Kırıntı, yemek kırıntısı?
eşim yatakda tv izlerken, bir şeyler yemeyi cok sever. 100 deva yeme, günah diyorum inanmıyor, bende bu yüzden sürekli korkunç şeyler görürüm, ama beyfendi inanmıyor. İnternetden araştırayım kanıtlamak için, hiç bir bilgi yok, yani günah değilmiş. Senin daha cok bilgin varmi? Günahmi, değilmi diye?
Yatakta yemek yemekle cinlerin ne alakası var allasen.
Cin tabi ki var...
hatta köyümüz de bi teyze var, onları gördüğünü söylüyo...
yani gözükebilirler de...
ve bunu o kadar sakin anlatıyo ki, alışmış artık...
ben de 2-3 kez bu tip rüyalar gördüm..çok korkuçtu ama..hatırlamak bile istemiyorum..
gece yatarken felak ve nas surelerini okumak lazım.
bir de üç harflileri çok akla getirmemek lazım,dillendirmemek lazım.
Ben bu karabasanı hala çözmüş değilim! Gercekden öyle bir şey varmi? Tam olarak nasıl bir şey? yada nedir
Kadesa benim aklıma gelsinler hele bi, nerden çıkacaklar diye gözlerim fıldır fıldır dönüyor valla..:18:
bu gibi karabasanlarda yatış şeklinizi değiştirin ve hareket edebildiğiniz zaman hareket edin ki dolaşım normale dönsün.
İnsanı etkiliyor ama herkesin başına geliyor çok üstünde durmamak gerekli.
Kızlar tamam cinlere inanırım hatta kırıntı üzerine yatmanın da günah olduğunu bilirim ama bunun cinlerle alakasını çözemedim sadece:18:
Benim de var hikayelerim karabasan mı cin mi her neyse de hiç hoş değil.Titriyorum çünkü rüyamdan uyandıktan sonra da titriyorum bir süre.Çözülmem zaman alıyor .Gerçi gördüklerim rüya gibi değil de gerçek gibi.bence gerçek ama gerçek olamaz
en korktuğum şeydir..hatta bi keresinde öyle bir rüya görmüştüm ki hala korkuyorum..
karabasan mı bilmem ama beni çok etklemişti.
bol bol okumak lazım :)
tabii ki dua oku ayrıca o duayı okumak için uğraşman seni oyalayacaktır ve bu durumdan daha kolay kurtulursun.kımıldayamıyorsun ki o anda, bana bi de hep olur bu. yani hafta bir-iki hep görüyorum bazı çok şiddetli olanları var ama genelde acayip bi uyanma istedi, deli gibi kıpırdanmaya çalışma, sürekli odanın içinde ne olduğunu algılayamadığım bi hareketlilik...
dua okuyorum hemencik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?