Rüya Yorumları rüyalarımın yorumları ne olabilir.

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
merhaba kızlar 3 tane yorumlayamadığım rüyalarımı sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum.
1.rüyamda kendi evimde ablamla beraber oturduğumu ve ne zaman anne olacağımı falan konuşuyoruz sonra ablam bana bizim akrabamız olan peygamber soyundan gelen ve allah dostu olan bir zattan bahsediyor ona mektup yazalım belki bu sorumuza cevap verir falan diyor (bu arada ben çocuk için tedavi görüyorum yani çocuğum olmuyor.)bende hemen mektup yazmaya başlıyorum mektubu çok güzel yazıyorum arapça bilmediğim halde arapça yazıp ne yazdığımıda ablama okuyorum sonra mektubu gönderiyoruz aradan biraz zaman geçiyor yine ablamla oturuyoruz bi bakıyorum (evimin karşısında ama çok yakın olmayan bi mezarlık var hatta orda birde şehit yatıyor)o mezarlığın karşı tarafında mektup yazdığım zatın geldiğini görüyorum hemen ayran yapıp buzdolabına koyuyorum ablamla aşağı iniyoruz yaşlı bir insan bildiğiniz çanakkale şehitleri gibi aynen öyle giyinmiş elinde asası azığı falan sakallı bana mekkeden buraya yürüyerek geldiğini ve bana allahtan haber getirdiğini 4 ay sonra gebe kalacağımı göşyaşlarımın dineceğini söyledi ablamla birbirimize sarılırken ay dur abla ayran getireyim o kadar yol yürümüş susamıştır diyorum ablamda hadi git getir diyor ama sağımıza solumuza bakıyoruz yok olmuş rüyamda hiç korkmuyorum gayet normal geliyor bana herşey bu rüyayı haziran ayının sonunda gördüm.

2.rüyam 2 gün önce gördüm annemle birlikte bi markete gidiyormuşuz marketin adıda saray market acaba ne tarafta falan diye bakınırken saray sokak diye bi sokağa giriyoruz hee tamam şurdaki merdivenleri çıkarsak işte orda market falan diyoruz.merdivenlere doğru giderken iri siyah bi köpek görüyoruz eğer bağlı değilse nasıl gecicez diye endişelenirken bağlı olduğunu görüyoruz ve hatta köpekte bizi görmüyor ve geçiyoruz merdivenden çıkarken annem bana elinde olan 2 incirden birini veriyor yeşil incir bende içini açıp yiyorum sonra annem kendi evine ben kendi evime bişeyler alıp dönüyoruz tam evimin kapısına geliyorum elimdeki poşet çok ağır taşırken zorlanıyorum ve kendimi o anda hamile olarak görüyorum karşı komşumda bana bakıyor içimden acaba hamile olduğumu görüyormu falan diyorum.sonra evime 2 arkadaşım geliyor onlara bu sene hamile kalacağımı söylüyorum onlarda artık zamanı geldiğini söylüyor sonra bi kargaşa çıkıyor ve benim üzerime kapıyı kitleyip gidiyorlar.hemen saate bakıyorum 19.05 eşimin işten gelmesine 1 saat var deyip banyoya giriyorum sonra ablam geliyor kapıyı açıyor bende balkona çıkıp kapıyı üzerime kitleyenlere hava atarcasına bakış atıyorum.

3.rüyamda şöyle 2.rüyamın sabahı bunu görüyorum eşim elazığlı rüyamda elazığa gidiyoruz annem kayınvalideme beni soruyor kayınvalidemde birseli seviyorum diyor başkada birşey demiyor normalde aramız hiç yoktur sonra bi otobüse biniyoruz ama hepsi eşimin ailesi bide benim annem var böyle şehir merkezinden dağlık tarlalık yerlere doğru gidiyoruz önümüze birçok zat çıkıyor selamlıyoruz onları ama her köşede bir tane bizde başka bir yatırı ziyarete gidiyormuşuz sonra oraya varıyoruz kocaman ucu gökyüzüne dayanan bir agaç görüyorum merdivenli bir ağaç ama dalı yaprağı falan yok annem bu ağacın hikayesi olduğunu bir kızın sevdiğine bu ağaça tırmanarak kavuştuğunu falan söylüyor bende biraz çıkıp üzerinde duruyorum derken eşimin ailesi yatırın etrafında oturup kuranlar okumaya başlıyorlar ve bende agactan inip onların yanına gidiyorum.

kızlar biliyorum çok uzun oldu ama inanınki anlamlarını çok merak ediyorum.

hayır olsun inşaAllah

1.ci rüyanın müjdesi zaten içinde yormaya bile gerek yok :)
2.ci rüyanı diğer sayfada yorumladım diye hatılıyorum
3.cü rüyanda gördüğün ve annenden dinlediğin hikayeden sonra çıkıp durman seninde sevdiğin şeye kavuşacağını gösteriyor

Rabbim hayırlısını nasip etsin

X