- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Yatağınızda kırıntı olmamasına dikkat edin, yatmadan dua okuyun aynı şekilde bu varlıklardan bende çok korkan ve onlar tarafından zor şeyler yaşamış biriyim, her şeyin başı dua kesinlikle nas, felak ve ayetel kürsiyi özellikle okumanızı tavsiye ederim.
bu gece çok karışık rüyalar gördüm ilkini anlatmaya bile korkuyorum gece aniden uyandım korkarak 3 harflilerle ilgiliydi ama kendisini görmedim sadece varlığını hissettim ve tanımadığım birisi beni onlardan koruyordu ama başka birsine bişey yapmışlardı ve bana göstermiyolardı korkmayım diye ve ben çok kötü bişey yaptıklarını biliyordum onun içnde sürekli ağlıyordum yüzümü ve ağzımı beyaz birşeyle sanki yorgandı kapattı bağırmayım diye önce nefes alamadım sonra kafamı aşağı eğip nefes aldım birde sonra kendimi odamda görüyorum eşim ve görümcem yanımda çok korkmuşum ve o arada oğlum odasında uyurken çığlık atıyo ona bişey yaptılar diye hem bağırıyorum hem koşuyorum korktuğum halde o an korkuyu düşünmeden ve oğlum kaskatı olmuş ellerini göğüs hizasında kilitlemiş dişlerini sıkıyodu sürekli ona sesleniyorum ama vs.. ikinci ise arabayla ilgili araba kullandığımı ve arabayla çıkması çok zor bir yokuşa çıktığımı felan gördüm yol okadar diktiki 90 derecilk bir açı düşünün neredeyse öyleydi orayı çıktıktan sonrada çıkabilmiş olduğuma sevinip sürat yaptım yolun kenarları yeşillikti ama ilkinde acayip korktum halada etkisindeyim ne demek nolur bilen birisi yorumlasın
Allah aşkına lütfen Rabbin yarattığı varlıklara kod adı takmasak, cin cindir, bu ne yahu üç harfli????
Dun gece uyurken banada biseyler oldu aslinda uyanik gibiyim fakat yerimden kalkamiyorum ustume bir agirlik coktu kaskati kesildim yataktan kalkmaya calisiyorum olmuyor bisey beni yatagin icinde tutuyor yan bazada erkek kardesim yatiyor ona sesleniyorum sesimi duymuyor bile sesim kisik bir vaziyette cikiyor bogulacak gibiyim yeterki sesimi duysun diyorum son anda yataktan nasil kalktigimi bile bilmiyorum baktim hersey ayni kardesim uyuyor tabi beni uyku tutmadi
Yukarda anlattığın cok ilginç, ve bir okadarda ürkütücü.Yani, bırakın cin korkutmasını nimet sonuçta..
O soğan kabuğunu annemde derdi bize. Çöpe atmamızı söylerdi, şeytanın parası diyede inanılıyormuş ( orası biraz saçma)Bende banyonun her zaman temiz tutulması gerektiğini ve yattığın yerde ekmek kırıntısı vs. gibi yiyecek olmaması gerekiyormuş diye biliyorum.
Bir de soğan kabuğuna basmayın diye birşey duymuştum nerden duyduysam aklımda kalmış bi yerden.
Ama ben cinlerden korkmuyorum.Bir iki kez geldiler sanırım tam emin değilim ama karabasan da olabilir.
Çok şükür uykuda da olsam bilincim açık oluyor ve Ayet-el Kürsi okuyorum Felak-Nas okuyorum.
Allah'a güvendikten sonra hiç birşey olmaz.
Onlar da Allah'ın yarattığı mahluklar.
İnsanın da cinin de Allah kötüsünden korusun.
bu gece çok karışık rüyalar gördüm ilkini anlatmaya bile korkuyorum gece aniden uyandım korkarak 3 harflilerle ilgiliydi ama kendisini görmedim sadece varlığını hissettim ve tanımadığım birisi beni onlardan koruyordu ama başka birsine bişey yapmışlardı ve bana göstermiyolardı korkmayım diye ve ben çok kötü bişey yaptıklarını biliyordum onun içnde sürekli ağlıyordum yüzümü ve ağzımı beyaz birşeyle sanki yorgandı kapattı bağırmayım diye önce nefes alamadım sonra kafamı aşağı eğip nefes aldım birde sonra kendimi odamda görüyorum eşim ve görümcem yanımda çok korkmuşum ve o arada oğlum odasında uyurken çığlık atıyo ona bişey yaptılar diye hem bağırıyorum hem koşuyorum korktuğum halde o an korkuyu düşünmeden ve oğlum kaskatı olmuş ellerini göğüs hizasında kilitlemiş dişlerini sıkıyodu sürekli ona sesleniyorum ama vs.. ikinci ise arabayla ilgili araba kullandığımı ve arabayla çıkması çok zor bir yokuşa çıktığımı felan gördüm yol okadar diktiki 90 derecilk bir açı düşünün neredeyse öyleydi orayı çıktıktan sonrada çıkabilmiş olduğuma sevinip sürat yaptım yolun kenarları yeşillikti ama ilkinde acayip korktum halada etkisindeyim ne demek nolur bilen birisi yorumlasın
O soğan kabuğunu annemde derdi bize. Çöpe atmamızı söylerdi, şeytanın parası diyede inanılıyormuş ( orası biraz saçma)
birde tırnaklarınızı Kezince, oraya buraya atmayın. Onun icinde ilginç bir inanç var.
Evet ben de şimdi okudum nette merak edip.Soğan kabuğu onların parasıymış öyle yazıyo okuduğum yerlerde.
Olabilir aslında.Çok da uçuk birşey değil aslında.
Farklı boyutlarda yaşıyor olabiliriz.
Bizim soğan kabuğu dediğimiz şeye onlar para diyorlar.
Belki onlar da bizi korkunç görüyolardır :)
Sahip olduğumuz algılar onları görmemizi engelliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?