Rüya Yorumları Rüyamda Eşimi Evlendirdim

kabus gibi. ben de geçen gece buna benzer bi rüya gördüm. evde eşim kayınvalide, kayınpeder hep beraberiz. bi de başka bi kız var. benim eşimle kızın arasını yapmaya çalışıyolar. nasıl sinirlendiğimi anlatamam, uyandığımda hala sinirliydim. yalan dünya dizisinden etkilendim heralde. şu nurhayat beyazın peşinde dolanıp duruyo ya.

ben neyden etkilendim ecep
ya bide kızın anneside şunuda yapalım bunuda yaplaım diye konuşuyo:KK33:
işin ilginci hem yemek hazırlıyorum hemde kumayı kabul ediyorum
mümkünmü
varya canlarını okurum gerçekte olsa:KK20::KK35::KK33::KK22:

ben bi keresinde eşimin kuru ve buruşuk 100 yaşında bir kadınla seviştiğini görmüştüm rüyamda
ve o kadın şeytandı, yani rüyamda öle diyodum bu kadın şeytan
ve kıskançlıktan çatlıyodum
ama ben zaten hep görürüm böyle şeytanlı rüyalar

Son düzenleme:
ben bi keresinde eşimin kuru ve buruşuk 100 yaşında bir kadınla seviştiğini görmüştüm rüyamda
ve o kadın şeytandı, yani rüyamda öle diyodum bu kadın şeytan
ve kıskançlıktan çatlıyodum
ama ben zaten hep görürüm böyle şeytanlı rüyalar

ben ara ara görürüm değişik rüyalar ama unuturum yani
ama bi kalktım işte sabahtan
benimki hadi vakit geçiyo 10 dk kaldı falan diyo bende tık yok
hiç konuşmadım:KK30:
toparlayamadım başta kendimi:KK37:

kötü rüyaymış sizinki.. bende o tarz görüyorum dönem dönem.. anlamını bilmiyorum ama benim rüyalarım çıkar genelde hatta bire bir yaşadığım günler oldu... diyorum keşke rüyamı hatırlasam tam net yada çıkacağını kesin bilsem ne yaşayacağımı bilir önlem alırdım ama maalesef... :KK47:

tersine çıkar derler...:KK70:
bence çok takılma boşver rüya sonuçta..
kimbilir gün içinde neden etkilendinde girdi rüyana...

arakdaşlar çok etkilendim
rüyamda kocamı evlendiriyodum hemde kendi ellerimle
bide onlara yemek hazırlıyorum
bide o kız bana hani nerde kaldı * diyo
bende aaa yeni karısı sensin niye utanıyosun arasana diyorum:KK37:
ya bu nası rüya yaaaaaaaaa:KK14:

seni iyi anlıyorum çünkü bende geçen haftalarda buna benzer bir rüya gördüm..Eşim gözlerimin önünde evleniyordu kimse artık tanımadığım biri kaynanam çok istiyormuş güya rüyamda ama eşim beni istiyor sadece şu düğünü atlatalım bu gece gidicez diyor bırakmıyor beni hala benimle evli boşanma aşamasındaymışız ama annesi varyaaa annesiii beklememiş hemen göstermelik düğün yapmış güyaa:KK53: Eşim tedirgin odaya giriyor hiç bişey yapmıyor kıza ama sarılıyor ona uykusunda ben diye ona nasıl zoruma gidiyor onları öyle görünce eşim uyanıyor benim yanıma geliyor yalvarıyor bana sen diye sarılmışım ona uyku sersemi die ve herkesi bırakıp benimle geliyor rüyamda öyle uyanmıştım ama rüyamda gördüklerim resmen rüya değill kabustuu anlattıklarım hep büyük aşk dedi eşimin beni bırakmaması falan ama fecii kötüydü şimdi aklıma geldikçee yine dikenleniyorum resmen bir kaç gün sonra kurtuldum etkisinden :KK34:

kıpırdıyabildin mi
evet canımmm
kötü rüyaymış sizinki.. bende o tarz görüyorum dönem dönem.. anlamını bilmiyorum ama benim rüyalarım çıkar genelde hatta bire bir yaşadığım günler oldu... diyorum keşke rüyamı hatırlasam tam net yada çıkacağını kesin bilsem ne yaşayacağımı bilir önlem alırdım ama maalesef... :KK47:
aman aman :KK1:çıkmasın canım yaa
istemem
tersine çıkar derler...:KK70:
bence çok takılma boşver rüya sonuçta..
kimbilir gün içinde neden etkilendinde girdi rüyana...
teşekkürler......
seni iyi anlıyorum çünkü bende geçen haftalarda buna benzer bir rüya gördüm..Eşim gözlerimin önünde evleniyordu kimse artık tanımadığım biri kaynanam çok istiyormuş güya rüyamda ama eşim beni istiyor sadece şu düğünü atlatalım bu gece gidicez diyor bırakmıyor beni hala benimle evli boşanma aşamasındaymışız ama annesi varyaaa annesiii beklememiş hemen göstermelik düğün yapmış güyaa:KK53: Eşim tedirgin odaya giriyor hiç bişey yapmıyor kıza ama sarılıyor ona uykusunda ben diye ona nasıl zoruma gidiyor onları öyle görünce eşim uyanıyor benim yanıma geliyor yalvarıyor bana sen diye sarılmışım ona uyku sersemi die ve herkesi bırakıp benimle geliyor rüyamda öyle uyanmıştım ama rüyamda gördüklerim resmen rüya değill kabustuu anlattıklarım hep büyük aşk dedi eşimin beni bırakmaması falan ama fecii kötüydü şimdi aklıma geldikçee yine dikenleniyorum resmen bir kaç gün sonra kurtuldum etkisinden :KK34:

iyi bakalım geçmiş olsun:KK34:
sen daha ayrıntılı görmüşün53:
hem rüyada hem gerçekte korusun ALLAH inşallah kocalarımızı:KK1:

Son düzenleme:
sibel üresin'den mi etkilendiniz acaba :KK70: kadın kocama birini gösterdim ama beğenmedi dedi ya belki onu duyunca bilinçaltınızı etkilemiştir :KK70:

hayır diyin hayra çıksın. kötü şeyler getirmeyin aklınıza hem rüyayı siz görmüşsünüz kocanızın hiç bi suçu yok o görse belki kızarsınızz falan da bunda adamcağızın hiç bu suçu yok :KK70: hayır olsun inşallah diyelim tekrar

sibel üresin'den mi etkilendiniz acaba :KK70: kadın kocama birini gösterdim ama beğenmedi dedi ya belki onu duyunca bilinçaltınızı etkilemiştir :KK70:

hayır diyin hayra çıksın. kötü şeyler getirmeyin aklınıza hem rüyayı siz görmüşsünüz kocanızın hiç bi suçu yok o görse belki kızarsınızz falan da bunda adamcağızın hiç bu suçu yok :KK70: hayır olsun inşallah diyelim tekrar

sibel üresin kim :KK53:
niye göstermiş kocasına birini tövbe YARABBİM daha neler duycam:KK52:

hayra yoruyorum inşallah canım:KK34:
ama azcık bağırma çağırma oldu tabi:KK22:
o kadarcıkta canını okuyayım dimi:KK76:

hayır olsun deyip geçmek lazım rüyalara çok takılmamalı. ben bilinçaltı ile alakalı diyorum. yani rüyaların birşeylerin habercisi olduğunu düşünmüyorum. ben de zamanında sevgilimin belden aşağısını kesmişler ipe asmışlar gibi görmüştüm. ben de aşağıdan bakıomuşum. çok sinirliydim herhal :KK76:

hayır olsun deyip geçmek lazım rüyalara çok takılmamalı. ben bilinçaltı ile alakalı diyorum. yani rüyaların birşeylerin habercisi olduğunu düşünmüyorum. ben de zamanında sevgilimin belden aşağısını kesmişler ipe asmışlar gibi görmüştüm. ben de aşağıdan bakıomuşum. çok sinirliydim herhal :KK76:

:KK53::KK53::KK53:

sende çok fena görmüşşün :KK76:

Ehehe bende de tam tersi oldu: benim de rüyamda kocam beni evlendiriyordu. Hatta gelinlik bile giydim ki, gelinlik görmek hayatın değişeceğine delalettir. Eşim yeni iş yeri açtı, iyi olacak herhalde.
Allah kötü rüyalardan bizi korusun...

Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Ehehe bende de tam tersi oldu: benim de rüyamda kocam beni evlendiriyordu. Hatta gelinlik bile giydim ki, gelinlik görmek hayatın değişeceğine delalettir. Eşim yeni iş yeri açtı, iyi olacak herhalde.
Allah kötü rüyalardan bizi korusun...
amin canım inşallahhh
yalnız bu tarz rüyaları kocalrımız görse:KK1:
o zaman sonuç ne olur acep
Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
:KK34:34:
ben anlatmıyım rüyamda olmadık ne varsa görürüm :KK70:

zaten ilk önce kendin hayra yormalıymışşın,sonrada hayra yoracağını bildiğin bi kişiye anlatmalıymışşın

yada anlatırken mutlaka hayırdır inşallah dedittirmek

X