde etmeye işarettir.
tanımadığı bir kadınla evlenmek, ev değiştirmeye, maksadının hâsıl olmasına veya vefat etmeye işarettir.
rüyada esmer ve kısa boylu bir kadınla evlendiğini görmek, zengin fakat kısa ömürlü bir kadınla evlenmeye işarettir.
alıntıdır
Canım bende Nişanlımı görmüştüm rüyamda başka bir kızla birlikteydi, Evine gidiyordum beni içeri almadı artık istemiyorum seni dedi, ağlayarak uyandım ve o günü zavallı aşkımın burnundan getirdim, gerçekten kabustu..Boşver unut gitsin bilinçaltımızın bize yaptıkları işte:))
Bi kere annemlere gittiğimde annemin babama yaptığı tavırlardan kavga ettiklerini düşünmüştüm.
Meğer annem babamı rüyasında bi komşumuzla görmüş
Hayır olsun, çok güzel bir rüya görmüşsünüz.. Sizin yardımınızla eşinizin zorda kalacağı bir konuda feraha ereceksiniz.
Bu rüyada yemek hazırlamak ise ileriki günlerde yapılacak olan bir karar üzerine oturup konuşmaya ve sonuca erdirmeye delalettir.
Normalde sizi çok üzecek bir durumun rüyada sizi üzmemesi ise çok yakınınızla ya da eşiniz-sevdiğinizle ufak bir tartışma yaşayacağınıza, tartışmanın büyümesini sizin engelleyeceğinize delalettir.