aiiiy evt ne bunlar böyle.bnde loğusayken oldu.kızım yanımda gündüz vakti yatmıştık.ben yüzükoyun yatmıştım ve rüyamda bir ağırlık çöktü bana.biri beni olanca gücüyle yüzükoyun yattığm yerde yere bastırıyordu.kolumu dahi kaldıramıyordum.yalvardım,ne olur beni öldürmeyn bnm bi kızım var daha çok küçük falan.hep anlatrlardı bnmde hayatmda ilk defa başıma geldi.
o esnada bişey görücem diye korkup gözlerimi kapatmak istiyorum, ama göz kapaklarım şeffaf sanki kapatsam da görüyorum bütün odayı, eşyaları, vs...:18:
Rüyada ağlamak iyidir.. Kafanıza taktığınız bir şeyler var demek ki ama bence kötü bir şey görmemişsiniz..3 harflilerle ilgili endişelenmeyin bu dünyada onların işi yok..
İkincisi ise rüyada araba kullanmak da çok iyidir derler,hayatınızın kontrolü sizin elinizde ve dik yokuşu çıkıyorsunuz,zorlukları gücünüzle aşıyorsunuz..Tabi bu zorluğu siz bilirsiniz,canınızı sıkan bir şeyde olabilir bu..Ama sonu hayırlı olacak.. Bence
Yukarda anlattığın cok ilginç, ve bir okadarda ürkütücü.
yatakda bir şey yenmemezsine inanıyorum. Bunu ben eşime anlaştığımda( açıklayamadigim için, günah Zadece demiştim) oda inanmıyorum demisdi, Hz. Muhammed sag tarafına uzanıp yemezmiş dedi , yani sol tarafımla uzanıp yerim diye beni ikna etmeye çalışmıştı.
simdi anlatamadigim ( verilen örnekler gibi) nimetin üstüne ister istemez uzanıp yatıyorsun. Meselede buydu. Bunu aciklayamadim beyfendiye.
Okadar uzatiyorki, ben bile şaşırıyorum artık:))
Peygamber Efendimiz, bir Hedis-i Şerifi´nde şöyle buyurmaktadır:
Yemeğinizi ve içeceğinizi sağ elinizle yiyip için, çünkü şeytan sol eliyle yer içer.'' Cinler en çok, kemik, pirinç türü şeyler severler. Ve bilhassa insanların artıklarını yerler. Kimi zaman da insanlarla iç içe yaşadıklarından dolayı insanların sofrasından da faydalanabilirler. Bu yüzdendir ki, benim tavsiyem, sofraya otururken Besmele-i Şerif okumakta fayda vardır.
Yine Peygamber Efendimiz buyuruyor ki:
``Euzu Besmele çekilmeyen yemeği şeytan helal sayar. O bu cariyeyi yemeği helal etmek için getirdi. Ben de onun elini tuttum. Canım elinde olan Allah´a yemin olsun, onun eli, cariyenin eliyle birlikte benim elimdedir.''
Dua ve Allağa sığınmak, yoktur ötesi..
Rüyayı yorumlayamam hayır olsun diyelim..ama ekmek kırıntısına falan basmış olabilir misiniz.ya da 3harflilerin olduğu biryere küle falan.bastığınız yerlere dikkat edin ondan korkutmuş olabilirler..
canım bu hadislerin kaynağı nedir.Benim bilgime göre insan ve cinlerin dünyası ayrıdır yani nasıl biz onları görmüyorsak onlar da bizi görmezler.Öyle gelip de soframızdan yemek falan yemezler benim bildiğime göre.
Karabasanın da bilimsel açıklaması için alıntı yapmıştım ama 4.-5. sayfalarda kaldı.
Şüphesiz şeytan ve cinler, sizin kendilerini görmeyeceğiniz yerlerden sizi görürler(Araf Suresi, 7/27).
“Şüphesiz şeytan ve cinler, sizin kendilerini görmeyeceğiniz yerlerden sizi görürler”(Araf Suresi, 7/27).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?